Mersindeki Tbt Üyeleri?(Buluşma Yapmayı Düşünüyormusunuz?)
-
S.a arkadaşlar ben taa Mardin'deyim ayın 15 inde felan mersine gelecem düğün var bizim akrabanın.Bir buluşma felan planlamıyormusunuz acaba?Yani bakın izmir ,istanbul,kayseri vs.. hepisi yaptı Mersinde daha yapan yok :D
eğer olursa kimler katılır?
-
Mersinli kimse yokm u yaw?:S
-
yoqmus demek :) varsa Çikar bi yerlerden mrak etme.
-
Tornavida ve a4tech var....a4tech pardus manyagi gelemez...bulusmayla vakit kaybedemem der :) tornavida netcafede calisiyor yanina gidebilirsin...biz adanada 4eleman var ama universitede sinavlar var :) hele vakit gecsin biraz :D...yaza dogru guneydogu anadolu+akdeniz bulusmasi yapariz adanada...
-
ooo iyi iyi:D ama maksat ben fazla batı ya gidemediğim için bu ayın 15 inde gideceğim maksat bişiler yapardık:D
Güneydoğu buluşması olsaydı süper olurdu yaw:D zaten cebite ben vede kürdo gelecez kesin:D sonunda ölüm bile olsa gelmeliyiz:D
-
compü hocam pm bakarmısın:D
ayrıca yukarıda mesajda birazcık türkçeyi katletmiş olabili,rim:D
-
Demekki neymi Mersinde tahribatlı 2 kişi varmış:D a4 bide tornavida:D
O halde her hal buluşma felan olmayacak
-
xursi ben varım hacım mersinde compunun dediği gibi :) Buluşma işi ise yaza dogru olur ancak hem kürdoda istiyo :) bu aralar dersler cok agır geliyo amk yakında ujs sınavlarıda var :( yazın güzel bi akdeniz buluşması yaparız artık :(
-
busefer bende gelecem adana buluşmasına hep kacırıom
-
Sınavlar bastırdı hocalar, gelemem..
-
bu sefer gelebilirsem bende gelecem hoca müridlerle daha hiç yüzyüze görüşmüşlmüz yok tanışlm kaynaşalım.. mersinde buluşmak üzere