Mayonez.Net Hacklenmiş :(
-
vay be bu site ilk yayın hayatına başladığı dönemlerde bizim serverdaydı çok yardım ettik ve o zamanlar illegal yazılımlar barındırıp hatalı site kodlaması yüzünden resmen cpu nun ağzına ediyordu defalarca söyledik kodlamayı düzeltemediler sonra sizin sunucu cok yavaş diyolardı (4 çekirdekli opteron) vay anasını şimdi baya büyük bi site olmuş.Tahribata başlık açılacak derecede :)
ama yazık olmuş
-
kim yatı bunu . çıksın bişe demiycem :/
edit : şimdi okudum adminler anlaşamamış
-
harbi iyiydi ora ya üzüldüm..ama açılacakmış yedeklerle kapattık olayı diyolar hadi bakalım
-
yav birde açıklama yapmaları yokmu ayar ediyo beni :)
en kısa zamanda indexi kaldırırsın geri getiremezsen teknik çalışma yazısı çakarsın :)
elemanların sistemi neydi?
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------çok kötü olmuş. iç anlaşmazlık gerçekten çok kötü birşey. fakat bu site hemen açılmalı.elinde en son yedeği neyse kısa sürede dönmesi gerekiyor. şu geçen zaman hit kaybı demektir :(
-----------------------------ufak sitelerde olur o hit kayıbı :) 10 güne kadar bir sorun çıkmıyo şahsen biliyorum :)=
-
kendi sitelerinimi hacklemişler yani ?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------yav birde açıklama yapmaları yokmu ayar ediyo beni :)
en kısa zamanda indexi kaldırırsın geri getiremezsen teknik çalışma yazısı çakarsın :)
elemanların sistemi neydi?
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------çok kötü olmuş. iç anlaşmazlık gerçekten çok kötü birşey. fakat bu site hemen açılmalı.elinde en son yedeği neyse kısa sürede dönmesi gerekiyor. şu geçen zaman hit kaybı demektir :(
-----------------------------ufak sitelerde olur o hit kayıbı :) 10 güne kadar bir sorun çıkmıyo şahsen biliyorum :)=
-----------------------------heyt alperime bak :D
-
ayıp la ne güzel siteye yapılrımı bu.
-
"3-5 tane kendini bilmez geliştirmedi ki bu siteyi 3-5 tane kendini bilmez bitirsin." güzel yazmışlar bunu
-
nedir abi, bu mayonez içeriği neydi... millet baya bi üzülmüş.
-
brutalalien bunu yazdı:
-----------------------------
nedir abi, bu mayonez içeriği neydi... millet baya bi üzülmüş.
-----------------------------fast food =) öğle aralarında akşam çıkışlarında bütün müridler orda buluşurduk :$