Mersin Kızkalesinde Tatil Ayarlayabilecek Mürid
-
fazla değil arkadaşlar 300 tl yi fazla geçmez . olabildiğince lüks tabiki hocam sonuçta kız arkadaşımla gitmeyi düşünüyorum :)
-
az daha ileri silifke- taşucu tarafına geleydin yardımcı olurdum amma velakin ezbere çıkın yola illaki kalacak bi yer bulursunuz sezonda daha tam açıulmadı gecesi en fazla 100-150 lira falan oluyor tahminimce :|
-
evet fiyatlar o civarda müridler 125... 80$
-
Hacı bence kız kalesi değilde susanoğluna gel. Yapraklı koy filan cennet gibi yerler. Ayrıca henüz kızkalesi kadar bozulmamış durumda. Kızkalesinde fuhuş mu dersin hırsızlık mı dersin ne ararsan var .mına koydular oranın. Pansiyon tarzı yerler var ucuz hani 2 kişi 50 60 liraya kalırsın otel dersen kalitesine göre değişir gelince 30 dakika içinde filan bulursun dert etmene gerek yok yani.
-
4eye bunu yazdı:
-----------------------------Hacı bence kız kalesi değilde susanoğluna gel. Yapraklı koy filan cennet gibi yerler. Ayrıca henüz kızkalesi kadar bozulmamış durumda. Kızkalesinde fuhuş mu dersin hırsızlık mı dersin ne ararsan var .mına koydular oranın. Pansiyon tarzı yerler var ucuz hani 2 kişi 50 60 liraya kalırsın otel dersen kalitesine göre değişir gelince 30 dakika içinde filan bulursun dert etmene gerek yok yani.
-----------------------------ciddiye al derim :|
-
susanoğlu tarafını da düşüneyim de hocam şimdi kız arkadaşım kız kalesi deyip duruyordu ama bir ağz arayalım belki orası da olur.
-
evet oturanadam doğru konuştu susanoğlu yapraklı cennetlik ayrıca kızkalesi curcuna fazla da temiz değil genede tercih size kalmış ama yapraklı derim
-
sağolun müridler hepsini değerlendiriyorum :)
-
Sakin yerler istiyorsan diğer yerler uygun fakat, müzik, kalabalık ve mekanlar istersen kızkalesi. Kızkalesi, erdemli ilçesinde.
-
haliyle kız kalesi biraz maliyetli olur diyorsun. Bakalım hocam hepsine bir