folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Mekatronik Hakkinda Bildikleriniz Ve Yorumlariniz @Computerwolf (Hayati Onemi Var)

Mekatronik Hakkinda Bildikleriniz Ve Yorumlariniz @Computerwolf (Hayati Onemi Var)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    Mekatronik okuyan 2 tane arkadaşım var. Biri alamanyada biri de sakarya da.. mekatronik, elektrik-elektronik, makina ve bilgisayar mühendisliğinin birleşimi. Ama otomasyon tarzı düşünün.. Bir sanayici 3 tane mühendis almak yerine 1 mühendis alacak o da mekatronik mühendisi olacak.. Yepyeni bir bölüm ve oldukça parlak. Çalışma koşulları ve kazanacağı da çok iyi olur fakat sanmıyorum ki kıçı minder görsün..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    nerdeee minder görsin götü adamların:D
    yazık acıyom bazen
    çok kafa istiyo yaratıcı ve pratik olcn
    da
    compü arazi oldu ipne

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    olm aciktim baktim tonbaligi var yumuldum :) mutfaktaydim...

amele haci10dk sonra msn acarim...oradan gorusek...olm yaraticilik dersen var :P...15-16 saat ayaktayim zaten...:)...mekatronik zorlamaz herhalde....oyle boyle degilde gelecegi cok parlak bu isin ama biz asil meseleye gelelim benim proce...geliyorum huso bekle az...nescafe yapacam :=)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hay amk notebook ta alt tarafta 1 tane pixel oldu simdi...amk yarin garantiye gonderimde ekrani degissinler hay amk.huso bedduami ettinla .

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    aq. kocaeli üniversitesi gebze m.y.o. da okuyorum blm metalografi ve malzeme muaynesi mekatronik bölümüde var bizim okulda ne bok olduğumuz belli değil ikimizin de koca okulda tonla blm var ken neden oradayız kimse bilmiyor okuldaki başka bölümün öğrencilerine sorsanız hiç biri bu bölümlerin nadını doğru okuyamaz liseden arkadaşlarım var o bölümde onlara sorarsan şöle diyorlar endüstriyel elektrik ten felan iyiymiş onlar anadolu teknik okuyup gittiler sanırım biraz daha genel bir elektrik le ilgili bişiler öğreniyorlar
    ne diyim okulumu sevmiyorum blmümden midem bulanıyor nedne hala çırpınıyorum bende bilmiyorum üni ye gidicekler için sölüyorum okulunuzu bölümünüzü araştırmadan asla gitmeyin ben salak gibi evime yakın olucam diye gittim ama lanet okuyorum her gün............

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    Abi konuyla alakasız ama ton balığı yiyip üstüne nescafe içiosun :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    sunny hacim gittigin bolumu sevmiyorsan zaten gitmicen bu bolumun kotu oldugu anlamina gelmez....

bu arada dayi ton baligi nescafe nar eksisi...cay...ne bulursam goturuyorum yemek kulturumuz yok :) mideye ne atarsan gidiyor idare ediyoruz boyle yoksa pc basinda telef oluruz :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eXoR_CIST
    eXoR_CIST's avatar
    Erkek
    şu adrese bi göz at:
    http://www.mekatronik.info
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Eğer puanını tutturabilirsem - ki çok zor - okumak istediğim bölümlerden biridir.

Bi kere herşeyden önce adı artistik :)

Zimbabwe
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    compü nooldu hacım hadise yoksun yine ortalarda??

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 7214 Toplam Mesaj: 33