Meslek Yüksek Okulları Taban Puanları İstek?
-
bilenler mesaj yazsın beyler... bende duz lise mezunuyum 261 puan aldım sozel 1 den 2 yıllık onlisans okumak icin hangi bolumler vardır?
-
Up diyelim bizde bari banada lazım =)
-
bu sadece 1. bölüm puanın mı? yoksa 2. bölümde var mı?
-
İlerde iş güç yapabileceğiniz ve seveceğiniz bişiler yapın arkadaşlar .. örn meslek.. :
Bkz. : Bilgisayar programcılığı tam açılımı Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama ..
Bende bu bölümden mezunum yazılım,tasarım yada donanım da kendinizi geliştirebilir bu mesleği sürdürebilirsiniz.
Yada Rene.. hocanın yaptığı gibi ikinci senenin sonunda DGS sınavına geçip mühendislik yardırabilirsiniz. + Açıköğretimden size işletme ve iktisat bölümüne direk geçebiliyosunuz fakat bizim alandan olmadığı için bi 2 yıl değilde 3 yıl okuyorsunuz.ilk sene hazırlık adı altında sanırım 4 ders varmış sonra 3. ve 4. sınıf.. ;)
Neticede iş herzaman sizde bitiyor önce siz ne istediğinizi bileceksiniz arkadaşlar + diploma da biliyorsunuz bi yere kadar ne mühendiser gördüm ib kaç diploma falan var ama imza atmaktan başka bi halt bilmeyen yada 2 yıllık okumuş kendini geliştirmiş bilgi işlemlerde dünya para alanlar..
Tek engel sizsiniz...
( Ne konuştum ulen :) )
-
kocaeli mekatronik 97 puan (okul puanı 100 üzerinden)
-
walla puanı bilmem de sana bi bilgi veriyim bizim ege üni.de myo lar hep ülkücü:D
-
hoca bende bilgisayar tekn ve programla bölümü okuyorum istanbul da.zaten ist.'da yaşıyorum .bence bölüm harika ve kendini geliştirebileceğin en iyi bölüm bana gerek .Yukarı da hoca nın da dediği gibi dgs den mühendisliğe olmadı açık dan da işletme - iktisat gibi bölümlere geçiş yapabilirsin .herşey sana bağlı .. yeterki azim ve hevesli ol .
-
arkadaslar bahsettiğiniz şeyler az çok biliyorum ama ben taban puanları öğrenmek istemiştim bu konuda bilgi vericek arkadaslar varsa lütfen esirgemesinler =)
-
19 mayıs üni çarşamba meslek yüksek okulu...
gel gel sende gel :D
-
EA1 276, SAY1 198 yaptım. EA düz lise çıkışlıyım. Türkiye'nin herhangi bir şehrinde bir MYO'da Bilgisayar Programcılığı okuma şansım var mıdır? UP!