Maskot Önerisi Olan "Aiopre.Com" İçin
-
Selamun aleykum murit kardeşler kısa süre önce açmış olduğum aiopre.com'a maskot yapmak (veya yaptırmak) istiyorum. Sizinde fikirlerinizi almak istedim? Sizce neler olabilir? NOT: Netload hesaplarıda eklenmiştir artık rapihshare ve hotfile ile birlikte NETLOAD danda dosya indirebilisiniz.
-
hayırlı olsun yeni hesaplar :D
cryptload maskotu tarzında bişey olabilir bana çok sempatik geliyor o
edit : şunları ortalamalı yada tam yaymalısın bence
Duyuru !..
Şuan sitemizde Rapidshare, Hotfile ve Netload hesapları barınmaktadır...
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------hayırlı olsun yeni hesaplar :D
cryptload maskotu tarzında bişey olabilir bana çok sempatik geliyor o
edit : şunları ortalamalı yada tam yaymalısın bence
Duyuru !..
Şuan sitemizde Rapidshare, Hotfile ve Netload hesapları barınmaktadır...
-----------------------------
sen iste yeter :) -
karikatür çizimli robin hood yap bitane :D Zenginden alıon fakire veriyon ya o bakımdan :P
-
Apocrypha bunu yazdı:
-----------------------------karikatür çizimli robin hood yap bitane :D Zenginden alıon fakire veriyon ya o bakımdan :P
estafurullah ama güzel bi fikir hoşuma gitti -
baika önerisi olan yok mu?
-
robin hood benzetmesi güzel aslında kurtarıcı şeklinde bir görüntü verilip bir tasarım yapılabilir, photoshop bilsem inan ki elimden geleni yapmaya çalışırdım bu site için bu sitenin ayakta kalması şart çünkü :) Emeklerin için teşekkürler
-
PoLiZei bunu yazdı:
-----------------------------robin hood benzetmesi güzel aslında kurtarıcı şeklinde bir görüntü verilip bir tasarım yapılabilir, photoshop bilsem inan ki elimden geleni yapmaya çalışırdım bu site için bu sitenin ayakta kalması şart çünkü :) Emeklerin için teşekkürler
eyvallah hocam sağol baklım kuzene çizdiriyorum bi tane robin hoot karikatürü güzel olurs eklerim birazdan -
kedi tomu kullanabilirin bencede. düşününce güzel gibi durdu kafamda. elinde terlikle dolar işaretini kovalıyor ve dil bi karış dışarda. herzamnki haylaz sırıtmasıda yüzünde :) robinhood da güzel fikir.
-
güzel ya zaten mantık aynı hep
-
road runner hız bakımından :D