Max 2500 TL'ye Laptop Önerisi
-
Arkadaşlar en az 5 sene yeni bir pc almayı düşünmüyorum. Alacakken en iyisini almak istiyorum. Aradığım özellikler şunlar:
*Servisinin Türkiyede işini iyi yapıyor olması
*Ergonomik olması
*Isınma problemi yapmaması
*Görsel dizayn olarak da güzel olsa çok iyi olur
*Şarj süresi çok önemli mümkün olduğunca uzun süre dayanmasını istiyorum.
*i5/i7 işlemci
Bu saydıklarım dışında ekran kartı, HDD ve Ram gibi özelliklerinin de mümkün olduğunca üst sınıfta olması önemli.
Parmak izi okuyucu, yüz tanımlayıcı gibi zama zingoların olması benim için büyük artılar değil. olmasa da olur.
Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler. -
fokusbilgisayar.com/asp/index.asp
-
ben samsung r580 js01tr kullanıyorum, dizayn olarak çok başarılı bence. türkiyede servisi var, nokia shop gibi her ilde var galiba, izmitte var en azından. şarj süreside iki saate yakın gider oyun film filan haricinde. ısınma çoğu bilgisayarın sorunu. bundada baya ısınma oluyo. çok sorunsa en azından bu modeli düşünme, baya ısınıyo çünkü. ama diğer aradığın özelliklerin hepsi var. samsung düşün derim.
-
biraz aşdık fiyatı ama kral alet ve ergonomik deiğil :D
-
Ekran kartı ne kadar iyise o kadar çok ısınır desem yanlış mı demiş olurum acep
-
DestinatioN bunu yazdı:
-----------------------------
biraz aşdık fiyatı ama kral alet ve ergonomik deiğil :D
-----------------------------http://urun.gittigidiyor.com/ASUS-i7-8GB-RAM-1TB-HDD-15-6-quot-3D-SIFIR-SOK-FIYAT_W0QQidZZ42804632
Sanırım aynı ürün. 2.990 TL burada. -
al al al alll
kaçırmıyorsun bunu :)
*Cep telefonundan monitörüne laptoptan televizyonuna bir çok samsung ürünü kullanıyorum. Hiç bir zaman servislerinden yana bi şikayetim olmadı.Güler yüzlü çalışanlar iyi hizmet.
*32nm işlemcisi ile ısı derdini ortadan kaldırmışlar..
* Aynı tasarıma sahip samsung q530 kullanıyorum. Klavyesi çok kullanışlı ayrı olması sizi korkutmasın. 15dk da alışırsınız.
*şarj süresine gelince NVIDIA Optimus özelliği ile yogun grafik işlemleri gerektirmeyen uygulamalar. Intel HD Grafik kartıyla yapılıyor bu sürede GT540M gibi bir oyun canavarı çalışmamış olup en uzun sarj süresine çıkıyor.
*i7 2630QM işlemciye sahip.
750GB Harddiske ve 6GB DDR3 Ram bulunuyor üstünde.
Ekran kartına gelirsek ;
128 bit veri band genişliği ve 2gb DDR5 bellek yapısına sahip.
DirectX 11 ve Shader 5.0 destekli.
Kısacası :) Fiyat/Performans bakımından çok çok güzel bir ürün..
üstüne samsung kalitesi ile birleşince çok güzel bir ürün çıkmış.
umarım yardımcı olabilmişimdir :)
-
aslında bende 2500 lira olsa 500 liraya felan indirimden core duo lu ekran kartsız bi laptop düşürür geri kalan 2 milyarla on numara masaüstü yapardım :D
-
BarisYigit bunu yazdı:
al al al alll
*Cep telefonundan monitörüne laptoptan televizyonuna bir çok samsung ürünü kullanıyorum. Hiç bir zaman servislerinden yana bi şikayetim olmadı.Güler yüzlü çalışanlar iyi hizmet.
* Aynı tasarıma sahip samsung q530 kullanıyorum. Klavyesi çok kullanışlı ayrı olması sizi korkutmasın. 15dk da alışırsınız.
*şarj süresine gelince NVIDIA Optimus özelliği ile yogun grafik işlemleri gerektirmeyen uygulamalar. Intel HD Grafik kartıyla yapılıyor bu sürede GT540M gibi bir oyun canavarı çalışmamış olup en uzun sarj süresine çıkıyor.
Ekran kartına gelirsek ;
-----------------------------Hocam sağol gayet başarılı bi cihaz gibi görünüyor. indirim olsaydı düşünmeden alırdım. Şimdilik satın alabileceklerim arasına aldım. sağol çok yardımcı oldun. başka önerileri de bekliyorum.
-
Cybow bunu yazdı:
BarisYigit bunu yazdı:
al al al alll
Ekran kartına gelirsek ;
-----------------------------Hocam sağol gayet başarılı bi cihaz gibi görünüyor. indirim olsaydı düşünmeden alırdım. Şimdilik satın alabileceklerim arasına aldım. sağol çok yardımcı oldun. başka önerileri de bekliyorum.
-----------------------------aynı tasarıma ve donanıma sahip i5 işlemcili ve 500gb hdd bulunan versiyonuda var fiyar daha düşük tabiki.
-
Bunu da not aldım hocam sağolasın.