Mat 1 Yardim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ÖSsye 10 qün kala mat 1 imi hala düzeltemedim fazla. Öneri ve net üzerinden iyi kaynaklar sölerseniz çok iyi olur müridler :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

www.cebirsel.com

www.ekolhoca.com

Matematikte 1 numaraLı kaynak,her konuda süper anLatımLar var.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

mat 1 10 günde düzelmez

seviyen ne ona göre bişiler önerelim .. Mat çok iyi diyosan birey a alıcaksın orta hal diyosan karaköy yayınarını alcaksın...

Konumu silenlere inat kürdüm
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    15 çıkarayım yeter dostum. Liseyi bırakalı 3 sene oldu . busene bi qireyim dedim :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    upppppppp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

Hocam ekolhoca.com arkadaşta tavsiye etmiş zaten. Gir oran videoları izle. Mat1 kolaydır, genelde tabanı mantığa dayanır. Formülasyn pek istemez. 

Şöyle yap; sen öss de hangi konudan ne kadar soru çıktıgını benden ii biliyorsundur. O konulara yoğunlar. Ama hepsine değil. Hepsine yüklenirsen mümkün deil 10 günde çıkamazsın işin içinden :) En çok soru çıkan 2-3 konuya yüklen. Vİdeoları izle, test çöz ne bilim o konuları yala yut. Hepsini öğrenmeye çalışıpta karman çorman edecene üç beş konuda uzman ol. Gerisinide sallamasyon neyin yaparsın 

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

aLman bunu yazdı:
    -----------------------------
    15 çıkarayım yeter dostum. Liseyi bırakalı 3 sene oldu . busene bi qireyim dedim :)
    -----------------------------

eğer zekana güveniyorsan sadece problemlere çalış :) 10 soru geliyo çünkü

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    n2n2
    n2n2's avatar
    Erkek

Şu an yapabileceğin en mantıklı şey, cebirde ve geometride temel 1 2 konuya bakmaktır. Hepsiyle uğraşma boş boşuna.

Cebirden sayılar ve 4 işlem ile ilgili bir sorunun olmadığını varsayıyoruz:D Çalışman gereken konular Denklemler ve eşitsizliklerdir. Denklem kurma ve çözme mantığını kaptığında bütün o yaş, karışım, yüzde, faiz cart curt konuları hiçbir formül neyim ezberlemeden mantıktan yaparsın. Tabi bazı özel konulara kısa bir göz atabilirsin ama bunlar da 4 işlemden daha zor değil zaten, misal bir hız problemini çözebilmek için hız-zaman-yol ilişkisini bilmen yeterlidir. Geometriden de en temel konulara bak yine, açılar, üçgen, benzerlik vs. 

Çok detaya dalma, konuların özünü kapmaya bak. Çünkü össde öyle final, arşimet cart curt kasıntı yayınlardaki kasıntı sorular asla çıkmaz. Össde her zaman temelini yoklayan, temiz, kolay anlaşılır, öz sorular çıkar. ÖSS soru tipine en yakın olan güvender yayınlarıdır mesela, konunun özünü kaptıktan sonra bunların denemelerine asıl. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    2 gündür problemlere çalışıyorum.  sayı problemlerinin yrısı bitti. yaş problemlerininde yarısı bitti. 1.5 haftada bitirmeyi planlıyorum. Eğer mat1 den 15 yaparsam sözel2 den istediğim bölüme şuanki netlerimle yerleşiyorum. matematiğim 0 dı. 1 hafta önce basladım çalışmaya 10 nete çıkardım. 3 gündede rasyonel sayılar köklü sayılar ve üslü sayıları bitirmeye calısacam. zaman kısıtlı ama uykusuz kalmaya değer. daha önce çalışmadığım için hergece kafamı yatmadan duvara 5 kere vuruyorum..

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    imza

matematik24.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    hocam işine karışmak gibi olmasında bu sene siksen kazanamazsın seneye düşün bence

Toplam Hit: 1813 Toplam Mesaj: 14