Mcpd Olmak?
-
biraz önce izmirde bir egitim merkezini aradım.Microsoft yazılım uzmanlıgı egitimi(360saat) için 5260 TL fiyat verdiler:S sizce degermi beyler?
icerik:
-Html ile websayfası tasarımı,CSS ile websayfası bicimlendirme,Javascript ile programlama,Javascript ile ajax,XML'e giriş,Microsoft visual C# 3.5 ile programlama,Writing queries using Ms Sql server 2008,Visual studio 2008:Asp.net 3.5.....diye gidiyor olay....
-
ucuz bile bence :) sonuçta adam gibi öğrenebiliceksin.. bisürü dil vs. varsa paran bas
-
fatX bunu yazdı:
-----------------------------
ucuz bile bence :) sonuçta adam gibi öğrenebiliceksin.. bisürü dil vs. varsa paran bas
valla vade farkına 18 taksit yapıyorlarmış :) ilerde para kazanırsak öderiz aileye artık :D -
o parayı verince mcpd olmuyorsun sadece kurs bedeli..
sonrasında microsoftun sınavına girip, başarılı olursan mcpd belgesi alıyorsun. tabi sınavda ingilizce...
-
ThundeR bunu yazdı:
-----------------------------o parayı verince mcpd olmuyorsun sadece kurs bedeli..
sonrasında microsoftun sınavına girip, başarılı olursan mcpd belgesi alıyorsun. tabi sınavda ingilizce...
-----------------------------Sınavlar:
-Microsoft .net framework-Application development foundation
-Microsoft .net framework 3.5,asp.net application Development
-Pro:Desinging and developing asp.net applications using the microsoft .net framework 3.5
-Microsoft .net Framework 3.5 Windows form application development
-Pro:Designing and developing windows applications using the microsoft .net framework 3.5
-Microsoft .net framework 3.5,Ado.net application development
-Microsoft .net framework 3.5,Windows communication foundation application development
-Pro:Designing and developing enterprise applications using the microsoft .net framework 3.5
Bunlar Girilecek sınavlar kurs sürecinde:S ekstra cıkarsa bilemıcem.
-
daha önceden yazılımla ilgili bi bilgin yoksa sadece kursun, seni bu sınavlara hazırlayabileceğini düşünmüyorum dostum :)
-
ThundeR bunu yazdı:
daha önceden yazılımla ilgili bi bilgin yoksa sadece kursun, seni bu sınavlara hazırlayabileceğini düşünmüyorum dostum :)
sizin kadar olmasada iş görecek kadar vb.net var ama...Kasılırsın diyorsunuz yani:) -
Sınavların ücreti MCITP için konuşuyorum minimum 75$ dolar 8 sınav var 600$ ediyor. Bu fiyat yazılım için da artıyor ve sınavlar ingilize ve zor.
-
peki beyler:) teşekkürler.Cesarete baglı heralde birazda ingilizce ile...
-
cordelian bunu yazdı:
peki beyler:) teşekkürler.Cesarete baglı heralde birazda ingilizce ile...
-----------------------------Birazdan çok ingilizce.Eğer şanslı olursa dump da yapabilirsin.
-
hacı o sınavları kazanabilmen için bütün işlerini bırakıp kodlara yoğunlaşman gerekir :) Oda göt ister..
O kadar dil fazla olmuş yav :|