Medical

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

murid kardesler son zamanlarda medical sektore girmeye karar verdim ve 4 aydir arastirmalar yapiyorum cin hindistan malezya almanya isvicre gibi ulkelerlede uretim yapan kisilerle baglantiya gectim ama turkiyede olmadigim icin suan turkiye ayagi askida duruyor 4 sonra turkiyeye donucem ve islere koyulacam simdi soruma geliyim bu islerle ugrasan arkadaslar varsa ilk etapda neler yapmaliyim turkiyede hangi urunlerde acik var hangi urunler rabet goruyor yardimci olabilecek arkadaslardan destek bekliyorum...

yan cizdim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

up hocam kimse yokmu bu isle ugrasan

yan cizdim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

ben eskiden  yani gacen sene bıraktım medical malzemeleri imalatı yapıyordum  burdaki söktör bellli baslı kişilerde 

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GICIKCAN
    GICIKCAN's avatar
    Erkek

bu işlerle uğraşan bir kaç tanıdık ve arkadaş var medikal sektöründe diyaliz sarf malzemesi, kit karşılığı laboratuvar cihazı edinme işleri ve devlet hastanelerince ihaleye çıkarıların görüntüleme hizmeti (mr, kemik dansitometresi gibi) iyi bir para var araştır derim. Küçükten başlayacam dersen işin çok zor hocam piyasayı çin malları vurdu örnek ; bıçakçılar marka laboratuvar tüpü 3,00 TL ise bunun beybi marka veya çin malı var sanırım oda 1-1,5 TL.ye geliyor gerisini sen düşün.. aldığım duyumlara göre bir arkadaşımdan duydum bende böbrek küveti var bunu fazla satan bir firma yok türkiyede piyasada tek bir firma oda çözüm medikal sanırım onun dışında bu malı satan yok araştır derim ama yinede emin değilim. Bunların dışında enjektör, pamuk, alkol, sterilazyon rulosu, ameliyat iplikleri, ekg jeli, derece, hasta kimlik bileziği gibi ürünlerdan alım çoktur. Birde bu işe girersen devlet hastaneleri ile aran iyi olmalı doğrudan temin yöntemiyle alım yapanlar olur sendende fiyat isterler tabiki satınalma ile aran iyi olmalı birde sarf malzemesi dışında iyileştirici nitelikte ortopedi sarf malzemeleride baya bir getirisi var hastanelerin çoğu hastanın ameliyatında acil olarak kullanılacağı için doğrudan temin (22-f) yöntemiyle alımı çok tercih ediyorlar tabiki acil bir alım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

hbu işi yapacaksan cok iyi para var voleyi vurusun ama tanıdık sart yoksa elinde patlar hepsi  dediğim gibi kolay yedirmezler

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Birikmiş paran olmalı zira devlet hastaneleri parayı çok geç verirler. 1,5 sene sonra vereni bile var.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

Babadan hatri sayilirbi sermeya ve cevrede var  suan londradayim burdan imaltci cok firma buldum imalat haneleri cin malezya hindistan pakistan genellikle tek kullanimlik urunlerden piyasaya girmeyi dusunuyorum ve eger yaptira bilirsem kutularina kendi markami bastiracam biraz daha maliyetli olacak ama markalasma adina gercekden guzel bi adim olacak diye dusunuyorum ilk etapda 1000 box  gloves sterlizeli pudrali pudrasiz eldiven almayi dusunuyorum ve kaliteli olacak basit urunlerle ugrasmayi tercih etmiyorum 500 box  siringa 1 ton  tibbi atik posetleri ve sterlize sivi sabunlar tek kullanimlik havlular getirtmeyi dusunuyorum bunlarin cogu malezyadan gelecek tibbi atik posetleri hindistandan kelekleri cinden getirtecem kaliteli ve ucuza buldum ..... benim asil niyetim tibbi cihazlar olacak ama onlari ikinci etapda dusunuyorum teknoloji gelisiyor ve avrupa birligi geregince artik hastaneler 5 yilda bir elektronik cihazlarini yenileme kanunu gelecek fisildilari var eldiven olarak piyasada bin bir turlu cesit ve fiyat varmis ama tam manasiyla kaliteli eldivenler yokmus piyasayi beybu mikmis zaten ..... kisacasi sizden istedigim boyle turkiyede hic yok denecek yada herkezin sadece bir kapiya muhtac oldugu urunleri ogrenmek istiyorum

yan cizdim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

medical temizlik ürünleri sana tavsiyem sterilize ürünler 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

evet onlar kesin gider en kucugunden en buyugune kadar butun saglik kuruluslarina satilir

yan cizdim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

insallah tutturusun

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

ins hacim ins okul bitti artik baba parasida yiyemiyoz yesekde artik istemek cok zor oluyor hic olmazsa sermayeyi degerlendirir arttirirsak pacayi yirtariz :)

yan cizdim
Toplam Hit: 1614 Toplam Mesaj: 14