Metalcore Mevzusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

neonell bunu yazdı:
    -----------------------------

BosphorusPasha bunu yazdı:

Baş ağrısı lan bu ne zevki :D

hocam olur mu öyle şey, şu parçadaki hassaslığa bak, alev alev yanan ateşten, buz gibi okyanuslara atlamak gibi aynı

http://www.youtube.com/watch?v=moTwTK_NT3Q

yok aga açarım müzeyen senar dan akşam oldu hüzünlendim ben yine yi koparım :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosplay
    Cosplay's avatar
    Erkek

Arkadaşlar çok özürdilerim 15 dakka uğraştım yazmaya falan ama neonell arkadaşımız gereksiz olduğu kanısında o zaman gereksizdir herhalde 3 yıldır dinlediğim bu türü ben en iyisi artık dinlemiyim sizde hiç bakmayın zaten baya bi böğürüyolar. hem sözlerinide araştırmış neonell amca hiçbirşey ifade etmiyor sözleri boş boş yazmışlar. adamların zaten kendi ensturmanlarına çalıştığı yok öğrenmişler iki üç akor onu çalıyolar davulcu desen tuşeden yoksundur baksana bam güm vuruyo falan. ayy ne gereksiz bi türmüş. çok özür dilerim hemen metalci oluyorum ben southern tarzlarından başlıyayım abi gitarlar akıyo falan ateşten soğuk suya düşüyosun gibi oluyo.

Mantık çerçevesinde yorum yapın rica ediyorum. Ya da yok hiç yorum yapmayın boşverin. Zaten metalci biri uğramasa şaşırcaktım. Gereksiz tür nedir ya neye göre gereksiz hocam? Pm den bekliyorum çok biliyorsan.

make total destroy
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek

Cosplay bunu yazdı:

Arkadaşlar çok özürdilerim 15 dakka uğraştım yazmaya falan ama neonell arkadaşımız gereksiz olduğu kanısında o zaman gereksizdir herhalde 3 yıldır dinlediğim bu türü ben en iyisi artık dinlemiyim sizde hiç bakmayın zaten baya bi böğürüyolar. hem sözlerinide araştırmış neonell amca hiçbirşey ifade etmiyor sözleri boş boş yazmışlar. adamların zaten kendi ensturmanlarına çalıştığı yok öğrenmişler iki üç akor onu çalıyolar davulcu desen tuşeden yoksundur baksana bam güm vuruyo falan. ayy ne gereksiz bi türmüş. çok özür dilerim hemen metalci oluyorum ben southern tarzlarından başlıyayım abi gitarlar akıyo falan ateşten soğuk suya düşüyosun gibi oluyo.

Mantık çerçevesinde yorum yapın rica ediyorum. Ya da yok hiç yorum yapmayın boşverin. Zaten metalci biri uğramasa şaşırcaktım. Gereksiz tür nedir ya neye göre gereksiz hocam? Pm den bekliyorum çok biliyorsan.

Mantık çerçevesinde diyorsun ama kendi dediğin mantıksız.Ben yazına gereksiz demedim ki, kendi beğenmediğim, gereksiz gördüğüm, sevmediğim metal türlerini yazdım.Senin konuna direkt bir müdahale bile yok.

Sen beğeniyorsun, gereksiz görmüyorsun diye de sevecek değil kimse.

Metal ve türleri üzerine kendi görüşümdür, bana göre gereksizdir yazdıklarım.

Şimdi senin konuna nerede müdahele var göster.Bütün metal türlerini sevince metalci olunmuyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosplay
    Cosplay's avatar
    Erkek

neonell bunu yazdı:

Cosplay bunu yazdı:

Mantık çerçevesinde diyorsun ama kendi dediğin mantıksız.Ben yazına gereksiz demedim ki, kendi beğenmediğim, gereksiz gördüğüm, sevmediğim metal türlerini yazdım.Senin konuna direkt bir müdahale bile yok.

Sen beğeniyorsun, gereksiz görmüyorsun diye de sevecek değil kimse.

Metal ve türleri üzerine kendi görüşümdür, bana göre gereksizdir yazdıklarım.

Şimdi senin konuna nerede müdahele var göster.Bütün metal türlerini sevince metalci olunmuyor.

