Matrix 4-5

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

Keanu Reeves, Wachowski Kardeşler'in efsane üçlemesi 'Matrix'in devamını çekebileceğini söyledi...

Keanu Reeves, son filmi 'Henry’s Crime’ın Londra gösteriminde Matrix hayranlarının bazılarını heyecanlandıracak, son iki filmi sevmeyen sinemaseverlere ise 'yine mi' dedirtecek açıklamalarda bulundu.

Reeves, Wachowski Kardeşler'in 'Matrix 4' için yeni senaryolar üzerinde çalıştığını ve böyle bir proje gerçekleşirse yeni 'Matrix'in 3D teknolojisiyle çekileceğini açıkladı.

Filmi 3D yapmayı planladıklarını söyleyen Reeves, Wachowski Kardeşler'in bu teknolojinin avantaj ve dezavantajlarını konuşmak için James Cameron’la buluştuklarını da açıkladı.

Reeves ayrıca Neo olarak geri dönmekten heyecan duyduğunu söyledi ve yeni filmdeki sahnelerin ilk Matrix’te olduğu gibi aksiyon tarzında devrim yaratacağının sözünü verdi.

Sinema tarihinin en önemli filmlerinden olan 'Matrix' 1999 yılında gösterime girmiş ve kısa zamanda efsaneleşmişti. 4 yıl sonra ise 'The Matrix Reloaded' ve 'The Matrix Revolutions' sinemaseverlerle buluştu. Üçlemenin son iki halkası bazı Matrix hayranlarında hayalkırıklığı yaratsa da, bu iki film efsaneyi tamamlayan önemli parçalar olarak sinema tarihindeki yerini aldı. Matrix dünyasının önemli parçalarından biri ise 'The Animatrix' oldu. 'The Animatrix' Matrix'in görsel dünyasına ve alt-metinlerine yaptığı katkıyla eleştirmenlerden ve seyircilerden tam not aldı. (ntvmsnbc)

sabırsızlıkla bekliyorum

le le le sakine
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Neo öldümü kaldımı çok merak etmişimdir.Devamı çekilebilir ve güzelde olur.Yalnız filmlerde serilerin genelde 3'te bitip aradan çok uzun zaman geçtikten sonra tekrar devam edilmek istenmesine bir anlam veremiyorum.Bak testereye.. 1-2-3 tutuldu 7 ye kadar gitti amk. Ama uzun aralar vermedi adamlar.Kazandıkça denediler ve daha fazla kazandılar.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ste1n
    ste1n's avatar
    Erkek

2015 den önce bişey çıkacağını düşünmüyorum. bekle allah bekle..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

oooo mükemmel...

Her Hakkım Saklıdır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Elahhhhhhhhhhhhımm hadi inşallah yarebiiiim matrix'i değil 4 e 5 e 10000 e kadar çekseler izlerim.Kaynak nedir hoju yalnız kaynak ver böyle bi habere inanıp sonradan hayal kırıklığı yaşamayalım imdb de herhangi bir bilgi yok.Kaynak ver çabuk :D

Troubles'll come & they'll pass
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------

Elahhhhhhhhhhhhımm hadi inşallah yarebiiiim matrix'i değil 4 e 5 e 10000 e kadar çekseler izlerim.Kaynak nedir hoju yalnız kaynak ver böyle bi habere inanıp sonradan hayal kırıklığı yaşamayalım imdb de herhangi bir bilgi yok.Kaynak ver çabuk :D

http://www.imdb.com/news/ni7128916/

burda var hocam.

le le le sakine
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

helllllll yesssssss işte budur yaaaaaaaa imdbde haberi varsa kesindir iş,eywallah hocam uzun süredir bana kimse bu kadar güzel bi haber vermemişti ;)

Troubles'll come & they'll pass
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:

helllllll yesssssss işte budur yaaaaaaaa imdbde haberi varsa kesindir iş,eywallah hocam uzun süredir bana kimse bu kadar güzel bi haber vermemişti ;)

matrixi üni. 1 deyken izlemiştim. devamı 3 yıl sonra vizyona girdi. 3 yıl beklemiştim devam filmlerini . baya bi sarmıstı. güzel olucak. umarım fazla beklemeyiz bu sefer :)

le le le sakine
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

kötü morale iyi geldi bu haber.. sanırım makinalar ile insanlar arasındaki çatışma tekrar canlanacak ya da?? başka bir şey gelmiyor neyse sabırsızlıkla bekliyoruzz..

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

mrphs bunu yazdı:

Nikoteen bunu yazdı:

http://www.imdb.com/news/ni7128916/

burda var hocam.

oha uykum açıldı kaynakta sağlam :|

Altan naptın oğlum :|
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

işte bu iyi haber ohhh be.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 4033 Toplam Mesaj: 26