Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun...
-
Bu gece Mevlid Kandili. Âlemlerin Efendisi, gönüller sultanı Hz. Muhammed'in (s.a.s) dünyayı şereflendirdiği gece. İslam âlemi, bugün O'nu bir kez daha yâd edecek.
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (s.a.s) doğum yıldönümü olan Mevlid Kandili, dünyada ve Türkiye'de düzenlenecek pek çok programla kutlanacak.
Bütün Müslümanların Mevlid Kandili Mübarek Olsun...
-
hic sorma ya dun ictik birde, ozel gunleri bir kac gun onceden haber verinde haberimiz olsun hocam
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
hic sorma ya dun ictik birde, ozel gunleri bir kac gun onceden haber verinde haberimiz olsun hocam
-----------------------------bende 11:30 gibi öğrendim Vodafone mesaj göndermiş. Diyorum ki elin gavuru biliyor hatırlıyor da biz hatırlamıyoruz utandım yaw.
-
7-19 bunu yazdı:
Önemi yok geçen hafta bizde ıslattık :DAsıl önemli manevi olarak bugünü yaşayabilmek. Maneviyat arttıkça zaten alkol olayı da azalıyor zamanla.
Kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar.
-
Cümleten mübarek olsun. İnanan, inanmayan herkes için hayırlara vesile olmasını dilerim.
-
mübarek mevlid kandilimiz mübarek olsun.
-
-
Tüm tahribatın mevlid kandili mübarek olsun. hayırlara vesile olmasını tememni ederim.
birazdan da lockerzda dağıtım var hadi bakalım :D
-
Tüm müslümanların kandili mübarek olsun. Ayrıca Hz. Muhammed'in (s.a.v) olcak kısaltması
-
Bütün İslam aleminin kandili kutlu olsun.
-
nolanded bunu yazdı:
http://www.youtube.com/watch?v=ayfnqFSuuK4#at=6
-----------------------------hocam güzel yakalamışsın :D