Matrix'in Sıralaması
-
Geçen günlerde matrix üçlemesini ve altyazıları indirdim divxplanet'ten.Oradaki sıralamaya göre de filmleri indirdim:
http://divxplanet.com/sub/m/443/The-Matrix.html
buradaki sıralamaya göre,2.film the matrix revolutions,3.film the matrix reloaded.imdb'ye göre ise reloaded'in gösterim tarihi 16 mayıs,revolutions'ın gösteri tarihi 5 kasım.
konu bütünlüğü gitti bende,baştan izlemem lazım :D dp'ye güven olmaz artık.
-
ilk filmi biliyorsun beyaz tavşan :)
Son filmin sonunda da neo kör bi şekilde makinalarla konuşmaya gidiyor :) sıralamayı kendin yap adı sanı aklımda deil :)
-
özet kısmın yazıyor aslında ama sıralamayı yanlış yazmışlar :F
-
hworm bunu yazdı
ilk filmi biliyorsun beyaz tavşan :)
Son filmin sonunda da neo kör bi şekilde makinalarla konuşmaya gidiyor :) sıralamayı kendin yap adı sanı aklımda deil :)
ben de öyle olduğunu tahmin etmiştim,2.ve 3.filmi bir hafta aralıkla izledim,kopukluk oldu :)
-
matrix
riloydud
riloveyşın
-
Oha çok yazık olmuş :/
Hepsini izledikten sonra mı uyandın?
-
fatX bunu yazdı
Oha çok yazık olmuş :/
Hepsini izledikten sonra mı uyandın?
aynen öyle oldu hocam,biraz unutunca hepsini baştan alırım :D
-
matrix
matrix reloaded
matrix revolution
Üstüne bir de animatrix i izleyince seri tamamlanmış olur.
-
Komik olmuş.Bende yıllar önce So diye bir filmi katletmiştim.O zamanlar İnternet çok popüler değildi bizimde arkadaşla film arşivimiz vardı.Bir gün So diye bir film var izle çok manyak bir şey dedi.Tabi o zamanlar korsan cd'ler, sinama çekimler havada uçuşuyor.Taktım 1. cd'yi cd-room'a (üstünde bir yazıyordu) başladım izlemeye.Aman yarabbi ne karışık film.O kız kimden intikam alıyor, o kim bu kim ne oluyor derken arkadaş anlamışta ben gerizekalımıyım dedim ve zorla tüm parçaları birleştirdim.Tam çözdüm dediğim anda yazılar çıktı film bitti.Daha ikinci cd'yi takmamıştım.Korsan cd'ci 1. cd'ye 2, 2. cd'ye 1 yazmış :)
-
CyberAngel bunu yazdı
Komik olmuş.Bende yıllar önce So diye bir filmi katletmiştim.O zamanlar İnternet çok popüler değildi bizimde arkadaşla film arşivimiz vardı.Bir gün So diye bir film var izle çok manyak bir şey dedi.Tabi o zamanlar korsan cd'ler, sinama çekimler havada uçuşuyor.Taktım 1. cd'yi cd-room'a (üstünde bir yazıyordu) başladım izlemeye.Aman yarabbi ne karışık film.O kız kimden intikam alıyor, o kim bu kim ne oluyor derken arkadaş anlamışta ben gerizekalımıyım dedim ve zorla tüm parçaları birleştirdim.Tam çözdüm dediğim anda yazılar çıktı film bitti.Daha ikinci cd'yi takmamıştım.Korsan cd'ci 1. cd'ye 2, 2. cd'ye 1 yazmış :)
ulan ne güldüm gece gece Allah razı olsun :D
-
the matrix (ilk film)
animatrix (ikinci anime yapımı)
the matrix reloaded
the matrix revolutions
bence ilk ve ikinci film arası animatrix'i seyretmelisin. çünkü 2. filmdeki çocuk (izleyince anlarsın yan karakter) vb şeylerin ne olduğunu animatrixte özetliyor. Keyfini böyle alırsın.