Megane 2 - Yan Kapı Çıtası
-
Meraba arkadaşlar. Tek kapı 2003 model megane 2 - 1.6 kapı üzerindeki siyah çıtadan arıyorum. Sanayiye gittim yedek parçacılara sordum fakat hiçbiyerde bulamadım. Internetten aradığım zamanda sadece sedanlar için satılıyor.
Bildiğiniz biyer varmı ? Nerden bulabilirim ?

-
ankarada hurdacılar sitesinde çıkmacılarda var hocam geçen sene arkadaşada lazım olmuştu.
-
DevilKingtr bunu yazdı
ankarada hurdacılar sitesinde çıkmacılarda var hocam geçen sene arkadaşada lazım olmuştu.
Ankarayada hiç işim düşmezki yav :/
-
İkitelli sanayi veya Bağcılar Güngören sanayi Başakşehir istanbul.
Buradada bulamazsan hiç arama bile. Her türlü kaza uçma çatlak patlak araba burada bol miktarda var.
-
imlegend bunu yazdı
Buradada bulamazsan hiç arama bile. Her türlü kaza uçma çatlak patlak araba burada bol miktarda var.
+999999 Sonuna kadar katılıyorum Hocama
-
istanbulda mısın ?
-
yparçacılarda servise yazdırıo gelio her ürünü ellerinde bulundurmazlar bazı parçalarında yan sanayisi yok zaten kapı çıtaları genelde orjinal olur servise yazdırılır getirtilir ha elinde olan parçacıda vardırda dolaşman lazım parçacıları
mais a fln git yada bir parçacıya söyle getirtsin servisten işte -
GodKlaus bunu yazdıimlegend bunu yazdı
+999999 Sonuna kadar katılıyorum Hocama
Aynen oyle.
-
HeyQirs bunu yazdı
istanbulda mısın ?
Yok hocam sakarya / karasudayım. İstanbuluda pek bilmem ama en son ihtimal bi gidip bakıcam artık
-
bu gibi aksamlar genellikle servislerde çok pahalı oluor anasını satayım örneğin getz in önünde incecik nikelaj şerit var 459 tl fiyatı en güzeli
İstanbul Başakşehir Atatürk Oto sanayi sitesi orada hertürlü arabanın en ince vidasına kadar çıkma parçasını bulursun gidip gez renocuları. iyi fiyata alabilirsin. arabaların yarısını bile kesip satıyor adamlar :D
-
Hocam internetten o söylenen yerlerdeki hurdacıların, parçacıların numaralarını bul. Gitmeden önce ara sor.
Ellerinde yoksa boşuna gitme. Bende zamanında araba topluyordum. O şekilde yapıyordum :)