Memati High Skill
-
videodaki müzigi yıllardır arıyorum desem inanır mısınız ? adını bilen ?
-
sürgüyü cekmesi anlamsız olmus ama.ona ates eden adamdan almadı mı silahı ee zaten silahın agzında mermi var ha nişan aldıysa güzel hareket :D
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Stratovarius - Destiny
-
Genki bunu yazdı:
-----------------------------Andrei bunu yazdı:
-----------------------------Stratovarius - Destiny
beni büyük bi dertten kurtardın, sagol hocam.. hep kafama takılırdı bu müzik. -
twiN35 bunu yazdı:
sürgüyü cekmesi anlamsız olmus ama.ona ates eden adamdan almadı mı silahı ee zaten silahın agzında mermi var ha nişan aldıysa güzel hareket :D
-----------------------------adam ateş etmedi hocam sadece kapıdan çıktı o sıra memati vurdu ağzına mermi alınan bir sahne yok ama kapıdan dışarı o şekilde çıkması biraz mantık eksikliği olabilir
-
agır çekimde bile yetişemiyorum mematinin hıza :|
-
bu saçma dizi hala devam ediyor mu ya? geçen 5-6 senede filmleri de dahil edersek polat ve adamlarının ki totalde 3 kişiler, öldürdüğü insan sayısı 2500 falan olmustur heralde.
-
siganfu bunu yazdı:
vayy mematinin böyle estetik haeketlri varmiydi? en son gördüğümde kürekle birinin kafayı dağıtıyordu:)
-----------------------------Sen bir de polatı görseydin ondan önce. İki saniyede ölmenin iki senaryosunu yazdı. :)
-
tutkun bunu yazdı:
siganfu bunu yazdı:
vayy mematinin böyle estetik haeketlri varmiydi? en son gördüğümde kürekle birinin kafayı dağıtıyordu:)
-----------------------------Sen bir de polatı görseydin ondan önce. İki saniyede ölmenin iki senaryosunu yazdı. :)
-----------------------------sis bombası atıp yüzünü kapatıp çift silahla ortama daldıgı agır cekimden mi bahsediyosun.
Mükemmeldi.
-
Artek bunu yazdı:
tutkun bunu yazdı:
siganfu bunu yazdı:
-----------------------------sis bombası atıp yüzünü kapatıp çift silahla ortama daldıgı agır cekimden mi bahsediyosun.
Mükemmeldi.
-----------------------------o sahneye bende bittim atkıyı ağzına çekip içeriyi ışık sahnesi falan gerçekten çok çekiciydi uwww dün akşam süperdi