MGT Aramızdan Ayrıldı
-
öyle bir alan var zaten
-
NetBABA bunu yazdıCiRKiN bunu yazdı
Mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin
tahribatın bi köşesine aramızdan ayrılanları eklesek arada bakar dua ederiz anısı olan paylaşır fln ne dersiniz
desteklerim bunu.
-
Antikky bunu yazdıNetBABA bunu yazdıCiRKiN bunu yazdı
Mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin
tahribatın bi köşesine aramızdan ayrılanları eklesek arada bakar dua ederiz anısı olan paylaşır fln ne dersiniz
desteklerim bunu.
@HolyOne
@AntikkyÇok kaybımız var ama burada paylaşılanlar sadece bildiklerimiz
-
HolyOne bunu yazdı
öyle bir alan var zaten
fivestarın rip kısmına shockmanın konusunun linkini koymuşsun usta düzeltirsin müsait olduğunda
-
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
-
Başınız sağolsun..
-
Allah rahmet eylesin.
-
SeRDaR bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
öyle bir alan var zaten
fivestarın rip kısmına shockmanın konusunun linkini koymuşsun usta düzeltirsin müsait olduğunda
Sadece shockmanın rip yazan kısmına basmışsın. Örneğin musketin rip kısmına tıkla musket öldüğüne dair konu çıkacak. Lütfen düzeltme yaparsan sevinirim. Bu bir kişiye özel birşey değil. Gör bak ne demek istediğimi. Ayrı ayrı rip lere tıkla ne demek istediğimi anlayacaksın
-
TheErne bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
öyle bir alan var zaten
Sadece shockmanın rip yazan kısmına basmışsın. Örneğin musketin rip kısmına tıkla musket öldüğüne dair konu çıkacak. Lütfen düzeltme yaparsan sevinirim. Bu bir kişiye özel birşey değil. Gör bak ne demek istediğimi. Ayrı ayrı rip lere tıkla ne demek istediğimi anlayacaksın
ben nereye astığımı biliyorum hocam fievestarın yanında ripin linki shockmanı konusuna gidiyor
-
Özür dilerim herkesten fivestarla shockman rip i aynı. Gördüm özür dilerim
TheErne tarafından 23/Şub/25 01:57 tarihinde düzenlenmiştir