folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Microcontroller Üzerine Bulunmaz Bir Arşiv

Microcontroller Üzerine Bulunmaz Bir Arşiv

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    İyi ya 210mb fln 2 saat civarı sürer indirmek evde ama cafede modem kapatıp açılamıycaı için bide aradaki süreyi beklemek gerek haliyle 5 saat geçirmek gerek rahat :D bi şekilde indiricem (: sonra gider 10-20 kaıda bi 5110 yada 3210 fln alırım onu programlarım :D

:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek

anubisx bunu yazdı:
    -----------------------------
    abi benim elimde diyelim bi devre var bilgisayarda bi de bağlantı var arayı nasıl tamam lıcam :D

bilgisayarda yazarsın programın yazılım kısmını sonra hex kodlarına cevirirsin, daha sonra kendinde yapabileceğin piasadada 10 ytl civarına bulabilecegin aktarıcılar vardır...oda bir devredir ve bilg. kasasının arkasından bir kabloyla bu devreye bağlarsın bir tarafınada pic yi yerleştirirsin...pic in icine yüklenir o kodlar...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    şekil olmuş teşekkürler süper linkler ölmeden alııym az az şunları :9

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2FaN
    2FaN's avatar
    Erkek

Linkler ölürse diye korkmayın yenilerim :)

Telefon televizyon bilgisayar gibi vs.. vs.. şeyleri programlayamazsınız. Konuyu zitmişiniz sağolun :D

PIC'ı bilen bilir ona göre indirir yani mesajları görüp oooo telefon programlayacam diyip indirmeyin :)

Kolay gelsin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek
    vay aq ne guzel paylasım lan :D cok sagol abi hemen indiriom
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek
    tufansaba bunu yazdı:

Linkler ölürse diye korkmayın yenilerim :)

Telefon televizyon bilgisayar gibi vs.. vs.. şeyleri programlayamazsınız. Konuyu zitmişiniz sağolun :D

PIC'ı bilen bilir ona göre indirir yani mesajları görüp oooo telefon programlayacam diyip indirmeyin :)

Kolay gelsin

ya hacı aydınlatsan bi  neler yapcaz bunu öğrenince  

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

yunusemre canım bak pic diyo adam entegre programlama eğitimi filan anlasan biraz

pic programlıyorsun entegreyle çeşitli ıvır zıvır devrelerle bişeyley yapıosn 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:

yunusemre canım bak pic diyo adam entegre programlama eğitimi filan anlasan biraz

pic programlıyorsun entegreyle çeşitli ıvır zıvır devrelerle bişeyley yapıosn

hacı temel lazımmı  ne biliyim şunu bilmem lazım bunu bilmen lazım

de işte bişiler  

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2FaN
    2FaN's avatar
    Erkek

Yani temel elektronik bilgisi hesaplamalar arıza nedenleri çözümleri analog devrelerde başarılı olma sonra dijital devrelere geçiyoruz kapılar ve veya değilleri özel kapılar 010101010101

mesela il plaka bulma devresi pic yapacağın devreye göre programlanır daha sonra girişlerin nasıl girileceğini tanımlarsın numpad genelde xy 5 için üstten 2 soldan 1 gibi o girilen rakama göre hangi il olduğu yazılır en son çıkışa iletilecek dipslaya nasıl yazılacağı programlanır.

sonra bu picler hassas malzemelerdir tanesi 20tl olanıda vardır. bunların çalışma frekansları vardır aynı insan kalbi osilatör kısmını ayarlarsın kristal koyarsın kondansatör direnç gibi gibi böyle bi uzar gider kafan ağrır :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

bide biri temel gerktiriyomu sorusuna cvp verse dur ben bi dua ediyim hem kandil kabul olur da biri yazar

indiriyom dayanamıycam  

Toplam Hit: 4452 Toplam Mesaj: 28