Mehmet Ali Erbil Akıl Hastası
-
yuhhh aq bu kadarda olmaz. varya bu adamı sokakta görmesinler sikerler aq ne len bu rezalet.
-
Bu orospu çocuğunu izleyen o orospu çocukları oldukça bu adamın sırtı daha yere gelmez.A.q memleketindeki orospu çocukları izlemese onun gibilerin programlarını hiçbirbok olmaz.Bakın güzel programlar reting alamadığı için kaldırılıyor.Suçu o adamlarda değil kendinizde arayın tutulan şeyi o adam yapar tabi para kazanıyor.O adam akıl hastası değil böyle mal insanların olduğu bir ülkeden onların üzerinden prim yapan kurnaz bir şerefsiz.
-
Çok doğru söylüyorsun, bu itin götü yalanmaya devam ettiği müddetçe daha durun bi gün kendi donunuda indirecek.
-
ewet bende katılıyorum bu insanın akıl hastası ve sapık olduğuna fakat yurdum insanıda bu insanı kabul ediyor bunu anlıyamıyorum....
-
mehmet ali erbil dediğiniz kişi şerefsiz o.çocuğunun önde gideni it herif ne olcak...!!!!
-
ex bağımlısı olum o adam ne yapcağı belli olmaz
-
vay a.g bi bu kalmıstı z
-
Yaf herkes saymis sovmus Mehmet Ali Erbil e. Tamam sovun benim amcamin oglu degil adam. Ama niye sovdugunuzu de soyler misiniz ? Mehmet Ali Erbil denen adamin programlarinin hepsinin bi dunya zirtapozlukla dolu oldugunu biliyorsunuz, canli yayin yada degil, adam her program bi firlamalik yapiyor. Izlemeseydiniz.
Ayrica siki dassagi gozuken adam siz misiniz ki adama bu kadar bi nefret gelistirdiniz ? Size ne yaf ? Adamin programi adamin seyircisi adamin rating i. Belki ulkemizde canli yayinda birinin sikini gormek isteyen insanlar var... Sik - dassak gormek isteyenlerden emin olmasam da firlamalik zirtapozluk gormek isteyen kesinlikle var. Hatta sitemize takilan "ertan" hocam bile izlemis canli yayinda.
Eeee... Eger izliyorsaniz - izlettiriyorsaniz, size ne ki adam ne yapmis ? Adamin tarzi bu belki. -
musket doğru demiş eğer izliyosak biz de suçluyuz demektir.
zaten yurdum insanını televizyon diye bi illete bağlamışlar kopar koparabilirsen... -
Ya izleyenlere küfretmeyin kesin tanıdığınız izleyen biri var. Hatta ertan hoca var hemen yanınızda. Mali tam bi piç, gerizekalı fırlamalık yapıcam diye millete grup sex yaptırır sonra da 12'den sonra olur böyle şeyler der a.q. Musket bu arada nasıl bize ne, bizim vatandaşımız onu seyreden, ahlakı bozulan. En azından 12'den sonraymış da çocuklar seyretmemiş
Toplam Hit: 6633 Toplam Mesaj: 55