Ben niye o bu sevsin diyim ya? Sever sevmez sen orda kendi görüşüm olarak dememişin ki direk girmişin türlere. Ayrıca metalci kavramını kullanarak nasıl bir düşünce yapısına sahip olduğunu kestirdim zaten. Tek sevdiğim metal türüde budur ayrıca diğerlerini seviyorum falan mı dedim ben.

Neyse cidden uzamasın bu tartışma konu kaldığı yerden devam etsin.

make total destroy
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek

boşver hocam ya, konu kaldığı yerden devam

...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Metalcore'u bir metal janrı olarak kabul etmiyorum. Metalcore metal müziğin başına gelmiş en kötü şeydir bence. Kendisi bir punk, metal karışımı janr olması gerekirken ikisinin de şanlı şerefli yanlarından nasibini alamamıştır, crossover gibi olamamıştır, vakit kaybıdır.

while (1<2)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:

Metalcore'u bir metal janrı olarak kabul etmiyorum. Metalcore metal müziğin başına gelmiş en kötü şeydir bence. Kendisi bir punk, metal karışımı janrı olması gerekirken ikisinin de şanlı şerefli yanlarından nasibini alamamıştır, crossover gibi olamamıştır, vakit kaybıdır.

Ağzına sağlık.Metalcore akkor karakor diye diye güzelim metalin köküne kibrit suyu döktüler.

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

neonell bunu yazdı:

metalcore, gothic, power metal gereksiz türler.

Sende gereksiz bir türsün... keşke baban yastığa boşalsaymış...

Çok sıkılıyom
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek

SweetyVolty bunu yazdı:

neonell bunu yazdı:

metalcore, gothic, power metal gereksiz türler.

Sende gereksiz bir türsün... keşke baban yastığa boşalsaymış...

+1

+ de ayrı. " Sende gereksiz bir türsün" değil "Sen de gereksiz bir türsün"

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosplay
    Cosplay's avatar
    Erkek

Bu konuyu açmama beni pişman ettiniz bunu daha önce tahmin etmiştim. Son kez birşey yazıcam sonra konuyu silmelerini isticem yetkili arkadaşlardan.

1.si metalcore müziği işleyen insanların ya da dinleyenlerin metalci olma derdi hiçbir zaman olmadı, hiçbir zaman herşeyin kaynağı olan, herkesin saygı duyması gereken heavy metal üzerinden prim yapmadı. Bunu sizin o çok sevdiğiniz bir çok grup yapıyor, yani biz metalciyiz yaşasın metal metal up your ass kelimelerinden heavy metali arkada bırakarak kendilerini ön plana attılar ve güzelim heavy metal şimdi yok oldu bile. Ben izlediğim onlarca konserlerde videolarda röportajlarda bi tane metalkorcu görmedim ki o yeaaa metal budur şudur desin. Onların yaptığı zaten ayrı bişe biz metal yapıyoruz demiyolar. Onları metal kategorisinde yargılayan sizlersiniz. Ben zamanında heavy thrash glam hard rock southern death doom hepsinden bir tutam dinledim. Neyin ne olduğunu biliyorum açıklamalarıma güvenebilirsiniz, ha inanmıyosanız gidin araştırın yani metalcore neymiş. O kuru gürültü, heavy metal üzerinden prim yapan death ve thrash gruplarını dinlemektense bu elemanları seve seve dinlerim ve desteklerim.

2.si ise bir kez daha türk metalci zihniyetinden tiksindim açıkçası. Herşeye önyargılı, araştırmadan etmeden oturduğu yerden ahkam kesmek, teknik bilgisi olmadan birilerini yukarı çıkarmak birilerini aşağıya indirmek, vs vs.. Düşünemiyo musunuz abi her metal türü kendi dönemlerinde aynı tepkiye uğradı? Herşey önyargı ve araştırmama bilgi edinmemeyle alakalı işte. Ha ben kim oluyorumda konuşuyorum diyosanız her tarzı araştırdığım ve dinlediğim için bu olayda birşeyler söyleyebilme yetkisi buluyorum kendimde. Narsistim artistim kralım yaşasın. tamam abiler akın siz metale. 

Amacım burda metalcore seven varsa ya da hoşuna gidecek elemanlar varsa onlarla kaynaşmaktı. Teşekkürler ortam gerginliği için.

make total destroy
Toplam Hit: 5127 Toplam Mesaj: 42