Mehmet Ali Agca Hakkında Bi Yorum Yapayım Dedim!!!!
-
arkadaşlar ben mehmet ali agcayi daha yeni duyuoyrum yaşım daha ufak ama bazı araştırmalar yaparım kedime göre tarikatlar hakkında linoslar masınlar siyon vb... vatikanın kolu olan siyon tarikatı sizce mehmet ali agcayı yaşatırmı farkındaysanız haberleride izlediyseniz italyansavcısı diyrki ck gzli bilgiilari var ve yaşatmazlar diyo kimle ryaşatmaz tabiki vatikan sizce öldürlürmü yada konuşabilicekemi yada konuşmadan susturalacakmı merak ettim bende dha fazla bilgigsi olan vardır buna kat kat eminim sadece sizinde paylaşmanızı istiyorum....
-
diyosunki siyon tarkatı öldürürmü bence yaşatır çünkü bunlar ve vatikan arasında sürekli bir çatışma var vatikanda bişey yapmaz yapsa adam 19 yıl boyunca italyada yattı isteseler o zaman yaparlardı.onun dönemi çatlının ölümü ile bitti bence eceliynen ölür tabi ecel nasıl gelir bilemem.
-
siyon tarikatı vatikanın bi kolu yani bu zamana kadar kim paya suikast düzenlemişse hepsi öldü!! agcayıda bence fazla yaşatmayacaklar eceliyle ölmüş gibi gösterip öldürecekler..abdullah catlının öldügüne ben inanmıyorum...bu devlet böyle oldukca zoorrrr
-
beyler adamın arkasında derin devlet var abdullaha devlet dedi süikasti yap diye yoksa o adam nasıl papayı öldürmeye kalkışacak söylesenize o adama hiç bir şey yapamazlar aynı kurtlar vadisindeki gibi yüzünü degiştirip öldü süsü verecekler o adamı öldüremezler kolay değil ama konuşturmaya kalkarsalar her şeyi öter g*t korkusundan bence
-
mhp nin tetikcilerinden,yazık ömrü hapislerde geçti.O gün tvde gördüm saçları beyazlamış vs.
-
valla ebncede kurtlar vadisindeki gibi öldü süsü verecekler aynı ahmet kaya gibi adam öbür tafara giti gfideli 3 -4 albüm cıkardı ne buaaa öbür tarafta ii bi kaset firması var galiba bu adamlar kolay kolay ölmez ama öldü süsü verilir....
-
belki öbür tarafta vardır kaset firması, ne biliyosun olmadığını?
-
iyi olmuş çıktıgı.. : =)
-
aga valla ahmet kaya gebersin şerefsiz vatan bölücü pkk destekcisi ama mehmetali agca devletin elemani
-
ikiside yaşasın ortalık karışmassın şimdi şemdinliden sonra bide bunlar gelirse turkiye iyice karışır
-
ağcayı papacılar değil ona papa suikastini yaptıranlar öldürür..Ağcanın Konuşması demek Tüm devlet-Mafya-Çete ilişkisini ortaya çıkarmak demek...2. bi ihtimal Ağcaya devlet hala güweniysa yüzünü deiştirir yeni bi görewe ama Bu adam Ecelinle Ölmez...
Toplam Hit: 6402 Toplam Mesaj: 31