Meslek Liseleri Hakkında Bir Soru
-
şimdi meslek liselerinin direk sınavsız geçiş hakkı var isterse sınavsız 2 yıllığa geçebiliyor değil mi
soracağım şey şu anadolu ticaret lisesi mezunu össye girmiş barajı geçememiş ( say 1)isterse 2 yıllık okuyabiliyor mu bu barajın bir önemi var mı
-
sınavsız geçiş hakkını işaretlemesi mi gerekiyordu öylebirşey vardı işaretlediyse olur neden olmasın
-
össye başvururken öyle bişey var diye hatırlıyorum
onu işaretlemiş mi nasıl öğreniriz?
-
sen öss ye kayıt yaptırırken sınavsız geçişi kullanabiliyorsun. Sınavsız geçiş hakkmı kullanıyorum kutucugunu işaretleyip kayıt yaptırıyorsun.Sınava dahi girmene gerek yok.
-
onu biliyorum sorun şu össe girmiş fakat barajı geçememiş?
-
Meslek Liselerinin Sınavsız Geçiş Hakları 2010 yılında Kalkıyormuş Öle bi Duyum Aldım Doğrumu Bilen Varmı Acaba
-
kroo bunu yazdı:
-----------------------------
onu biliyorum sorun şu össe girmiş fakat barajı geçememiş?
-----------------------------sınavsız geçiş hakkımı kullanıcam işaretlediyse havada karada gider. yoksa 3in1 :)
-
sınavsız geçiş hakkının baraj ile bir alakası yok arkadaşım. Eğer öss başvursu yaparken sınavsız geçişe başvurmak istiyorum kutucuğunu işaretlemişse o zaman baraj önemli değildir, yazdığı terchilere girebilir. İlk olarak kendi çevresindeki myo ları ve kendi bölümünde önceliklidir, burada diploma notuna göre alınır... Bu kutucuğun işaretlenip işaretlenmediğini öğrenmek için http://ais.osym.gov.tr/ buradan girip tckimlik ve şifresini girerek tüm bilgilerini görebilir
-
sitenin hangi bölümünde yazıyor bulamadım
-
giriş yaptıktan sonra sol taraftaki menüde genel bilgiler gibi bir bölüm olması gerek.. öss ye gireli uzun zaman oldu.. hatırladığım kadarıyla yazmıştım
-
aday işlemleri , üyelik bilgileri var üyelik bilgilerine bakıyorum kişisel bilgiler
aday işlemlerinden ise tercih yapılıyor