folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder MG Hs Phev Hibrid Aracı Olan Kullanan Var Mı ?

MG Hs Phev Hibrid Aracı Olan Kullanan Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı

Merso, bmw, audi harici 1.5mtl herhangi bir araca verilmemeli. 

bu sözün üzerine biraz çevremdeki zengin abilere sorunca onlarda aynısını söyledi güncellemedim ancak 27 aralık da bir tane 2024 audi a4 2tdi aldım araba gayet güzel ancak tek sıkıntısı çok yakıyor amk :D 

w.jpg (1280×720)

https://www.mg-turkey.com/tr/hs-phev.html

byd hibrid modeline fiyat açıklamadı bu araç hoşuma gitti fiyatı 2m civarı kullanan gözlemleyen varmı aracı?

Bugun torres 4*4 sürdüm oda güzel araç ancak ithalatçı arkasında durmuyormuş arabanın 

nereodi tarafından 28/Şub/25 11:16 tarihinde düzenlenmiştir

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı

bu araçlar d suv 2 -2.5m civarı bu paraya audi a3 gelir mersedes ve bmw eli ayağı düzgün bişey denk gelmez gibi

bu çinlilerde de insan tırsıyor bir yönden 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

2 milyon gibi büyük bir parayı gözden çıkardıysan ve illa hibrid istiyorsan niye Çin malıyla uğraşıyorsun ki ? Hibrid'in ustası Toyota'dır.

O paranın daha azına yerli üretim Toyota Corolla Cross Hybrid al bak keyfine. Sorunsuz arabada Toyota'nın üstüne marka tanımam. Bakımlarını yaptır gözünü kapat sür gitsin. Sahibini üzmez, ikinci eli kuvvetlidir, parçası ucuzdur.

https://www.toyota.com.tr/araba-modelleri/corolla-cross

Edit : Bu arada ilk mesajında yazdığın arabayı Çinliler Toyota'nın bu modeline bakarak birebir kopyalamışlar. İki arabada aşırı benziyor. :D

mkyb tarafından 10/Kas/24 01:38 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

2 milyon gibi büyük bir parayı gözden çıkardıysan ve illa hibrid istiyorsan niye Çin malıyla uğraşıyorsun ki ? Hibrid'in ustası Toyota'dır.

O paranın daha azına yerli üretim Toyota Corolla Cross Hybrid al bak keyfine. Sorunsuz arabada Toyota'nın üstüne marka tanımam. Bakımlarını yaptır gözünü kapat sür gitsin. Sahibini üzmez, ikinci eli kuvvetlidir, parçası ucuzdur.

https://www.toyota.com.tr/araba-modelleri/corolla-cross

bir tane dizel arabam var bakımlı beni fizana kadar götürür bu aracı 2 araç olarak şehir içi ağırlıklı az yaksın çok kaçsın az bir şekli olsun diye istiyorum işin açığı

bugun honda ehv si vardı ona baktım bildiğin araca oturunca daraldım boyumda çok uzun değil ama toyota ya bakmadım bayi bulup ptesi onada bakıp bir tur atayım 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Başka araban varsa bence hiç hybride kasma direk Tesla al gitsin. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

hocam otobanda millet şarj sırası için elektirikli araç kullananlar birbirinin gözüne bakıyor sırada bekliyor o kadar para verip bir şehir dışı yapmam gerekirse ince uçlu şarj aleti için 2 saat sıra bekleyip birde o parayı vermek benim kafama yatmıyor şu toyotalara bakayım olmadı bir audi a3 2024 gelir bu paralara gider ondan alırım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    nereodi bunu yazdı
    Kaan bunu yazdı

bu araçlar d suv 2 -2.5m civarı bu paraya audi a3 gelir mersedes ve bmw eli ayağı düzgün bişey denk gelmez gibi

bu çinlilerde de insan tırsıyor bir yönden 

Bizim arkadaş Q3 aldı 1.475'e gayet memnun. 

İkinci el değeri çok dramatik düşüyor popüler olmayan modellerde..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Bu araç şarj edilebilir hibrit corollanın hibritiyle çok alakası yok.

Corolla nın salaklığı Atkinson çevrimiyle çalıştığından dolayı mecbur motor hacmi büyük olmasından dolayı yıllık MTV si yüksek şehiriçi 15000 km ler yapmıyorsanız yakıt tasarrufunu vergiye ödersiniz.

Ayrıca bu teknolojisi 1.8 vergisi ödetir 1.3 gibi yakar 1.5 gibi kaçar.Ülkemizin vergi saçmalığı olmasa mükemmel araçlar.

Byd özel şarj edilebilir hibritler için teşvik var. Düşük vergi. Bu araç karşılıyorsa korkma al parasının arabasıdır değilse acele etme.

Ayrıca şahsi görüşüp Phev araçlar elektrikli araçlar öncesi geçiş teknolojisi.

Elektrikli ve içten yanmalı motoru ve ekipmanlarını beraber taşıyorsun. Ekstra ağırlık tasarrufun bi kısmını geri alıyor. Sistem karmaşık arıza müdaheesi çok pahallı.

Gittim kendime Ioniq5 progressive aldım geçtim. Aşırı memnunum.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

hibrit için atkinson'u tavsiye ediyorlar abi

toyota ve honda kullanıyor bildiğim kadarıyla

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

Bende bundan almayı düşünüyordum fiyat beklediğimden çok çıktı

bu makyajlı değilde yeni kasa turbo motorlu olan dimi ? Bir önceki model atmosferik motor, sarj bitince o kasayı nasıl çeker diyordum

Ama fiyatı beklediğimden çok çıktı, sözde bu çekik kardeşlerimiz teşvik falan alacaktı oluru en fazla 1.8 diyordum 2.1 ne a.k

Toplam Hit: 893 Toplam Mesaj: 20
mh hs elektrikli araç hibrit araba