folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mesai Bitimine Kadar Tercihler Hakkında Son Derece Önemli Sorum Var Yardım!

Mesai Bitimine Kadar Tercihler Hakkında Son Derece Önemli Sorum Var Yardım!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

YA BEYLER ALLAH RIZASI İÇİN ÇOK ÖNEMLİ SORULARIM VAR SON GÜN BUGÜN:

1-) hangilerinde hazırlık var bilmiyorum

2-) itÜ imalat türkçeden itü makineye geçebilirmiyim.

3-) kocaeli elektronik haberleşmeyi silsemmi yata ytü elektronik mühendisliği hakında ne düşünüyorsunuz.

bu hazırlığı olan bölümler  gerçekten çok önemli Allah ın rızası için yardım edin.

6. Tercih 1281889 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/Makine Fakültesi/İmalat Mühendisliği (İngilizce)
    07. Tercih 1171354 EGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)/Mühendislik Fakültesi/Bilgisayar Mühendisliği
    08. Tercih 1501204 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Makine Fakültesi/Makine Mühendisliği
    09. Tercih 1051323 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)/Mühendislik-Mimarlık Fakültesi/Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce)
    10. Tercih 1212137 GAZİ ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Mühendislik Fakültesi/Bilgisayar Mühendisliği
    11. Tercih 1271671 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/Mühendislik Fakültesi/Bilgisayar Mühendisliği
    12. Tercih 1281371 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/Makine Fakültesi/İmalat Mühendisliği
    13. Tercih 1271708 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/Mühendislik Fakültesi/Elektrik-Elektronik Mühendisliği
    14. Tercih 1341202 KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ/Mühendislik Fakültesi/Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği
    15. Tercih 1501025 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Elektrik-Elektronik Fakültesi/Elektrik Mühendisliği
    16. Tercih 1351562 MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Mühendislik Fakültesi/Makine Mühendisliği (İngilizce)
    17. Tercih 1151437 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)/Mühendislik Fakültesi/Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce)
    18. Tercih 1051433 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)/Mühendislik-Mimarlık Fakültesi/Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce)
    19. Tercih 1171395 EGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)/Mühendislik Fakültesi/İnşaat Mühendisliği
    20. Tercih 1061516 ANKARA ÜNİVERSİTESİ/Mühendislik Fakültesi/Elektronik Mühendisliği
    21. Tercih 1171415 EGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)/Mühendislik Fakültesi/Makine Mühendisliği

bir insan ya iyidir ya kötü. İyi yapan özellikleri çoksa iyi deriz kötü çoksa kötü. Değer yargıları bu oranı belirler. Bana iyi gelen sana kötü geliyor olabilir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozzy41g
    ozzy41g's avatar
    Erkek

kocaeli elektronik haberleşmede amcamın oğlu okudu, bitirdiği gibi ttelekomda başladı işe, iş imkanı iyi bence, bölümde güzel ama senin biliceğin iş tabi silip silmemen.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

dayım telekomda müdür biraz da ondan ama niye son gün dersenizde:

birde tercih işi çok aceleye geldi yoksa önemsizlik değil planlarım değişti şuan da 2 sene donra tekrar girmeye çok karar kıldım yoksa bunlar araştırılmıştı ama o 3 madde 2 sene sonraki palnlarım için çok çopk önemli.

bir insan ya iyidir ya kötü. İyi yapan özellikleri çoksa iyi deriz kötü çoksa kötü. Değer yargıları bu oranı belirler. Bana iyi gelen sana kötü geliyor olabilir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

hazırlık programı olan bölümlerin , tercih kılavuzunda "bkz.XX" kısmındaki numaralara karşılık gelen açıklamalara bakarak görebilirsin ..

bölümler arası geçiş mevzusunda da en azından 4 üzerinden 3.80 gibi bir ortalama yapmak gerekiyor diye duyum almıştım..

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

hocam hepsine bakınız sayfa 161 denmniş :S

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

hepinizin yanlışı bu

iş bulurmuyum bu bölümde

uzun uzun yazmicam hoca tek cümle..

ulan mutlu olamiyacağın işte neden çalışasın

Boş İşler Uzmanı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

formaldehit bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam hepsine bakınız sayfa 161 denmniş :S

-----------------------------

yanlış yere bakmışsın  mesela ilk tercihine bakarsak o  sayfadaki 17,21,28,137 numaralı maddelere bakman gerekiyor.

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

itüde bölümler arası yatay geçiş var ama bu senin gpa nın yüksek olmasına bağlı, elektronik veya elektronik haberleşme yerine elektrik elektronik okumanı öneririm, hem alanı daha geniş hemde elektrik işleri n de de çalışabilirsin imza yetkini alıp bikaç ek ders sayesinde...

memento mori.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ivy
    ivy's avatar
    Erkek

bunların arasında bildiğim itü, yıldız egenin hazırlığı var. itünün proficiencysi çok zor  değil, 2yıl geçme hakkın var. geçemezsen başka üniversitede aynı bölüme

gönderiyorlar. yıldızda her sene af çıkmayacak diye duyuru yapılıyormuş ama her sene çıkıyomuş. okula uğramasan ve proficiencyyi geçemesen bile af ile bölüme

geçiyomuşsun. egenin hazırlığını bilmiyorum. itü imalattan makinaya geçmek için ortalama kasıp uğraşacağına seneye tekrar gir yada ortalama yaparsan boğaziçine

geç derim ben. sıralamana göre hangisi olacak gibi?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

marmara makine sınır hepsinde hazırlık varmış. üzerfinde ki ilk 5 e  girerim diye düşünüyorum itü imalattan itü makineye geçerim diye okucam. iyi b*k yedim galiba ben diğer bölüm olursada sırf belkge alömak için okucam.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

hacı bak bunları buraya sorup yanlış bilgi alma ihtimalin var. bul internetten üniversitelerin telefonlarını otur ara ev telefonundan. en doğru bilgileri oradan alırsın. tüm sorularına cevap verir adamlar. bu işin en fazla 1 saat sürer. sonra da paşalar gibi düzenler tercihlerini işi bitirirsin.

edit : zaten ösymnin aşırı boktan sitesi şu an açılmıyor aday işlemleri sisteminde service unbilmemne veriyo :D tercih yapacak olan varsa bile yapamayacak mk.

Avukat/Hukukçu
Toplam Hit: 1411 Toplam Mesaj: 13