MCSE-MCITP Ve CCNA-CCNP Eğitimleri Hakkında Bilgi ?
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------eğitimleri kalitelidir... Ben veriyorum oradan biliyorum :P
-----------------------------
Ankarada olasim geldi :)
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------sandman bunu yazdı:
-----------------------------CCNA öğrenilir ama CCNP ve üstü zor.Şöyle bir gercekte var Network'ün pratiğini yapabilmek için gercekten zaten sektörde olman lazım.Linux olarak lpi yada red hat sistem yöneticiliginden birini öneririm.
EMC en büyük nas üreticisidir.Sistemciyim diye önüme gelen adamların %70 hayatında nas kullanmamış iscsi duymamış ve maalesef load balancer ya da failover servis kurmamış adamlardır.Bu konularda gelişirsen gelişirsin:=)
-----------------------------saygı ile eğiliyorum önünde değerli abim. :)
coiner, biz bu muhabbeti özelde yaptık diye hatırlıyorum, alacağın eğitim vs hakkında.
cisco merakın vardı bildiğim kadarı ile packet tracer calışıyordun.
- Türkiyede network yönünden dolayı bir çok kurumda açık var, başta tubitak..
- 13 bin civarı daniel-koo' gecen gün bilge adamdaydı, epey konuştuk bu mevzular üzerinde onunla.
- Cv'ne koyduğunda, iş potansiyelini ve tecrubelerini de ekledin mi ciddi şekilde etkiler.
- Başta, ccnp ccna / mcse, mcıtp iş imkanları ;
sistem yöneticisi ve destek uzmanı. /sistem ve network yöneticisi / bilgi işlem koordinasyoncusu, bilgi teknolojileri danışmanı /cisco linksys vb gibi router kuruluşlarında ( özel sınava tabi ) / tubitak vs gibi yerlerde, telekomünikasyon / adsl sistemlerinde / türksat'ta vs gibi yerlerde çok iyi iş imkanı sağlayabilirsin.bize davet geldi askerlik vs bir çok sıkıntımızdan dolayı gidemedik şimdi telekom için yardırıyoruz.
bilgini sürekli tazelemen gerekli güzel kardeşim, belgeyle olacak işler değil sadece.
Hocu yanlis anlasilmasin BilgeAdamda sistem ve network pesin 5500tl. Taksitle 7000 veya 8000 olmasi gerek. 13bin tl olan Kariyer Egitim programi. Istanbulda baska bi egitim kurumu var mi bilmiyorum ama BilgeAdami tercih ediyorlar. Yine de onun karari arastirsin :-) -
bnde CCNA sertifikası almak için kursa başladım rene nin de dediği gibi sertifikayı almak çok kolay ama sertifikayı alıpda bi bok öğrenemezsen işe başladında patlarsın.
Ben academy tech de alıyorum eğitimi son 4 haftam kaldı bayada öğrendim artık kendim konfigürasyonları yapabiliorum.
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------sandman bunu yazdı:
-----------------------------CCNA öğrenilir ama CCNP ve üstü zor.Şöyle bir gercekte var Network'ün pratiğini yapabilmek için gercekten zaten sektörde olman lazım.Linux olarak lpi yada red hat sistem yöneticiliginden birini öneririm.
EMC en büyük nas üreticisidir.Sistemciyim diye önüme gelen adamların %70 hayatında nas kullanmamış iscsi duymamış ve maalesef load balancer ya da failover servis kurmamış adamlardır.Bu konularda gelişirsen gelişirsin:=)
-----------------------------saygı ile eğiliyorum önünde değerli abim. :)
coiner, biz bu muhabbeti özelde yaptık diye hatırlıyorum, alacağın eğitim vs hakkında.
cisco merakın vardı bildiğim kadarı ile packet tracer calışıyordun.
- Türkiyede network yönünden dolayı bir çok kurumda açık var, başta tubitak..
- 13 bin civarı daniel-koo' gecen gün bilge adamdaydı, epey konuştuk bu mevzular üzerinde onunla.
- Cv'ne koyduğunda, iş potansiyelini ve tecrubelerini de ekledin mi ciddi şekilde etkiler.
