Mavi Ekran Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikgoz
    acikgoz's avatar
    Erkek

s.a bilgisayar açılışta xp logosu görünür görünmez mavi ekran geliyor orda hard diskte sorun oluştu düzgün yapılandırılmamış vs uyarılar veriyor hard diski başka bilgisayara taktığımda sorunsuz çalışıyor bios filan sıfırladım ama hala çalışmıyor bunu düzeltmenin bi yolu yok mu ??

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaRaMaZ
    YaRaMaZ's avatar
    Erkek

vallahi bikere tanidikda olmustu harddisk hatasi

kasayi acip guzelce bi temizledim supurdum tozunu falan kablolarini yeniden iyi bi takip dene 

the one and only yaramaz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikgoz
    acikgoz's avatar
    Erkek

dediklerini yaptık olmadı işin garip yanı üzerindeki hard diskte aynı hatayı verdiği gibi başka hard disk taktıkmıda hata veriyor...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaRaMaZ
    YaRaMaZ's avatar
    Erkek

harddisk baska bi pc de calistigina gore sorun harddisk de degil kablolarda veya moederbordda bence 

the one and only yaramaz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

sata mı ide mi eğer sata ise baska pc ye takınca kendi sata kablolarınımı takıyorsun?

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

sp3 mü?

Solak Cerrah
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

ekran kartınlada ilgili olabilir. ekran kartı sürücüsüylede ilgili olabilir. bu sorun oluşmadan önce sistemde yaptığın değişiklikler yüzündende olabilir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

önce açarken f8 e bas. sistem hatasında otomatik yeniden başlatmayı iptal et.

sonra aldığın hata kodunu buraya yaz.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikgoz
    acikgoz's avatar
    Erkek

sp2 yüklü,herhangi bir sistemde değişiklik filanda olmadı başka sata kabloda denedik hala olmuyor verdiği hata kodu teknik bilgiler yazıyor altında

0x0000007b(0Xf894c54,0xc0000034,0x00000000,0x00000000)böyle bir koda veriyor...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Netmahir
    Netmahir's avatar
    Erkek

kardesim öncelikle geçmiş olsun diyeyim sana .. bu sorunun tek kaynaği ram cubuklarin dosya aktariminda hata yapmiş nadiren ellenmiş xp lerde yapar bu arizayi.. eğer önemli bi bilgin yoksa içinde format at pc ye ama ram cubuklarini cikart ve sigara jelatininin parlak tarafi ile bir güzel sil. yada silgi ile sadece parlak kısmını sil altin olan bölümü.. formattan sonra tekrar yapmaması için.. sorununu çözücektir.

beni bir ben bilirim birde beni yaratan , bana bir ben lazım birde beni anlayan..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

kurtarma konsolundan

fixmbr ve fixboot komutlarını çalıştırmayı dener misin?

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 2485 Toplam Mesaj: 12