Microsoft Certified Systems Engineer (MCSE) Trainsignal Mcse Egitim Seti Tam 30 Cd
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
-----------------------------Bana bunları dvd yapıp gonderebilecek hayirsever(aynı zamanda sefkatli yardımsever yufka yürekli) var mı?
Kargoyla İzmir'e gonderebilecek arkadaş varsa pm atsın ...
-----------------------------Aynen katılıyorum banada PM atabilirler....atarsınız dimi lan. :)
-
elimde olsa ben size yoalardım ama malesef daha indirmedim
-
yaw ilk mcse setini komple indirdim fakat rapidshare premium hesabındaki 25 gb lık kotayı doldurduk amk.şimdi işin yoksa 5 gün bekle diğerlerini indirebilmek için :S
-
premiumun var ve limiti doldu kulanmıyorsan git torrentten bi kaç dosya indir bekle 25 gb açılsın ondan sonra tekrar rapide dadan:D bu arada torrenttende bişiler çekmiş olursun
-
3 Rapidimde doldu :|
Hala bitmedi dosyalar...
-
bigün benimde limitsizim olucak :(
-
Beyler Hiç Çekmeyin.. vs Rapidi Olmayan Arkadaşlarda Var.. ( Ben Yarısından Çoğunu İndirdim Azbirşey Kaldı.. ) 4 cü Dvd dyim .. Ben Bitiriyim.. Herkeze Copyleyip Yollabilirim.. Yarına Biter.. Kargolamaya Başlarım İsteyenlere..
-
Martech'cim Kargo listesinin başına, ortasına bir yerine benide eklermisin?! İstanbul'dayım ;)
-
Benim kargo istegim geçerli hala...Çok memnun olurum böyle bir şey olursa...Gönderecek arkadaş da iddaadan 1 e 1000 lik kupon tutturur inşallah, ya da piyango vursun,ya da ahmet çakar 50000 ytl hibe etsin, ya da kim 1milyon ytl isterden 32000 ytl alsin vs... :)
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
Beyler Hiç Çekmeyin.. vs Rapidi Olmayan Arkadaşlarda Var.. ( Ben Yarısından Çoğunu İndirdim Azbirşey Kaldı.. ) 4 cü Dvd dyim .. Ben Bitiriyim.. Herkeze Copyleyip Yollabilirim.. Yarına Biter.. Kargolamaya Başlarım İsteyenlere..
-----------------------------
Martech hoca emin ol çok sevaba girersin ;)
Toplam Hit: 7696 Toplam Mesaj: 36