Metronet Gerçekmi :|
-
> 2 Mbps Hız
> Limitsiz İnternet
> Dinamik IP Adresi
> Simetrik Bağlantı (Download: 2Mbps Upload: 2Mbps)
> Ücretsiz Teknik Destek
> Tak Çalıştır Teknolojisi ile Beklemeye SonFiyatı 26 TL
yapılan işlem ise elektrik prizine bpl cihazı bağlanıyormuş ve elektrik hattından veri aktarımı yapılıyormuş. 205 mbps hız yakalanmış. ayrıntılar;
http://www.metronet.com.tr/s&c.html
http://www.metronet.com.tr/karsilastir_internet.html
----- şimdi ise benim yorumum. eğer bizim eve gelip kurucaklarsa hemen geçiyorum :| ama varmıdır?
-
bpl ayrıntısı;
BPL (Broadband over Power Line) elektrik hatları üzerinden genişbant anlamına gelir. Bu teknoloji sayesinde yüksek hızda internet, telefon, video erişim imkanları elektrik hatlarını kullanarak kullanıcılara sunulur.
IP tabanlı her verinin elektrik kablosu üzerinde hızlı ve güvenilir bir şekilde taşınabildiği ve elektronik aletlerin birbirleri ile akıllı ağlar kurabildiği çok geniş uygulamaları olan bir sistemdir. İnternet, telefon, IPTV, VoD, CCTV gibi birçok uygulamalar bu sistem üzerinden ekstra kablolama gerektirmeden elektrik hatları üzerinden gerçekleştirilebilir.
-
basvur diyince yapım aşamasında diyor....Bence yeni oldugu icin acele etme...
-
walla ben de bundan almayı düşünüyorum ama işte daha somut bişey yok.. dün akşam müşteri hizmetlerini aradım cevap vermedi :S
-
Buna benzer adını bilmediğimiz birçok kampanya var. Ama ne yazık ki hiç birininde alt yapısı yok
-
alt yapısı elektrik kablosu dio
-
cıksın almam hayatda yapişirim :) direk ekmekden sudan önemli :) anlatilan gibi ise teşrubelere sormak lazim cıksında alan olur
-
Paragrafi bunu yazdı:
-----------------------------
Buna benzer adını bilmediğimiz birçok kampanya var. Ama ne yazık ki hiç birininde alt yapısı yok
-----------------------------ttnetin varda ne oluyor ?
-
Ben aradım cagrı merkezını ankarada sistemleri yokmus ıstanbul ıcınmıs su an oda sadece bellı bolgelerde toplu konutlara hızmet verıyomus. Alt yapı sıstemlerı bıraz pahalı oldugu ıcın bıreysel sıstem kuramıyolarmıs. Ama boyle bı toplu konutta oturuyosanız cagrı merkezınden yardım alıp kurdurabılırsınız. Adamlar garantılıdır falan dıyolar baglantı hızı ıcın falan denemek lazım
-
bölgenizde varsa quiknet bağlatın. 10 mb d-1 m u 49 tl :F
yoksada sitede kalıyorsanız yöneticinize söyleyin bağlatsın. çekiyolar yakın bizamanda
-
sınırsız 20 mbps simetrik bağlantı.. :|
datacenter kalmaz türkiyede.