Masörlük Sertifikası Olanlar!!!
-
merhaba arkadaşlar.her yıl olduğu gibi bu yıl da nisan gibi antalyadayım.henüz ne yapacağıma karar veremedim gerçi bu yıl.barmenlik ve masörlük arasında gidip geliyorum ama kemer yada alanya civarında 5 yıldızlı bi otelde olacağım kesin.eğer masörlük yaparsam ekip kurup bi otelin hamamını işletmeyi düşünüyorum.bunun için de 3 kişiye daha ihtiyacım var.varsa milli takımlar,üniversiteler yada sağlık bakanlığı onaylı masörlük yada masözlük sertifikası olanlar,olmayıpta işi çok iyi bilenler mesaj atsınlar. ekibi burdan kuralım .)
-
benim öle bi sertifikam yok ama amlak isterim çünkü çevrem tarafından iyi masaj yaptığım sölenir hatta askerdede birkaç defa komutanlara masaj yapmıştım adamlar uyumuştu mayışmaktan :D
ama bu işi becerirmiyim bilmiyorum ...
-
hissediyorum biri konu altında mutlu son ibaresi bulunan bi espiri yapcak :D
bu arada güzel iş kurarsınız grubu inş :D
-
adamlar grup yapacak yokmu aranızda bu gruba dahil olmak isteyen arkadaşlar? masörlük güzel iştir, ola'lar marinalar, olgalar, mavi gözler vs. manavlığa benzer bir iş.
-
hocam sertifika yok masaj işini iyi yapıyorum ( hocalarım öyle diyordu ) maçlardan sora tüm takımın üstünden geçiyordum =D . Yanlız bi sorunum var okul , ancak yaz tatili .. eğer olur konuşalım dersen pm at :)
-
tam inci sözlük de açılacak başlık ve bir günde 1000 başvuru garantisi var..
adamlar masör olmak için yıgınla para öder sana :D
-
Asosyal bunu yazdı:
-----------------------------adamlar grup yapacak yokmu aranızda bu gruba dahil olmak isteyen arkadaşlar? masörlük güzel iştir, ola'lar marinalar, olgalar, mavi gözler vs. manavlığa benzer bir iş.
-----------------------------
hehe :) -
pardon masörlükle masözlüğün farkı nedir acaba?
-
biri vuruyo digeri vurduruyo :)
-
DjBarky bunu yazdı:
-----------------------------biri vuruyo digeri vurduruyo :)
-----------------------------gece gece karnıma ağrı girdi :) yanlış da değil yanlız. masöz kızlar da masör erkekler gibi... sürtünmeyle oluşan elektrik+ısı+loş oda+hafif müzik+yağlı ortam: malum sonuç. tenine dokunduğun,tüm vücudunu ezberlediğin biriyle aranda birşeyler olması çok doğal.ama bu her seferinde sex oluyosa yürümez. güç kuvvet lazım.ayrıca bizde bi hoca vardı derdi ki; erkeğin orospusu kötü olur,bu sektörde de barınamaz :).sırf bu işe olan ön yargı yüzünden sertifika töreninde masör yemini ettirirler herkese;onurlu ve şerefli olacağıma falan filan diye...
-
kardeşimm masorsen antalyada girmieceinn otel yokk. ben antalyadanım. aşçıyım zaten beldibinde sungatede çalışıodm yazın. masorluğe merakım her zaman vardı ince tekniklerini bilmesemde seviorm . oğrenmek isterim kursları vardı ama gidemedm. sertifikasız yanında oğrenebilecek birsini arıosan ben varım :) ozel msj la bana ulaş istersen konuşalmm...