Matrax Dinleyen Müridler Var Mı?
-
Arkadaslar aramızda belki dinleyenler vardır her ne kadar zeki denen elemanı ibnetör bulsamda programında matrax seyler oluyor :)) baya gülüyorum yani :))
Zeki sık sık twitter hesabından dinleyicilerin görüşlerini duyuruyor... dinleyen varsa yada dinlemek isteyen varsa alem fm de şuanda yayında...
Ben twitter dayım hem ordan hem radyodan takip ediyorum :)
twitter/zekikayahan
Alem fm
-
hem radyo hem twitter bende takipçisiyim
fakat zekinin bazı hareketlerini bende tasvip etmesemde
gece gece güldürüo başka bişide olmadıgından o saate dinlettiriyo kendini özellikle çatacak yer arıyorum bölümü
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------
hem radyo hem twitter bende takipçisiyim
fakat zekinin bazı hareketlerini bende tasvip etmesemde
gece gece güldürüo başka bişide olmadıgından o saate dinlettiriyo kendini özellikle çatacak yer arıyorum bölümü
-----------------------------dünkü elemana koptum ya kablo boynuma dolandı boğluyodum :))
50 lilra muhabbeti :)) çatacak yer arıyorum bölümünde :) elemanı döveceklerdi :)
-
zekisiz olur mu ya
Bazen cok sıksada guzel oluyor
Şu twitter ı da cozemedım gıttı amk ya
-
matematik1 bunu yazdı:
zekisiz olur mu ya
Bazen cok sıksada guzel oluyor
Şu twitter ı da cozemedım gıttı amk ya
-----------------------------aynen dün uye oldum nereye yazcaz nerden okuyacaz daha 1 mesajımı göremedim ben biri açıklayabilirmi la milletinki 100 defa okunuyo bizimkisi okunmuyo :))
twitter çok karısık geldi nereye yazcaz nerden okuycaz ?
-
ya
twitter/zekikayahan mı zekının tweet yada program ıcın olan mıllet catır catır yazar 2 3 tane msj var arkadas yahu
ece erken de bokunu cıkarmıs amk :D
-
Kişiliği hiç hoşiuma gitmez. Acayip havalarda uçar 4-5 yıldır dinlerim ama ara sıra çünkü çok dinleyince acayip sıkıyor her gece aynı muhabbet yayına katılanların eğlencesi olmasa yaptığı espriler 3-5 kuruşluk bile değil.
-
Bende best fm de serdar yayındayı dinliyorum o da çok matrak oluyor ya ...
-
matematik1 bunu yazdı:
ya
twitter/zekikayahan mı zekının tweet yada program ıcın olan mıllet catır catır yazar 2 3 tane msj var arkadas yahu
ece erken de bokunu cıkarmıs amk :D
http://twitter.com/Eceerkenn/ece-erken
-----------------------------evet eceyede yazıyoruz zekiyede yazıyoruz yazdığımı nerden okuyacam bilmiyom sacma sapan yerlerde baska yorumlar çıkıyor amk 2 gün önceki mesaja bugün için mesaj atıyolar çok karısık biri açıklayabilirmi twitteri nasıl kullancaz :)
-
@zekikayahan mesaj
şeklinde twitlersen zeki yazdıklarını görür
-
ama profıl de yazması ıcın 2 tarafında karsılıklı takıpcı olması gerekıyor sanırım degıl mı ?