Mekatronik Hakkinda Bildikleriniz Ve Yorumlariniz @Computerwolf (Hayati Onemi Var)
-
Mekatronik okuyan 2 tane arkadaşım var. Biri alamanyada biri de sakarya da.. mekatronik, elektrik-elektronik, makina ve bilgisayar mühendisliğinin birleşimi. Ama otomasyon tarzı düşünün.. Bir sanayici 3 tane mühendis almak yerine 1 mühendis alacak o da mekatronik mühendisi olacak.. Yepyeni bir bölüm ve oldukça parlak. Çalışma koşulları ve kazanacağı da çok iyi olur fakat sanmıyorum ki kıçı minder görsün..
-
nerdeee minder görsin götü adamların:D
yazık acıyom bazen
çok kafa istiyo yaratıcı ve pratik olcn
da
compü arazi oldu ipne -
olm aciktim baktim tonbaligi var yumuldum :) mutfaktaydim...
amele haci10dk sonra msn acarim...oradan gorusek...olm yaraticilik dersen var :P...15-16 saat ayaktayim zaten...:)...mekatronik zorlamaz herhalde....oyle boyle degilde gelecegi cok parlak bu isin ama biz asil meseleye gelelim benim proce...geliyorum huso bekle az...nescafe yapacam :=) -
hay amk notebook ta alt tarafta 1 tane pixel oldu simdi...amk yarin garantiye gonderimde ekrani degissinler hay amk.huso bedduami ettinla .
-
aq. kocaeli üniversitesi gebze m.y.o. da okuyorum blm metalografi ve malzeme muaynesi mekatronik bölümüde var bizim okulda ne bok olduğumuz belli değil ikimizin de koca okulda tonla blm var ken neden oradayız kimse bilmiyor okuldaki başka bölümün öğrencilerine sorsanız hiç biri bu bölümlerin nadını doğru okuyamaz liseden arkadaşlarım var o bölümde onlara sorarsan şöle diyorlar endüstriyel elektrik ten felan iyiymiş onlar anadolu teknik okuyup gittiler sanırım biraz daha genel bir elektrik le ilgili bişiler öğreniyorlar
ne diyim okulumu sevmiyorum blmümden midem bulanıyor nedne hala çırpınıyorum bende bilmiyorum üni ye gidicekler için sölüyorum okulunuzu bölümünüzü araştırmadan asla gitmeyin ben salak gibi evime yakın olucam diye gittim ama lanet okuyorum her gün............ -
Abi konuyla alakasız ama ton balığı yiyip üstüne nescafe içiosun :D
-
sunny hacim gittigin bolumu sevmiyorsan zaten gitmicen bu bolumun kotu oldugu anlamina gelmez....
bu arada dayi ton baligi nescafe nar eksisi...cay...ne bulursam goturuyorum yemek kulturumuz yok :) mideye ne atarsan gidiyor idare ediyoruz boyle yoksa pc basinda telef oluruz :) -
şu adrese bi göz at:
http://www.mekatronik.info -
Eğer puanını tutturabilirsem - ki çok zor - okumak istediğim bölümlerden biridir.
Bi kere herşeyden önce adı artistik :) -
compü nooldu hacım hadise yoksun yine ortalarda??
Toplam Hit: 7214 Toplam Mesaj: 33