Matrix'in Sıralaması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Exael
    Exael's avatar
    Erkek

Geçen günlerde matrix üçlemesini ve altyazıları indirdim divxplanet'ten.Oradaki sıralamaya göre de filmleri indirdim:

http://divxplanet.com/sub/m/443/The-Matrix.html

buradaki sıralamaya göre,2.film the matrix revolutions,3.film the matrix reloaded.imdb'ye göre ise reloaded'in gösterim tarihi 16 mayıs,revolutions'ın gösteri tarihi 5 kasım.

konu bütünlüğü gitti bende,baştan izlemem lazım :D dp'ye güven olmaz artık.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hworm
    hworm's avatar
    Erkek

ilk filmi biliyorsun beyaz tavşan :)

Son filmin sonunda da neo kör bi şekilde makinalarla konuşmaya gidiyor :) sıralamayı kendin yap adı sanı aklımda deil :)

No thing is possible ,world itselfs say ı’m possible
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

özet kısmın yazıyor aslında ama sıralamayı yanlış yazmışlar :F

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Exael
    Exael's avatar
    Erkek
    hworm bunu yazdı

ilk filmi biliyorsun beyaz tavşan :)

Son filmin sonunda da neo kör bi şekilde makinalarla konuşmaya gidiyor :) sıralamayı kendin yap adı sanı aklımda deil :)

ben de öyle olduğunu tahmin etmiştim,2.ve 3.filmi bir hafta aralıkla izledim,kopukluk oldu :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

matrix

riloydud

riloveyşın

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Oha çok yazık olmuş :/

Hepsini izledikten sonra mı uyandın?

Altan naptın oğlum :|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Exael
    Exael's avatar
    Erkek
    fatX bunu yazdı

Oha çok yazık olmuş :/

Hepsini izledikten sonra mı uyandın?

aynen öyle oldu hocam,biraz unutunca hepsini baştan alırım :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

matrix

matrix reloaded

matrix revolution

Üstüne bir de animatrix i izleyince seri tamamlanmış olur.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Komik olmuş.Bende yıllar önce So diye bir filmi katletmiştim.O zamanlar İnternet çok popüler değildi bizimde arkadaşla film arşivimiz vardı.Bir gün So diye bir film var izle çok manyak bir şey dedi.Tabi o zamanlar korsan cd'ler, sinama çekimler havada uçuşuyor.Taktım 1. cd'yi cd-room'a (üstünde bir yazıyordu) başladım izlemeye.Aman yarabbi ne karışık film.O kız kimden intikam alıyor, o kim bu kim ne oluyor derken arkadaş anlamışta ben gerizekalımıyım dedim ve zorla tüm parçaları birleştirdim.Tam çözdüm dediğim anda yazılar çıktı film bitti.Daha ikinci cd'yi takmamıştım.Korsan cd'ci 1. cd'ye 2, 2. cd'ye 1 yazmış :) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hworm
    hworm's avatar
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı

Komik olmuş.Bende yıllar önce So diye bir filmi katletmiştim.O zamanlar İnternet çok popüler değildi bizimde arkadaşla film arşivimiz vardı.Bir gün So diye bir film var izle çok manyak bir şey dedi.Tabi o zamanlar korsan cd'ler, sinama çekimler havada uçuşuyor.Taktım 1. cd'yi cd-room'a (üstünde bir yazıyordu) başladım izlemeye.Aman yarabbi ne karışık film.O kız kimden intikam alıyor, o kim bu kim ne oluyor derken arkadaş anlamışta ben gerizekalımıyım dedim ve zorla tüm parçaları birleştirdim.Tam çözdüm dediğim anda yazılar çıktı film bitti.Daha ikinci cd'yi takmamıştım.Korsan cd'ci 1. cd'ye 2, 2. cd'ye 1 yazmış :) 

ulan ne güldüm gece gece Allah razı olsun :D

No thing is possible ,world itselfs say ı’m possible
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

the matrix (ilk film)

animatrix (ikinci anime yapımı)

the matrix reloaded

the matrix revolutions

bence ilk ve ikinci film arası animatrix'i seyretmelisin. çünkü 2. filmdeki çocuk (izleyince anlarsın yan karakter) vb şeylerin ne olduğunu animatrixte özetliyor. Keyfini böyle alırsın.

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
Toplam Hit: 5146 Toplam Mesaj: 11