folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Masörlük Sertifikası Olanlar!!!

Masörlük Sertifikası Olanlar!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rome
    rome's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar.her yıl olduğu gibi bu yıl da nisan gibi  antalyadayım.henüz ne yapacağıma karar veremedim  gerçi bu yıl.barmenlik ve masörlük arasında gidip geliyorum ama kemer yada alanya civarında 5 yıldızlı bi otelde olacağım kesin.eğer masörlük yaparsam ekip kurup bi otelin hamamını işletmeyi düşünüyorum.bunun için de 3 kişiye daha ihtiyacım var.varsa milli takımlar,üniversiteler yada sağlık bakanlığı onaylı masörlük yada masözlük sertifikası olanlar,olmayıpta işi çok iyi bilenler mesaj atsınlar. ekibi burdan kuralım .)

Romedir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zengo
    zengo's avatar
    Erkek

benim öle bi sertifikam yok ama amlak isterim çünkü çevrem tarafından iyi masaj yaptığım sölenir hatta askerdede birkaç defa komutanlara masaj yapmıştım adamlar uyumuştu mayışmaktan :D

ama bu işi becerirmiyim bilmiyorum ...

kimse yeteri kadar meşgul değildir mühim olan önceliklerdir..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

hissediyorum biri konu altında mutlu son ibaresi bulunan bi espiri yapcak :D

bu arada güzel iş kurarsınız grubu inş :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

adamlar grup yapacak yokmu aranızda bu gruba dahil olmak isteyen arkadaşlar? masörlük güzel iştir, ola'lar marinalar, olgalar, mavi gözler vs. manavlığa benzer bir iş.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

hocam sertifika yok masaj işini iyi yapıyorum ( hocalarım öyle diyordu ) maçlardan sora tüm takımın üstünden geçiyordum =D  . Yanlız bi sorunum var okul , ancak yaz tatili .. eğer olur konuşalım dersen pm at :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

tam inci sözlük de açılacak başlık ve bir günde 1000 başvuru garantisi var..

adamlar masör olmak için yıgınla para öder sana :D

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rome
    rome's avatar
    Erkek

Asosyal bunu yazdı:
    -----------------------------

adamlar grup yapacak yokmu aranızda bu gruba dahil olmak isteyen arkadaşlar? masörlük güzel iştir, ola'lar marinalar, olgalar, mavi gözler vs. manavlığa benzer bir iş.

hehe :)

Romedir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

pardon masörlükle masözlüğün farkı nedir acaba?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

biri vuruyo digeri vurduruyo :)

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rome
    rome's avatar
    Erkek

DjBarky bunu yazdı:

biri vuruyo digeri vurduruyo :)

gece gece karnıma ağrı girdi :) yanlış da değil yanlız. masöz kızlar da masör erkekler gibi... sürtünmeyle oluşan elektrik+ısı+loş oda+hafif müzik+yağlı ortam: malum sonuç.  tenine dokunduğun,tüm vücudunu ezberlediğin biriyle aranda birşeyler olması çok doğal.ama bu her seferinde sex oluyosa yürümez. güç kuvvet lazım.ayrıca  bizde bi hoca vardı derdi ki; erkeğin orospusu kötü olur,bu sektörde de barınamaz :).sırf bu işe olan ön yargı yüzünden sertifika töreninde masör yemini ettirirler herkese;onurlu ve şerefli olacağıma falan filan diye...

Romedir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abidalherifxW
    abidalherifxW's avatar
    Erkek

kardeşimm masorsen antalyada girmieceinn otel yokk. ben antalyadanım. aşçıyım zaten  beldibinde sungatede çalışıodm yazın. masorluğe merakım her zaman vardı ince tekniklerini bilmesemde seviorm . oğrenmek isterim kursları vardı ama gidemedm. sertifikasız yanında oğrenebilecek birsini arıosan ben varım :)  ozel msj la bana ulaş istersen konuşalmm...

insan ırkının eğitimini bugüne kadar sanki gardiyanlar ile cellatlar yönetmiş gibi görünüyor! //// eski geberlanxD !!! efsaneeeW :D ama yinede geberlanxD açılsa iyi olur :S suçm yokken banlandm :S
Toplam Hit: 8163 Toplam Mesaj: 17