folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Microsoft Certified Systems Engineer (MCSE) Trainsignal Mcse Egitim Seti Tam 30 Cd

Microsoft Certified Systems Engineer (MCSE) Trainsignal Mcse Egitim Seti Tam 30 Cd

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thenumb
    thenumb's avatar
    Erkek
    AnaMuhalefet bunu yazdı:
    -----------------------------

Bana bunları dvd yapıp gonderebilecek hayirsever(aynı zamanda sefkatli yardımsever yufka yürekli) var mı?

Kargoyla İzmir'e gonderebilecek arkadaş varsa pm atsın ...

Aynen katılıyorum banada PM atabilirler....atarsınız dimi lan. :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    elimde olsa ben size yoalardım ama malesef daha indirmedim

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    yaw ilk mcse setini komple indirdim fakat rapidshare premium hesabındaki 25 gb lık kotayı doldurduk amk.şimdi işin yoksa 5 gün bekle diğerlerini indirebilmek için :S

Gel bili bili gates
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    premiumun var ve limiti doldu kulanmıyorsan git torrentten bi kaç dosya indir bekle 25 gb açılsın ondan sonra tekrar rapide dadan:D bu arada torrenttende bişiler çekmiş olursun

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

3 Rapidimde doldu :|

Hala bitmedi dosyalar... 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

bigün benimde limitsizim olucak :(

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Beyler Hiç Çekmeyin.. vs Rapidi Olmayan Arkadaşlarda Var..  ( Ben Yarısından Çoğunu İndirdim Azbirşey Kaldı.. ) 4 cü Dvd dyim .. Ben Bitiriyim.. Herkeze Copyleyip Yollabilirim.. Yarına Biter.. Kargolamaya Başlarım İsteyenlere..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kapo
    Kapo's avatar
    Erkek
    Martech'cim Kargo listesinin başına, ortasına bir yerine benide eklermisin?! İstanbul'dayım ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Benim kargo istegim geçerli hala...Çok memnun olurum böyle bir şey olursa...Gönderecek arkadaş da iddaadan 1 e 1000 lik kupon tutturur inşallah, ya da piyango vursun,ya da ahmet çakar 50000 ytl hibe etsin, ya da kim 1milyon ytl isterden 32000 ytl alsin vs... :)

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    Martech bunu yazdı:
    Beyler Hiç Çekmeyin.. vs Rapidi Olmayan Arkadaşlarda Var..  ( Ben Yarısından Çoğunu İndirdim Azbirşey Kaldı.. ) 4 cü Dvd dyim .. Ben Bitiriyim.. Herkeze Copyleyip Yollabilirim.. Yarına Biter.. Kargolamaya Başlarım İsteyenlere..

Martech hoca emin ol çok sevaba girersin ;)
Toplam Hit: 7696 Toplam Mesaj: 36