- Başta, ccnp ccna / mcse, mcıtp iş imkanları ;
sistem yöneticisi ve destek uzmanı. /sistem ve network yöneticisi / bilgi işlem koordinasyoncusu, bilgi teknolojileri danışmanı /cisco linksys vb gibi router kuruluşlarında ( özel sınava tabi ) / tubitak vs gibi yerlerde, telekomünikasyon / adsl sistemlerinde / türksat'ta vs gibi yerlerde çok iyi iş imkanı sağlayabilirsin.bize davet geldi askerlik vs bir çok sıkıntımızdan dolayı gidemedik şimdi telekom için yardırıyoruz.
bilgini sürekli tazelemen gerekli güzel kardeşim, belgeyle olacak işler değil sadece.
Hocu yanlis anlasilmasin BilgeAdamda sistem ve network pesin 5500tl. Taksitle 7000 veya 8000 olmasi gerek. 13bin tl olan Kariyer Egitim programi. Istanbulda baska bi egitim kurumu var mi bilmiyorum ama BilgeAdami tercih ediyorlar. Yine de onun karari arastirsin :-)
-----------------------------BilgeAdam dışında başka iyi eğitim veren bir yer yokmudur bildiğiniz acaba ? Daha az ücretle alabileceğim bir yer bu sertifikaları ?
@Amd-x abey çok teşekkür ediyorum yardımların için özeldede konuşmuştuk zaten seninle son noktaya geldiğimde yine seninle iletişime geçicem :) -
-----------------------------İstanbulda nerdesin, AcademyTech Kadıköyde MCITP eğitimi alıyorum.
Fiyatı uygun, ofis ortamında çalışır gibi eğitim alıyoruz.
İstersen cumartesi günü (yarın) misafir öğrenci olarak katılmanı sağlayabilirim. -
efsane_212 bunu yazdı:
-----------------------------İstanbulda nerdesin, AcademyTech Kadıköyde MCITP eğitimi alıyorum.
Fiyatı uygun, ofis ortamında çalışır gibi eğitim alıyoruz.
İstersen cumartesi günü (yarın) misafir öğrenci olarak katılmanı sağlayabilirim.
-----------------------------hocam yarın değil de pazar günü olursa çok iyi olur aslında :/
kadıköye gelirim 1 saat yolum var ama gelirim sorun değil yani
tam adres olarak nerdedir bi açıklşama yaparsan dediğin saatte orda olurum pazar günü :/ -
Coiner bunu yazdı:
-----------------------------hocam yarın değil de pazar günü olursa çok iyi olur aslında :/
tam adres olarak nerdedir bi açıklşama yaparsan dediğin saatte orda olurum pazar günü :/
-----------------------------AcademyTech Kadıköy nette aratırsan ulaşırsın.
MCITP'de şu anda tek sınıf var, o da c.tesi günü ders alıyor. -
efsane_212 bunu yazdı:
-----------------------------Coiner bunu yazdı:
tam adres olarak nerdedir bi açıklşama yaparsan dediğin saatte orda olurum pazar günü :/
MCITP'de şu anda tek sınıf var, o da c.tesi günü ders alıyor.
eğitim ortamları fiyatları hakkında bilgi verme şansın var mı hocam ? En azından koşullarını ne bileyim labaratuvarlarını falan anlatırsan güzel olur yani... -
Coiner bunu yazdı:
-----------------------------efsane_212 bunu yazdı:
-----------------------------Coiner bunu yazdı:
MCITP'de şu anda tek sınıf var, o da c.tesi günü ders alıyor.
eğitim ortamları fiyatları hakkında bilgi verme şansın var mı hocam ? En azından koşullarını ne bileyim labaratuvarlarını falan anlatırsan güzel olur yani...
-----------------------------Anlatmakla olacak işler değil bunlar.
Beni ikna etmiştir öve öve bitiremem, bir başkasının beklentilerini karşılamamıştır tavsiye etmez. v.b..
Gidip eğitim kurumları ile görüşeceksin, lab. ortamını, sınıfları göreceksin, eğitmenlerle görüşüp referanslarını alacaksın v.s..Temmuz ayı eğitim bitiyor. Şu anda tekrar için gidiyorum.
Önümüzde 4 cumartesi var, sana hangisi uyar ise misafir öğrenci olarak derse aldırırım.
Kafana yatarsa gider şartları konuşursun v.s.. istediğin eğitim için kurumun takvimi uyarsa ve sınıf açılırsa eğitim almaya başlarsın.Ek olarak;
Eğitim sırasında kağıda döktüğümüz projelerden biri http://imagesturk.net/images/xnXZ.jpg
-
anladım hocam . O zaman müsait olduğum bir cumartesi unutmazsam sana pm atacağım ordan haberleşip gidelim birlikte hemde kafamda bişeyler oluşmuş olur :)
Çok teşekkür ederim ilgin için ...