Mercedes Otomobiller Hakkında Bilmediklerimiz !!!
-
Daha önce duymuştum , bence doğrudur alman bunlar adamlar yapıyor :) mercedes,bmw,audi daha nolsun.
-
vayyyy biz neler kaciriyormusuz..
-
Çocuk babasından arabasını istiyo. Babasıda siktir git vermem fln derken. Çocuk evden çıkıp sinirlenip arabaya (mercedes) yumruk atıyo bitane.
Ertesi gün babası geliyo çocuğa nie yumruk attın lan arabaya dio. Çocuk walla atmadım fln derken. Çıkarıp yumruk atarken çekilen resmini gösteriyo :|
-
ßy_c4sh bunu yazdı:
-----------------------------Çocuk babasından arabasını istiyo. Babasıda siktir git vermem fln derken. Çocuk evden çıkıp sinirlenip arabaya (mercedes) yumruk atıyo bitane.
Ertesi gün babası geliyo çocuğa nie yumruk attın lan arabaya dio. Çocuk walla atmadım fln derken. Çıkarıp yumruk atarken çekilen resmini gösteriyo :|
-----------------------------Hemen çözümlüyelim.
Adamın mersosu olduguna göre zengindir..
Bir ton güvenlik görevlisi koruması yardımcısı cartı curtu vardır.Birisi çekmiştir.
Oda olmadı güvenlik kamerası kaydından filan bulmuştur..
Basit iş yani teknoloji ilede almanlar ilede alakası yok :D
-
evet arkadaslar hepımıze bu konu ınanılmazı zorda gelse öyle bırşeyler var arabayı kullanma gıbı bı özellık yok ama arac kendılıgınden kıtlendıgınde ilgili yerler arandıktan sonra acılıyor nerden bılıyorsunuz dersenız mercedes yetkili tamırcısı babam öyle bı olay bızımde basımıza gemıstı..
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------
evet arkadaslar hepımıze bu konu ınanılmazı zorda gelse öyle bırşeyler var arabayı kullanma gıbı bı özellık yok ama arac kendılıgınden kıtlendıgınde ilgili yerler arandıktan sonra acılıyor nerden bılıyorsunuz dersenız mercedes yetkili tamırcısı babam öyle bı olay bızımde basımıza gemıstı..
-----------------------------çalıştırma mevzuunu da bi sorsana hacım babana..yeni modellerde olabilitesi yüksek..belki istismar edebiliriz bu yöntemi
-
Bir yerde bir yazı okumuştum bu konuyla ilgili uydu üzerinden araç kitlenebiliyor üstelik araç tünel yada benzeri bir yerde bile olsa güçlü uydu baglantısıyla tüm bu söylenenler yapılabilir.
-
vosvos 4ever
yerim uydudan kontrollü teknolojisini benm kapılar kilitlenmişti kendiliğinden akü de bitik alarm açmıyor aldım tornavidayı kelebekleri kastırdım mandalı çektim bindim gittim bu kadar basit :D
-
bizim Türkler f-16 yaptıkları gibi bunada bir yol bulurlar :D
-
Zor ölüm 4 dede bruce 'la yanındaki çocuk arabaya bindiklerinde çocuk dur diyo kontak yapma bişey yapıyo ana merkezle felan konuşuyo zorla motoru çalıştırtıp yollarına devam ediyolardı =)