Metal Müzikten Hoşlananlar Lütfen Baksın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

coverlar güzel olmuş elinize sağlık.kayıtlarda keza öyle.elemanlar güzel çalmış.bir tek davulda sanki bir adaptasyon sorunu varmış gibime geldi.neyse

tür konusuna gelince bir problem yaşıyorsunuz.çünkü

1.viking metal diye bir tür yoktur.viking metal sadece bir konseptdir.yani amon amarthda,windir'de viking diye bilinir..ama biri black metal diye geçer diğeri swedish death metal.

2.viking metal bir tür olsa dahi bir türk grubun bunu yapması zaten saçma olurdu.vikinglerle alakamız olmadığı için.hani nasyonel sosyalist türk black metal grubu neyse viking türk metalide öyle.

3.thrash,death ve viking yazmışsınız türe.eğer ciddiyetle müzik yapmak istiyorsunuz(ki bu kadar kastığınıza göre öyle) gruplardan ziyade tek tür'e yönelmelisiniz.çünkü yarın öbür gün canlı performans sergilediğinizde sound konusunda sorun yaşarsınız.

ayrıca amon amarth çalmak özveri isteyen diyen arkadaşa şunu söylemek istiyorum..amon amarth çalmak çok zor değildir. esas güven ve özveri isteyen king diamond'dır,savatage'dir,testamentdir..neyse bu demek değildir kötü grupdur.kendilerini severek dinlerim.

ha unutmadan yavaş yavaş coverları bırakıp kendi besteleriniz üzerine çalışsanız sizin için iyi olur.sizde iyi bilirsiniz ki hiç bir grup iyi cover yapıyor diye biryerlere gelemez.

ayrıca birisi ehrimeni anımsattınız demiş.ne alakası var yahu ehrimen skindirik bir black grubuydu. 

başarılar dilerim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    demo konusunda sonuna kadar haklısın yawaş yawaş bestelemeye başladık zaten ama daha 5 aylık bi grup olarak ii işler başardığımı düşünüyorum.. Sanırım Death e yönelcez ama viking metalde yanılıyorsun sanırım öyle bir türvar die biliorm baya araştırmıştım zamanında.. + yorum yapan ark.lara teşkler

since 2005 // tbt
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

kartalkethuda bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam naaptınız siz? konsere konyaya geliyo musunuz? manyak güzeller. bu sizmisiniz kim bunlar? çok heyecanlandım. cradle of filth 1. sırada bu indirdiğim afi, gob, bubba sparx... tan önce 2. sırada. helal. alkış.

şaka mısın? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

viking metal ne ola ki :O

neyse daha indirmedim dinlemedim ama yazmadan da edemeyeceğim...

viking metal değildir o değildir...

bir de trash demişsin hani nerde megadeth :(

(bkz: god of trash)

kreator ı oldum olası sevemedim, amon amarth da başımı ağrıtıyor ama sakın yanlış anlama bok atmıyorum yazasım geldi işte anla =)

(bkz: can sıkıntısı)

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    Triumph bunu yazdı:

kartalkethuda bunu yazdı:
    hocam naaptınız siz? konsere konyaya geliyo musunuz? manyak güzeller. bu sizmisiniz kim bunlar? çok heyecanlandım. cradle of filth 1. sırada bu indirdiğim afi, gob, bubba sparx... tan önce 2. sırada. helal. alkış.

şaka mısın?

salla hocam nedense dalga geçme gereği duymuş

since 2005 // tbt
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    YesTERFoX bunu yazdı:

viking metal ne ola ki :O

neyse daha indirmedim dinlemedim ama yazmadan da edemeyeceğim...

viking metal değildir o değildir...

bir de trash demişsin hani nerde megadeth :(

(bkz: god of trash)

kreator ı oldum olası sevemedim, amon amarth da başımı ağrıtıyor ama sakın yanlış anlama bok atmıyorum yazasım geldi işte anla =)

(bkz: can sıkıntısı)

yok hocam eyw öle alınmam sonuçta zewkler renkler meselesi.. Aslında trash dediğimize bakma vokal değişmeden önce paso metallica çalardık ordan kalma bişi arada brutal so what fln sölüorz o yani ama dediğim gibi death e yöneliyoruz.. Viking metal e taktım ya bi araştırıyım :)

since 2005 // tbt
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
     Vay anasını süper olmuş ikisi de :D Yeni albüm ne zaman çıkıyo? ehe..

Sen hiç kaval çaldın mı?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    euhe :D eyv.

since 2005 // tbt
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    manyaki sana tavsiyem yorumların birçoğunu sallama.ağır konuşacam ama müzik icrasından zerre kadar anlamayanlar haybeye gaz vermişler.tabi bir grubun bu raddeye gelmesi için birkaç yıl deneyim gerekir.onda hemfikiriz.ama bu kayıtların bu kadar abartılması senin her ne kadar hoşuna gitmesede farklı bir platformda bu kadar abartılmayacığını sıradan kayıtlar olduğunu biliyorsundur.amacım kesinlikle tartışma ortamı yaratmak değil.aksine sizin çıkarınız için söyledim.zira gaz iyidir ama fazlası havalarda uçmanıza vesile olur. umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    farkındayım sonuçta sıradan bir kayıt + hücum kayıt olduğu için pek açık yorum yapılması da zor ama sonuçta ne kadar eleştri alırsak o hataların üstüne gider hatayı kapatırız amaç o yani hiç müzikle ilgilenmeyen ama müzik dinleyen biri kulak dolgunluğuyla en azından şurda şurda hata war diyebilir biz de onu düzeltmek için çabalarız o yüzden yazarken eleştirirseniz sevinirim de dedim zaten + yukarda baya yazmışsın onları dikkate alıcam teşkler

since 2005 // tbt
Toplam Hit: 3575 Toplam Mesaj: 38