Maya Takvimi (3D Art)
-
Son yaptigim calismalardan birisi :) Onerilere acigim ;)
-
aga bak şimdi kusura bakma ben anlamam böyle şeyleri ama isterim şimdi bu olayı tamamen tek programla mı yapıyorsun ne gerek? biraz ön ayak olurmusun
-
çok mazın :D
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------
aga bak şimdi kusura bakma ben anlamam böyle şeyleri ama isterim şimdi bu olayı tamamen tek programla mı yapıyorsun ne gerek? biraz ön ayak olurmusun
-----------------------------dai :D her calismamda bu soru soruluyor hepsinde de ayni cevabi veriyorum :D
Program; Cinema 4D R11.5, Photoshop, bunda ekstradan BodyPaint 3d de kullandim :D
-
lethal imzaya yaz programları :D
resim lerde cok ciks olmus tebrikler.
-
güzel olmus.:)
-
renderi maxwell de aldıkmı tamamdır :D
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------:D dai maxweldeki olayi standart render motoruyla becermeye calisiyorum :D becerirsem cok acayip selyler olacak :D buarada maxwell uzerinde ugrasiyorum hala. ilk denmemi yakinda ekleyecem ;)
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
wert bunu yazdı:
-----------------------------:D dai maxweldeki olayi standart render motoruyla becermeye calisiyorum :D becerirsem cok acayip selyler olacak :D buarada maxwell uzerinde ugrasiyorum hala. ilk denmemi yakinda ekleyecem ;)
-----------------------------dai sen bana sahneyi yollasana bir ara :D
-
yine süper bi çalışma fakat kağıtta ne yazıyor onu merak ettim ben :D
-
manialith bunu yazdı:
yine süper bi çalışma fakat kağıtta ne yazıyor onu merak ettim ben :D
-----------------------------dai kagitta nibiru ve 21.12.2012 tarihi hakkinda arastirma yapan biriinin yazdigi mektup var :D o biri ben oluyrum :D
mektupda bulundan tablet yazilarinin bazilarinin eksik oldugu fakat mektubu yazan kisinin bunu buldugu ve hayatinin tehlikede oldugu yaziyo :D kan fln da ekleyecektim kagidin uzerine ama usendim :D
resmin orjinal boyutu;