Mekanların Wifi Şifreleri [Proje]
-
Günaydın.
Sabah uyandım aklıma şöyle bi şey geldi.
Mesela arkadaşlarınızla dolaşıyosunuz internete girmeniz gerekti ama paketiniz yok telefonda ve etraftaki ağların şifrelerini bilmiyorsunuz.
Buna çözüm olarak bi web sitesi yapmayı planlıyorum.
================================
Taslak olarak:
Anasayfada Google Maps eklentisi gibi yer olucak.
Textboxa Konumu giricek. bende ordan o kırmızı imleçle mekan adı belirtir gibi Wifi şifresi belirtmeyi düşünüyorum.
Veri Gir sayfasındada yine google maps eklentisi ve text box var.
adam mekanı giricek. O imleç çıkıcak. ona tıklayıncada Wifi ağ adı,Şifre yazması için 2 textbox olucak
ve birde kaydet butonu.
================================
Sizce bu proje için uğraşmalımıyım yoksa uğraşmamalımıyım ?
-
geçen bi konu vardı andoid için wifi şifresiyle alakalı ona bi bak hacı içine yarar. Bir üyelerde ekleyebilirse güzel olur
Edit: Adamın internet paketi yoksa siteye girip nasıl bakacak??
OdiN tarafından 30/Kas/14 13:20 tarihinde düzenlenmiştir -
gavurların vardı hocam free wifi maps diye google playde falan. onları Türkiye'ye göre ayarlanabilir
-
OdiN bunu yazdı
geçen bi konu vardı andoid için wifi şifresiyle alakalı ona bi bak hacı içine yarar. Bir üyelerde ekleyebilirse güzel olur
Link atabilirmisin ? pek aktif üye değilimde :)
Sadece 3 sene meslek lisesinde aldığım yazılım bilgisiyle yapıcam :)
Daha host nasıl alınır onu bile bilmiyorum :)
Üye girişini yaparım kolayca. Tek sıkıntı o kırmızı imleçlere basınca O çıkan yazılarda nasıl değişiklik yapıcam :(
-
Odin'in sorusuna ben de takıldım. İnterneti olmayan adam internete bağlanıp wifi şifresi mi alacak ^_^ Ha derseniz ki daha önceden alıp oraya gidecek. Acil ihtiyaç karşılaması için yapılacak ise bu program o olay da çürüyor
-
Mutubilir bunu yazdı
Odin'in sorusuna ben de takıldım. İnterneti olmayan adam internete bağlanıp wifi şifresi mi alacak ^_^ Ha derseniz ki daha önceden alıp oraya gidecek. Acil ihtiyaç karşılaması için yapılacak ise bu program o olay da çürüyor
Şuan İnterneti olamayan nasıl internete giricek hakkında düşünüyodum.
1: 3-5 mb hakkı kalmıştır hemen girip bakar.
2: yanında arkadaşı varsa o telefonundan girip bakar.
3: interneti yoktur telefonunda ama evde bilgisayarından girip bakar(Bazı kıl kafelerde vermiyolar çünkü)
-
andorid uygulaması olması taraftarıyım ben :)
-
OdiN bunu yazdı
Android uygulaması yazamam ben.Biliyosan sen uygulama yaz bende site üzerinde çalışayım :D
-
GodKlaus bunu yazdıOdiN bunu yazdı
Android uygulaması yazamam ben.Biliyosan sen uygulama yaz bende site üzerinde çalışayım :D
benim öyle yeteneklerim yok hacı :D
-
web üzerinde yaparsan androide yaparım raad ol :D
-
GodKlaus diye bir NBA takımı var geçen yatırdı beni :) thekorsan sende büyük ışık var çalış benim gibi eşek olma git bilgisayar Müh oku sana ihtiyaç var. Proje güzel olursa bende etrafta bulduklarımı paylaşırım