Meteor 2
-
-
Render süresi 2 saat.
1,37 gb boyutu vardı videonun format değştirdim, boyutla beraber görüntü kaliteside düştü -
Allah aşkına ciddi olamazsın :S
-
tamam
-
şu konu ile alakasız cevaplar verip sırf kendilerince marjinal takılan arkadaslar adam ne güzel after effects ile bir seyler yapmıs beğenmediniz eyv. o zaman sacma sapan yorumlarda yapmayın. video'ya gelince çok yapmacık olmus kardes daha iyilerini yapabilirsin. ellerine sağlık kolay gelsin.
-
Asosyal bunu yazdı:
-----------------------------
şu konu ile alakasız cevaplar verip sırf kendilerince marjinal takılan arkadaslar adam ne güzel after effects ile bir seyler yapmıs beğenmediniz eyv. o zaman sacma sapan yorumlarda yapmayın. video'ya gelince çok yapmacık olmus kardes daha iyilerini yapabilirsin. ellerine sağlık kolay gelsin.
----------------------------sanane ?
-
MelancholiTr bunu yazdı:
Asosyal bunu yazdı:
----------------------------sanane ?
-----------------------------burası tbt atarın kime demezler mi ?
videoya gelince hocam gerçekçi olmamış biraz geç çarpıyor yere sanki o açıyla daha erken çarpması gerekiyor gibi geldi bana kolay gelsin.
-
768 mb ramle bişeler yapmaya çalışıyorum . AE 'den biraz anlayan bunun ne demek olduğunu iyi bilir.
MelancholiTr ve asa42 elinizdeki sistem ne bilmiyorum ama benimkisinden daha kötü olamaz buna rağmen after effectsle boş bi solide adını yaz AE'yi bırakıcam! -
Hocam sanki meteor değilde yanan bir futbol topu düşüyormuş gibi olmuş
-
yeni deneyimci bir insana göre gerçekten uğraşıyorsun güzel o sıkıntı bendede war o after efect için en aşağ 4 gb ram olacak ki sağlam şeyler yapabilesin haa bide görüntü kartını unutma performans cok yüksek olması gerekli :)
3 tane hata buldum - meteor gelirken ağaçlar oynamıyor
- meteor bir meteor değilde taş parçasıymış gibi görünüyor birazcık daha alevlendirebiliriz
- çarptığı alan ile çarpacağı alan açısız
kolay gelsin
-
tamam sozum geri daha once hiç after efects kullanmadım istedim fakat olmadı
bu arada benım ekran kartım 128 mb :D senınkı benden daha dusuk olamaz heralde.
basarılarının devamı