Meslek Tanıtım Videoları
-

Bilgisayar Mühendisliği
Biyoloji
Diş Hekimliği
Endüstri Mühendisliği
Endüstri Ürünleri Tasarımıİnşaat Mühendisliği
İşletme Mühendisliği
Kimya Mühendisliği
Makina Mühendisliği
Matematik Öğretmenliği
Metalurji ve Malzeme Mühendisliği
Mimarlık
Moleküler Biyoloji Ve Genetik -
inşallah seneye bilgisayar mühendisliğini seceçegim...
-
ben de işletme mühendisliği inş
-
bende lojistik :W
-
Hukuk yokmu hocam
-
Hukugu tanımak ıcın vıdeo ya gerek mı bar mı yaw =D. Aslında videolarla fılan olmyuor arkdaslar bız sınema kulubu olark okulun tanıtım vıdeosunun bır kısımını cektık.Bızım okulla vıdeodakıler arasında denızle everest kadar fark vardı.Gidip fakulteyı gormelı meslek öğrenılırken neler yapıldıgı bılınmelı.
-
jinekolog yokmu hocam? :D
-
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------
Hukugu tanımak ıcın vıdeo ya gerek mı bar mı yaw =D. Aslında videolarla fılan olmyuor arkdaslar bız sınema kulubu olark okulun tanıtım vıdeosunun bır kısımını cektık.Bızım okulla vıdeodakıler arasında denızle everest kadar fark vardı.Gidip fakulteyı gormelı meslek öğrenılırken neler yapıldıgı bılınmelı.
-----------------------------Hocam ona bakarsan diş hekimliğide aynı ince ayrıntılı anlatan bi sunum veya döküman iyi olurdu
-
hocam bende bilgisayar muhendistliği istiyorum ama iyi universitelerin puanları cok delimanyak :D doktorlugu felan solluyo bazıları ama yeni sistem bu soruna bi cozum getirecek gibi geliyor bana :D
edit büdüt :
bu arada koca eğitim sistemine komple ben gireyim ki ilgi/yetenek vb. ye gore meslek yonlendirmesi sıfırın altında 30 :D
-
Uzay mühendisliği ve Fizik mühendisliği hakkındada bişeyler isteriz =)
-
siz çok şey istemeye başladınız ama :|