folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Mehmet Ali Agca Hakkında Bi Yorum Yapayım Dedim!!!!

Mehmet Ali Agca Hakkında Bi Yorum Yapayım Dedim!!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    arkadaşlar ben mehmet ali agcayi daha yeni duyuoyrum yaşım daha ufak ama bazı araştırmalar yaparım kedime göre tarikatlar hakkında linoslar masınlar siyon vb... vatikanın kolu olan siyon tarikatı sizce mehmet ali agcayı yaşatırmı farkındaysanız haberleride izlediyseniz italyansavcısı diyrki ck gzli bilgiilari var ve yaşatmazlar diyo kimle ryaşatmaz tabiki vatikan sizce öldürlürmü yada konuşabilicekemi yada konuşmadan susturalacakmı merak ettim bende dha fazla bilgigsi olan vardır buna kat kat eminim sadece sizinde paylaşmanızı istiyorum....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    diyosunki siyon tarkatı öldürürmü bence yaşatır çünkü bunlar ve vatikan arasında sürekli bir çatışma var vatikanda bişey yapmaz yapsa adam 19 yıl boyunca italyada yattı isteseler o zaman yaparlardı.onun dönemi çatlının ölümü ile bitti bence eceliynen ölür tabi ecel nasıl gelir bilemem.

l enfer c est les autres Sartre ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    siyon tarikatı vatikanın bi kolu yani bu zamana kadar kim paya suikast düzenlemişse hepsi öldü!! agcayıda bence fazla yaşatmayacaklar eceliyle ölmüş gibi gösterip öldürecekler..abdullah catlının öldügüne ben inanmıyorum...bu devlet böyle oldukca zoorrrr
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    beyler adamın arkasında derin devlet var abdullaha devlet dedi süikasti yap diye yoksa o adam nasıl papayı öldürmeye kalkışacak söylesenize  o adama hiç bir şey yapamazlar aynı kurtlar vadisindeki gibi yüzünü degiştirip öldü süsü verecekler o adamı öldüremezler kolay değil ama konuşturmaya kalkarsalar her şeyi öter g*t korkusundan bence

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

mhp nin tetikcilerinden,yazık ömrü hapislerde geçti.O gün tvde gördüm saçları beyazlamış vs.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    valla ebncede kurtlar vadisindeki gibi öldü süsü verecekler aynı ahmet kaya gibi adam öbür tafara giti gfideli 3 -4 albüm cıkardı ne buaaa öbür tarafta ii bi kaset firması var galiba bu adamlar kolay kolay ölmez ama öldü süsü verilir....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oguzhanbaba
    oguzhanbaba's avatar
    Erkek
     belki öbür tarafta vardır kaset firması, ne biliyosun olmadığını?

Yalnız Bir ordudur Kendi çölünde Sonsuz savaşlarında Hep yener Kendi ordusunu.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    iyi olmuş çıktıgı.. : =)

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    aga valla ahmet kaya gebersin şerefsiz vatan bölücü pkk destekcisi ama mehmetali agca devletin elemani
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    ikiside yaşasın ortalık karışmassın şimdi şemdinliden sonra bide bunlar gelirse turkiye iyice karışır
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit25
    exploit25's avatar
    Erkek
    ağcayı papacılar değil ona papa suikastini yaptıranlar öldürür..Ağcanın Konuşması demek Tüm devlet-Mafya-Çete ilişkisini ortaya çıkarmak demek...2. bi ihtimal Ağcaya devlet hala güweniysa yüzünü deiştirir yeni bi görewe ama Bu adam Ecelinle Ölmez...

Selamet dilimizde güller hep nickimizde biz gideriz cennete hey cennete By rene
Toplam Hit: 6402 Toplam Mesaj: 31