Maskeli Klavyeci
-
Bir çok kez izlemişimdir bu videoyu eleman hem yeteneğini konuşturmuş, ( midi klavyenin hakkını vermiş =) ) hemde mizahi olarak güzel bi görüntü bırakmış :D
verildiyse affola.
http://www.youtube.com/watch?v=r16E7txz2Bw
gece gece oynamaya başlamayın :D Sakin sakin dinleyin :D -
Açıklıyorum bu benim :|
-
Süper!!!!
-
yassun bunu yazdı:
-----------------------------
Açıklıyorum bu benim :|
-----------------------------deme la :|
-
Kendince tarz yapmış. Bir ara arkadaşların öğrenci evinde vazgeçilmez parçaydı. Hatta gaza gelip bim'e ekmek almaya gittiklerinde ellerinde org ile döndüler. Oldum olası sevemedim şu klavye işini. Müziği resmen piç ediyor
-
Opter bunu yazdı:
Kendince tarz yapmış. Bir ara arkadaşların öğrenci evinde vazgeçilmez parçaydı. Hatta gaza gelip bim'e ekmek almaya gittiklerinde ellerinde org ile döndüler. Oldum olası sevemedim şu klavye işini. Müziği resmen piç ediyor
-----------------------------olurmu hocam ya :/ manyak bir alettir. Neyini sevmedin de bu kadar tepki veriyorsun :|
-
Amd-x bunu yazdı:
Opter bunu yazdı:
-----------------------------olurmu hocam ya :/ manyak bir alettir. Neyini sevmedin de bu kadar tepki veriyorsun :|
-----------------------------O kadar çok çalgının bir alet içinde bulunması normal mi sence?
-
Opter bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
Opter bunu yazdı:
-----------------------------O kadar çok çalgının bir alet içinde bulunması normal mi sence?
-----------------------------renkler ve zevkler tartışılmaz hocamda :) gayet normal ve başarılı.. tüm ensturmanların sesini çok sağlam bir şekilde alabiliyorsun. gerçekten keyif vericidir. :)
-
Amd-x bunu yazdı:
Opter bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
Opter bunu yazdı:
-----------------------------renkler ve zevkler tartışılmaz hocamda :) gayet normal ve başarılı.. tüm ensturmanların sesini çok sağlam bir şekilde alabiliyorsun. gerçekten keyif vericidir. :)
-----------------------------Hepsini ayrı ayrı duymak daha keyiflidir bana göre. Bu kadar kompleks aletler, orjinalliğine zarar verir benim fikrimce. Tabi bu da bir zevk meselesi ama mesela akordiyon gibi yapım aşaması büyük zorluklardan geçen (sesini sevdiğim için değil sadece gösterilen gayrete duyduğum saygıdan dolayı) bir aletin sesinin bir tuşa basarak çıkarılması onu çalmak için yıllarını veren emektara haksızlıktır
-
bir org mu diğer aletlerin sesini gayet başarılı bi şekilde veriyo?
:)-
müziği dinleyen bilir evladım.. yarım cm kısa kesilmiş neyin sesini bile ayırt eder dinlemeyi bilen adam. Org kim diğer aletlerin sesini başarılı şekilde çalmak kim? tamam eğlendirebilir o havayı verebilir lakin orjinaline kafa tutmayı bırak orjinal saz zort etse orgdan daha kaliteli çıkar..
şu klayveyi büyütmeyin bu kadar.
-
Opter
dedidiğin gibide hocam işte de, keyiflidir yinede. :)
BosphorusPasha
tamam.