folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mercedes Otomobiller Hakkında Bilmediklerimiz !!!

Mercedes Otomobiller Hakkında Bilmediklerimiz !!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karani
    karani's avatar
    Erkek
    Daha önce duymuştum , bence doğrudur alman bunlar adamlar yapıyor  :) mercedes,bmw,audi daha nolsun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UNEXPECTED
    UNEXPECTED's avatar
    Erkek
    vayyyy biz neler kaciriyormusuz..

everything u like i liked 5 years ago..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karani
    karani's avatar
    Erkek

Çocuk babasından arabasını istiyo. Babasıda siktir git vermem fln derken.  Çocuk evden çıkıp  sinirlenip arabaya (mercedes) yumruk atıyo bitane.

Ertesi gün babası geliyo çocuğa nie yumruk attın lan arabaya dio. Çocuk  walla atmadım fln derken. Çıkarıp yumruk atarken çekilen resmini gösteriyo :| 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    ßy_c4sh bunu yazdı:
    -----------------------------

Çocuk babasından arabasını istiyo. Babasıda siktir git vermem fln derken.  Çocuk evden çıkıp  sinirlenip arabaya (mercedes) yumruk atıyo bitane.

Ertesi gün babası geliyo çocuğa nie yumruk attın lan arabaya dio. Çocuk  walla atmadım fln derken. Çıkarıp yumruk atarken çekilen resmini gösteriyo :| 

Hemen çözümlüyelim.

Adamın mersosu olduguna göre zengindir..

Bir ton güvenlik görevlisi koruması yardımcısı cartı curtu vardır.Birisi çekmiştir.

Oda olmadı güvenlik kamerası kaydından filan bulmuştur..

Basit iş yani teknoloji ilede almanlar ilede alakası yok :D

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek
    evet arkadaslar hepımıze bu konu ınanılmazı zorda gelse öyle bırşeyler var arabayı kullanma gıbı bı özellık yok ama arac kendılıgınden kıtlendıgınde ilgili yerler arandıktan sonra acılıyor nerden bılıyorsunuz dersenız mercedes yetkili tamırcısı babam öyle bı olay bızımde basımıza gemıstı..

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

MeTiN_7 bunu yazdı:
    evet arkadaslar hepımıze bu konu ınanılmazı zorda gelse öyle bırşeyler var arabayı kullanma gıbı bı özellık yok ama arac kendılıgınden kıtlendıgınde ilgili yerler arandıktan sonra acılıyor nerden bılıyorsunuz dersenız mercedes yetkili tamırcısı babam öyle bı olay bızımde basımıza gemıstı..

çalıştırma mevzuunu da bi sorsana hacım babana..yeni modellerde olabilitesi yüksek..belki istismar edebiliriz bu yöntemi 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi
    Bir yerde bir yazı okumuştum bu konuyla ilgili uydu üzerinden araç kitlenebiliyor üstelik araç tünel yada benzeri bir yerde bile olsa güçlü uydu baglantısıyla tüm bu söylenenler yapılabilir.

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek

vosvos 4ever

yerim uydudan kontrollü teknolojisini benm kapılar kilitlenmişti kendiliğinden akü de bitik alarm açmıyor aldım tornavidayı kelebekleri kastırdım mandalı çektim bindim gittim bu kadar basit :D

anlamayana Davul Zurna Saz ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    bizim Türkler f-16 yaptıkları gibi bunada bir yol bulurlar :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    Zor ölüm 4 dede bruce 'la yanındaki çocuk arabaya bindiklerinde çocuk dur diyo kontak yapma bişey yapıyo ana merkezle felan konuşuyo zorla motoru çalıştırtıp yollarına devam ediyolardı =)

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
Toplam Hit: 4105 Toplam Mesaj: 26