Max. 2.000TL Telefon
-
notebook a 1700-1800 vermeye elim gitmiyor .:D
bence not3 al ürünleri kıyaslayabileceğin bi sitede karşılarşıt farkı kendin gör.
-
samaccc bunu yazdı
notebook a 1700-1800 vermeye elim gitmiyor .:D
bence not3 al ürünleri kıyaslayabileceğin bi sitede karşılarşıt farkı kendin gör.
Karşılaştırdım diğer telefonlara göre baya iyi fakat boyutu itici kılıyor..
z1 kullanan yokmu aramızda ? -
hocam xperia z2 yakında türkiyeye gelecek z1 alma bu saatten sonra az bekle z2 al derim telefon acaip bişey
-
4 ay araştırdım, htc one almaya karar vermisdim..
Tam alacakken note3 almaya karar verdim.
Iyiki note 3 almisim.
-
jawsap67 bunu yazdı
hocam xperia z2 yakında türkiyeye gelecek z1 alma bu saatten sonra az bekle z2 al derim telefon acaip bişey
Ortalama fiyatı S5'in altında olmaz haliyle fiyatı 2,500'den aşağı olmaz bütçemi aşıyor.
-
kaanstain bunu yazdı
Iyiki note 3 almisim.
Hocam note3 gözüme çok büyük geliyor ne biliyim telefonla falan konuşurken insan rahatsız olur taşımada sorun çıkarır gibi onun haricinde film izlerken oyun oynarken baya iyi olur.
-
hocam 1 aya lg g3 çıkıyor , çok sağlam bişey olucak sony deki gibi toz-su geçirmezlikde gelicek beklerim dersen çok iyi bi tercih olur
-
piradomim bunu yazdı
hocam 1 aya lg g3 çıkıyor , çok sağlam bişey olucak sony deki gibi toz-su geçirmezlikde gelicek beklerim dersen çok iyi bi tercih olur
Hocam aklımda g3'de var 1 aya çıkar çıkmasınada Türkiye'ye ne zaman gelir ? 5.0' den büyük ekran istemiyorum..
-
z1 den şaşma bilader :D
-
hacked75 bunu yazdıkaanstain bunu yazdı
Iyiki note 3 almisim.
Hocam note3 gözüme çok büyük geliyor ne biliyim telefonla falan konuşurken insan rahatsız olur taşımada sorun çıkarır gibi onun haricinde film izlerken oyun oynarken baya iyi olur.
Hic oyle dusunme, bende ayni senin gibi dusunuyordum.
En fazla 3 gunde alisirsin.