Megaupload Upload Sınırını 1Gb Yaptı ^^
-
megaupload upload menager ile 1gb a kadar olan dosyalarınızı (sağdece üyeler için (free yada pre olun fark etmez) )
upload edebilirsiniz
-üye olmayanlar veya http://www.megaupload.com/ sitesinden web üzerinden upload edenler için sınır hala 500mb
mega menager i kullanıyorum flashget in yerini aldı bende hertürlü şeyde indirme yapıyor ve megaupload a upload yapıyor
ayriyetten pre hesabınız olmasa bile ftp den dosya çeker gibi megaupload dan menager ile günde 3adet link i indirebilirsiniz (modem res atmadan )
her zaman söledim gene diyorum rapidshare amele işidir 70link upload yapmak kolaydir download ı zordur megaupload da ise zipleri bölmenize de gerekyok
teklink upload & download ++ yüksek kalite
megamenager download için
http://static.megaupload.com/megamanager.exe
Güçlü yükleme (web tarayıcısından 6 kata kadar daha hızlı)
- Hat hızında yükleyin
- Başında beklemeden parçalı yüklemeler
- Kırılan yüklemeleri devam ettir
Güçlü indirme
- Kırılan indirmeleri devam ettir
- Başında beklemeden sınırsız parçalı indirme (sadece Premium)
- Hat hızında indir (sadece Premium)
Parçalı link kontrolü
- İndirmeye başlamadan önce hangi linklerin hala geçerli olduğunu öğrenin
- Tek bir fareye tıklayarak istediğiniz sayıda dosya indirin (sadece Premium)
Entegre dosya yöneticisi
Entegre genel indirme hızlandırıcısı
Mega Yöneticisi ile Yükleme
Megaupload’a yaptığınız yüklemelerin daha hızlı olmasını hiç istediniz mi? En baştan başlamak yerine kesilen bir yüklemeyi kaldığı yerden devam ettirebilir misiniz? Bu kez Mega Yöneticisi sizin için çalışıyor! Bağlantınıza bağlı olarak, yüklemeler web tarayıcısından ikiden altıya kadar daha hızlı olacaktır. Ve yüklemeleriniz bazı sebeplerden ötürü kesilirse, Mega Yöneticiyi tekrar başlattığınızda kaldığı yerden otomatik olarak devam edecektir.
Mega Yönetici ile İndirme
Bilgisayarınızın önünde saatlerce beklemeden Megaupload linklerinden oluşan parçalı indirme işlemini gerçekleştirmek istediğiniz mi? Mega Yöneticisi ile artık yapabilirsiniz. Yapmanız gereken linklerden oluşan listeyi Mega Yöneticisine kopyalamak ve yapıştırmaktır. Mega Yöneticisi hangi linklerin çalışır durumda olduğunu ve hangilerinin silindiğini ya da sona erdiğini size bildirecektir. Ardından premium hesabınız varsa, tek bir fare tıklamasıyla parçalı indirmeyi başlatabilirsiniz. Mega Yöneticisi gerisini yapacaktır. -
başlıgı gorunce dedim kesin paxer açmıştır konuyu :)
bu arada imzanla çelişiyon hocam ?
edit: hocam iyi güzelde "Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir " diyo ttnet dns sine
-
dns server programı (ttnetin kapadı sitelere giriş için )
http://cid-3b6b4e42b85e4f62.skydrive.live.com/self.aspx/PanxeR/Programlar/kapali%20sitelere%20giris%20program%c4%b1.exe
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------başlıgı gorunce dedim kesin paxer açmıştır konuyu :)
edit: hocam iyi güzelde "Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir " diyo ttnet dns sine
-----------------------------forumu bıraktım ve adminlerin bana yaptı şeyleri yazdım ancak yazdıklarımda oldu gibi açtım konu silindi bende vaz geçtim. onlar inatçı ise bende inatçıyım paylaşım için burdayim imzamıda değiştiricem
bu arada ttnet zamanında kapadı megayi youtube de yaptı gibi link veriyim ttnetin engellediği sitelere giriş programı (dns server ) kur 1kere ondan sora her siteye istedin gibi gir. =)
http://cid-3b6b4e42b85e4f62.skydrive.live.com/self.aspx/PanxeR/Programlar/kapali%20sitelere%20giris%20program%c4%b1.exe
kapalı sitelere giriş programı imzamada ekliycem silinmez zaten burdan =)
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------başlıgı gorunce dedim kesin paxer açmıştır konuyu :)
-----------------------------forumu bıraktım ve adminlerin bana yaptı şeyleri yazdım ancak yazdıklarımda oldu gibi açtım konu silindi bende vaz geçtim. onlar inatçı ise bende inatçıyım paylaşım için burdayim imzamıda değiştiricem
bu arada ttnet zamanında kapadı megayi youtube de yaptı gibi link veriyim ttnetin engellediği sitelere giriş programı (dns server ) kur 1kere ondan sora her siteye istedin gibi gir. =)
-----------------------------hacı opendns kullanıyodum port sorunu oldu. çözümlemek için normale döndüm şimdi opendns yapcam da üşenyiom :P
bu arada admınlerle inatlaşma ha (:
-
adminlerle inatlaşmıyorum bana haksızlık yapan onlar haklı olsam bile haksız yerine koyuyorlar.
-
konu megaupload ın sınırını 1gb ye yükseltmesi dimi?
-
aynı şeyi rapidden de bekleris :/
-
adan doğru söylemiş rapidshare amele işi :D
Megaupload sorunsuz paylaşım yapmanızı sağlıyor Rapidshare ise :S
adam 100mb 100mb uploadlıyor
oyunindircen 6 gün sürüyor :S
-
Fuzulli bunu yazdı:
-----------------------------adan doğru söylemiş rapidshare amele işi :D
Megaupload sorunsuz paylaşım yapmanızı sağlıyor Rapidshare ise :S
adam 100mb 100mb uploadlıyor
oyunindircen 6 gün sürüyor :S
-----------------------------evet 100 mblik partlar kanser ediyor.Rapidshare amele işi oldu.
-
zaten hep amele işi idi hem upload ı hem downloadı amele işi pren varsa bile part part indir sora part lari birleştir ahh bide son partın link kırık (XXXra yidin ) :D
megaupload da tüm oyun arşivimi upload lıycam + pre hesap alıcam ki silinmesin :P vdsl2 bekliorm upload delisi olucam ^^ 1gb 4ever +flashget destek ^^
-
bende diyorum hep dinleyen kim ama takmışlar rapid e boş iş rapid adı duyuldu parayı vurdular