Microlab 5+1 Ses Sistemi
-
http://i44.tinypic.com/11jlu04.jpg
Arkadaşlar benim elimde (Linkteki) Microlab 5+1 ses sistemi var. Sesi sonlara getirdiğim zaman taşımıyor boğuyor sesi ama ortalarda dinleyince küçük odamı çoşturuyor.. Geçen terasta eylendik çıkardım ses sistemini fullüyorum sesi ama boğdugundan pek iyi olmuyor.. Bu ses ayarları nasıl yapılır bilen bir arkadaşımız varmı ?? Sesin fulde müziği tam kaldırmasını istiyorum...
-
subwoofer ın arkalarında bass ayar kumandası varsa bası biraz kıs hocam o yoksa bağladığın aygıttan (mp3çalar, bilgisayar her neyse) bası kıs.
-
Pc üzerinden EQ ayarlarıyla oynayıp test et olmadı ses sisteminin EQ ayarlarıyla oyna fakat kalite pc deki ses kartına da bağlı tabi. :)
-
Quetzalcoatl bunu yazdı:
-----------------------------
Pc üzerinden EQ ayarlarıyla oynayıp test et olmadı ses sisteminin EQ ayarlarıyla oyna fakat kalite pc deki ses kartına da bağlı tabi. :)
-----------------------------Ses kartının ne oldugunu bilmiorum ama iyi birşey ondan eminim :) Bu EQ ayarları nasıl yapılır pc nin neresinde bunulur ?
-
MrAmor bunu yazdı:
-----------------------------Quetzalcoatl bunu yazdı:
-----------------------------Ses kartının ne oldugunu bilmiorum ama iyi birşey ondan eminim :) Bu EQ ayarları nasıl yapılır pc nin neresinde bunulur ?
ses kartı ayarlarından ya da müzik oynatıcısının ayarlarından (winamp,media player vs) EQ ayarlarını yapabilirsin fakat ses kartı ayarlarından yaparsan daha belirgin sonuç alırsın. -
MrAmor bunu yazdı:
-----------------------------Ekolayzır ayarları kasanın içinde olacak hali yok kardeş. Kullandığın playerın ayarlarında o.
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------MrAmor bunu yazdı:
-----------------------------Ekolayzır ayarları kasanın içinde olacak hali yok kardeş. Kullandığın playerın ayarlarında o.
-----------------------------Belli mi olur belki kasaya koymuşlardır teknoloji gelişti
EQ açılımını bilmiordum ekolayzır yazsaydı arkadaş daha iyi olurdu sanki, ama olsun anlamış olduk artık sanada saol
-
Rica ederim kardeşim ne demek. Bende sana teşekkür ederim gece gece gülümsettin beni :)
-
MrAmor bunu yazdı:
-----------------------------http://i44.tinypic.com/11jlu04.jpg
Arkadaşlar benim elimde (Linkteki) Microlab 5+1 ses sistemi var. Sesi sonlara getirdiğim zaman taşımıyor boğuyor sesi ama ortalarda dinleyince küçük odamı çoşturuyor.. Geçen terasta eylendik çıkardım ses sistemini fullüyorum sesi ama boğdugundan pek iyi olmuyor.. Bu ses ayarları nasıl yapılır bilen bir arkadaşımız varmı ?? Sesin fulde müziği tam kaldırmasını istiyorum...
-----------------------------imzamdaki ürünü al böyle bir derdin kalmasın:)
-
ßisses bunu yazdı:
-----------------------------MrAmor bunu yazdı:
-----------------------------http://i44.tinypic.com/11jlu04.jpg
-----------------------------imzamdaki ürünü al böyle bir derdin kalmasın:)
Ne kadar kolay dimi 800 900 liralık sistemler önermek haklısın belki memur çocuğudur babasına söylesinde aylık maaşını yatırsın imzaandaki sisteme -
Microlab arkadaşda var en iyi sistemlerden biridir + olarak Microlab argesi en iyi firmalardan biri yeni sistemleri aşırı kaliteli
sorunun ayarlardan kaynak lanyor olması lazım bende dandik bir 5+1 war 150w onu 7+2 yaptim elle kabloları bislestirdim miss gibi
ama EQ ayarlarını iyi yapman lazım bass yüzünden oluyordur bass ı kıs