Meryem Ana Ve 3 Coban Cocuk
-
ya uydurmaca yarın ağca ölsün bende bi kehanet atarım ortaya ben zxamanında demiştim ağca ölecek iste4reniz şuna şuna sorun diye...şeyh mantıklı bişe sormuş neden kehanetler bittikten sonra ortaya çıkıyor ..geçişn bunları...ağca kafayı yemiş zaten..adam kıyameti ilan etti ben isayım mesihim dedi...:)) gelsin bizim tarikata holy kutsasın onu :))..papa mapa uğraşmasın ..
-
Fatima'nin üç sırrı sanırım ikisi vatrikan tarafından 1941'de açıklandı 3. sır ise 1960'lı yılalrda açıklandı tabi bunun asıl sır olmadığı öne sürüldü vs. bu konuda bir çok kitap var detaylı bilgiye onlardan ulaşabilrisin tabi bunlarında geçerliliğide tartışılır. Grçeği en iyi Vatikan biliyor ama açıklamıyor.
Fatimanın üç sırrı Reha Öztürk
Mavi Kazaklı Mesih (Ağca :))) ) Aytekin gezici
Fatima'nın Sırrı James Potterson
-
Bildiğim kadarayla batikanın meşhur 3 sırrı var lakin sır olmaktan çıkmış ve kesinlikle bunlar kehanet değil geleceği Allahdan başkası bilemez masonlarında meşur 7 sırrı var a.k her yer sır dolmuş :) Allah bilir yahudilerin kaç sırrı vardır
-
iki kişinin bildiği sır değildir :)
-
ya zaten banada sacma geliyor ve bunların vatikanın gundeme gelme cabalari oldugu soyleniyor
-
1) para
2) para
3) para
ardışık söylersek para para para :)
-
fmk bunu yazdı:
iki kişinin bildiği sır değildir :)
güzeldi
-
Ustalar taktiği çözememişsiniz, bu kehanet hikayesinin papa nın vurulmasından sonra ortaya atılmasının sebebi bence şu, malum katoliklere göre papa isanın gölgesi ya eee böyle biri vurulurmu? hemde bir müslüman tarafından..... Ama mademki vuruldu bu yine meryem ( ve tabi isa ve tanrı ) in arzusu doğrultusunda oldu. Yani bu müslüman terörist kendi iradesi, ile değilde isa istediği için yaptı...............
Kısaca papa nın karizmayı çizdirdiğini örtmek için uydurulmuş bir hikaye iş bu kadar
-
Benimde bir sırrım var nolmus alla alla kimseyede söylemicem işte ama bakın bulursam birkaç holyın dedıgı gıbı piçh çoban sölerim yaysınlar dedikoducu cobanlar
-
ulan olum a.q buna inanan agcanın mesih oldugunada inanır.....