Memleketten Geldim Param Yok
-
bi de kapı kapı dolaşanları var bunların.evde çocuk aç dedi erzak verdik ağırlık yapar diye almadı iyi mi.
-
Bana da cins cins tipler denk geliyor bu ara geçen sabah btm'nin önünde para yatıyorum,
tinercinin teki geldi selam verip, abi köprü altında kalıyoruz, sofra kurduk kahvaltı edicez ekmek alcak para yok dedi, verdim 1 lira başka yok mu dedi yok dedim gitti :D
Akşam eve dönerken yine aynı yere yakın bi bölgede bi tane dayı 80 kuruşa ihtiyacım var dedi yok dedim canın sağolsun dedi :|
-
Eskişehir'de birgün Yapıkredi bankasında (çarşı içindeki) işim var. Bneden önceki sıra numarasında bir teyze var, hali peşmurde, haline acır para verirsiniz. Ben gariban biri diye düşünürken müşteri temsilcisi bayanın konuşmasını duyduk: 'Teyze sizin paranın faiz günü gelmemiş, 21000TL varmış hesabında,... falan filan'. Aklma belki varı-yoğu arsa vs. parası falan zannettim. Sonra o teyzeyi Cebeci Şarküterinin köşesinde yerde otururken gördük, yani mesleğini icra ederken...Yani dilencilik işini...
İnanmamak lazım bu gibilere...
-
bi ara da elinde elektrikli testereyle gezenler vardı.abi ağacınızı budayayım diyor sonra istemez deyince o zaman bi beş lira ver diyorlardı :F
-
B.düzü Migros köprüsünde iki yıldır aynı kadın dileniyor. Ulan hadi dilen tamam da insan mekan değiştirir anasını satıyım. Çocuklar bizle büyüdü artık. Bi de bebeği oldu
-
Lise 2. sınıf falanım herhal, bahçelievlerde kadir has center'ın ordan yayla'ya doğru çıkıyorum, okula gidicem..
Düzgün görünümlü bi abi durdurdu beni:
-Kardeş birşey sorabilir miyim?
-Buyur abi.
-Yol param kalmadı da rica etsem 1 lira yol parası verebilir misin?
-Abi öğrenci adamız bizde para ne gezer
-50 kuruş?
-?!???
Neyse ayrıldım adamın yanından. Aradan 2-3 sene geçmiş biz mezun olmuşuz. Bi kaç arkadaşla buluşmuşum, sonra ayrıldık eminönü son durakta otobüs bekliyorum. Adamın biri yaklaştı gene:
-Kardeş birşey sorabilir miyim?
-Buyur abi
-Yol param kalmadı da rica etsem 1 lira yol parası verebilir misin?
Kafayı bi kaldırdım yeminlen o adam :) Gülmeye başladım :D Adam uyuz oldu
-Kardeş niye gülüyosun.
-Abi 2 sene önce bahçelievlerde benden yol parası istemiştin hala bulamadın mı? :D
-Yok kardeş başkası ile karıştırmışın sen beni
dedi ve duman oldu bi anda :D
-
hacı şu başlığı okudukça çıkarıp sana para veresim geliyor, anasayfada durmadan gözüme çarpıyor.
-
geçen geldi başıma, yürüyorum biri dedi abi acım falan elimi cebime attım taze aldıgım 100 tl harçlık dedim, şu ilerde belediyenin tesisi var x demirörs'ün adını ver yemek yedirsinler dedim, yok abi sen ver dedi, dedim en yakın market 500 metre ilerde ve yoluma ters abi bozduralım diyor illa yol verdim tabi o sıcakta bide senin icin 500 metre yokus inip para bozdurcam sonra o yokusu yine cikicam yok ya
-
Maalesef Harem civarlarında çok geziyorar.. Memlekete gidicez paramız yok hesabına ama bunlara kimse inanmasın yalan dolan. Memleket bunlardan nezaman temizlenecek yaa
-
başlığı okudum tam diyecektim dolandırıcıların ağızıyla paramı istiyon :D
o yollardan çok geçtik :D