Metallica Hakkında Soru?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Metallica hakkında konserlerinde civciv eziyorlar(eskiden) gibisinden bazı şeyler duydum. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşsın burada lütfen.

Bunlar sadece karalama mı yoksa bu büyük grup hakkatten de böyle işler yapmış mı zamanında? 

Sen hiç kaval çaldın mı?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi

alakası yok ... onlar civcivden pek haz etmeyip deve kesmeyi tercih ediyolar :I

abi ne alaka ya bi ara ne satanistlikleri kaldi ne kedi yemedikleri

terorist ilan edildiler resmen

ama ilgisi yok imajları farklı cok ilgi çektiler dolayısıyla oldu boyle yersiz sözler

dogru değil

Memorial
    sen şahit oldun mu oyle bir eyleme gozlerınle gordun mu ? ben acıkcası eskıden berı !!! hiç tanık olmadım da ? bi ara o işin espırısını yaptılar ama oyle bır katlıyam söz konusu olmadı

mimi " yim ben ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    hatırlarsanız eminem içinde annesi ile birlikte oluyor hatta ondan çocuğu varda denmişti. Bunlar bence onların kendi uydurdukları haberler. Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Ne kadar ilgi çekici olursa o kadar çok ünlenirler...

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek
    evet çok eskiden eziyorlardı bununda amacı o dönemde metal ve rock müziği ayırt etmekti.yeniler bunları bilmez (:

Abra Kadabra
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    EmiRReiS
    -----------------
    hatırlarsanız eminem içinde annesi ile birlikte oluyor hatta ondan çocuğu varda denmişti. Bunlar bence onların kendi uydurdukları haberler. Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Ne kadar ilgi çekici olursa o kadar çok ünlenirler...
    -------------------------------
    Öncelikle senin sorunu cvpliim einstein1926 kardeşim ; metallicanın kesinlikle böyle bir icraati olmamıştır çünkü metallica'nın tarzı bu değildir gerek duyulmaz büyük bi ihtimallede bütün grup inançlıdır , bu gibi anarşist olaylara gorgoroth konserlerinde rastlayabilirsin mesela , kesik keçi başı getiriyorlar filan bi de marduk konserinde görmüştüm bileklerini kesip kanları vücutlarına sürüyorlardı , EmiRReis'de çok ilginç ve saçma bi tez atmış ortaya , reklamın iyisi kötüsü olmaz demiş , eminem'i de metallica'yı da bütün dünya tanıyor müthiş bi hayran kitleleride var onları dinlemeyen diğer grup'ta zaten saygı guyuyor ve ister istemez dolaylı yoldanda olsa onlar hakkında bilgi sahibi olabiliyorlar yani bu milyonlarca fan'ı olan grup veya diğer sanatçılar kendi haklarında ne diye olumsuz haberler çıkarsınlar ..onlar zaten reklamını asya'dan amerika'ya afrika'dan avustralya'ya , dünyadaki her yere yaptıkları kaliteli müzikten dolayı  yaptılar...

dont think twice its all right
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

EmiRReiS bunu yazdı:
    -----------------------------
    -----------------------------
    metallicanın reklam yapması için herhangibir sebep göremiyorum. aşağıda lemuria arkadaşımızda gayet açıklayıcı olmuş zaten.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    şehir efsaneleri bunlar takma kafana fazla..

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    o civciv olayı sanırm Pantera'ya aitti. bir de balgam olayı vardı.konsere gelen herkez bir bardağa balgam atıp bunu içene gitar vermişlerdi. öle bişeylerdi işte :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    oha a.q oldu olcak kanlı suratlarla çıkıyolar falan deseydiniz..
    adamları karalamak için her bok yapılıyo..çünkü onlar heavy metal in en büyüğü..
    konserlerini izleyin adamlar müzik yapıyo sadece..
    alın size bi konser yıl 1993 bakın bakalım civciv mi kesiyolar.. http://www.youtube.com/watch?v=AXLXAI-Kl_E

Memorial yeniler bunları bilmez demişsin hadi o kadar eskiysen söyle bakalım hangi konserinde civciv kesmişler??

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    ozzy osbourne icin soylenir bu :) metallica icin boyle bir sey soz konusu degil ama bundan 7-8 yil once belkide daha once soyle bir sey vardi.metallicacilar=metalcilar bu konuda pek bilgisi olmayan halk metallicanin bir grup degilde bir muzik turu oldugunu dusunuyordu :) cok defa denk geldim bu soyleme.birileri metallicacilar  civciv eziyor domuz dinamitliyor :) vs diyerek aslinda bazi metal gruplarini kast ediyorlardi.

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Neden tüm yahudilerin kötülendiği filmlerin yönetmenide yapımcısıda yahudidir ? Önce bunu öğrenin daha sonra bana reklam konusunda akıl vermeye kalkın !

Hiç bir şey göründüğü gibi değildir... 

.
Toplam Hit: 3385 Toplam Mesaj: 18