Metalciyim Ve Ucuz Giyinmek İstiyorum Diyorsan...
-
Aslında fiyatlar pek o kadar ucuz değil ama fena değil yinede.
Ayrıca kargo ücretide onlara ait:
Adres:
-
hacı görünü itibari ile hepsi kalite gözüküyor ama malın kumaşını baskı kalitesini beden kalıpları bunlar önemli öyle körükörüne alıpta çekirdek haralı gibi giymeninde bir anlamı yok biribir görmedende bir şey denmez alan arkadaşlar olursa tez zamanda zaten düşer buraya..
-
Pentagram diye Amerikan doom Pentagram'ın resmini koymuşlar ahah.
-
Daha ucuz yerlerde var .
-
fiyatlar akmar piyasasıyla aynı.
avrupa yakasında oturan biri için kadıköye gidip gelmenin yol parasınıda eklersek karlı cıkılabilir.
ama illada alacamsa olay metallicanın bi boka benzemeyen tshirtlerini alabilirsiniz. Fazla çeşit yok
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------Daha ucuz yerlerde var .
-----------------------------
mesela ?
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------Daha ucuz yerlerde var .
-----------------------------Neresi ?
-
Marilyn Manson Rulezz:D
-
site saglammı taklaya gelmeyek :D
-
Fiyatlar bence pek ucuz değil normal.
Metalcilere söleyeyim daha geçen hafta Kadıkoy akmara gittim 10 Ytl ye aynen böyle metalci t-shirtleri vardı.Hatta komik esprili t-shirtler falan var 15 kağıda oralarda bulursunuz.Sweat-shirtler 20 Ytl idi.Ama dikkat ettim hepsi metal ve rock müzik dinleyenlerin giydiği türden şeylerdi.
Bunun dışında komik esprili falan arıyanlar için yine Ümraniyede bir yer var.
Edit: Rapcilerin falan böle bi dükkanları yok mu yav pislick haric ( İstanbulda )
-
E-ticaret sitesine google reklamı koyan adamdan korkarım arkadaş.
-
Kadıköy Akmar ve Taksim Halep pasajının o taraflarda bulabilirsiniz ucuza giyincek güzel şeyler
Rap içinse Kadıköyde "Kadıköy Acil" takımının kendi dükkanı var, Rexx sinemasının oradan bulabilirsin,yine Rexx'in çevresinde alternatif giyim dükkanlarıda mevcut
Akmarın altındaki metal kıyafetleri satan dükkanı tavsiye ederim, adamla muabbet ederseniz hoşsohbet biri olduğunu anlarsınız zaten
birşey almasanız bile selam vermeden geçmeyin derim.