Microsoft Flight Simulator X Elinde Olan?
-
arkadaşlar bu oyunun demosunu indirdim süre kısıtlaması var belli bir süreden sonra oyun kapanıyo. bu oyunun full sürümü elinde olan varmı acaba? kargoyla gönderebilecek. kargo parasını ben ödicem sadece elinde varsa oyun kargoya vericek. internet linki vermeyin zaten kotalı internet kullanıorum indiremem. teşekkürler şimdiden.
-
izmirdeysen elden verebilirim
-
zonguldaktayım hocam ben. gönderebilirmisin kargoyla? kargo ücretini ben ödiycem.
-
Banada kargo ile gönderebilecek varmı kargo ücretini bende ödüyücem. ankaradayım
-
yav sanki millet imkansızı arıyor . bütün Cd dvd satan yerlerde zibil gibi var . kargo parasıyal ne uraşıyrosunzu oyun 2 fvf zaten 5 ytl
-
feel_me bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar bu oyunun demosunu indirdim süre kısıtlaması var belli bir süreden sonra oyun kapanıyo. bu oyunun full sürümü elinde olan varmı acaba? kargoyla gönderebilecek. kargo parasını ben ödicem sadece elinde varsa oyun kargoya vericek. internet linki vermeyin zaten kotalı internet kullanıorum indiremem. teşekkürler şimdiden.
---------------------------+hoca zaten oyunun dvd si 5 tl ne uğraşıyorsun git al 5 tlye kargo zaten oraya kadar 20 tl felan tutar--
-
arkadaşlar zonguldakta yok olsa alcam zaten. ankarada arkadaşa arattırdım o da orjinalini bulmuş 120 tl ye yok yani bulamadım o yüzden konu açtım buraya.
-
Planzero bunu yazdı:
-----------------------------feel_me bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar bu oyunun demosunu indirdim süre kısıtlaması var belli bir süreden sonra oyun kapanıyo. bu oyunun full sürümü elinde olan varmı acaba? kargoyla gönderebilecek. kargo parasını ben ödicem sadece elinde varsa oyun kargoya vericek. internet linki vermeyin zaten kotalı internet kullanıorum indiremem. teşekkürler şimdiden.
---------------------------+hoca zaten oyunun dvd si 5 tl ne uğraşıyorsun git al 5 tlye kargo zaten oraya kadar 20 tl felan tutar--
-----------------------------
İstanbuldan ankaraya 1 adet cd gönderimi 4,5 tl -
aktas_967 bunu yazdı:
Planzero bunu yazdı:
-----------------------------feel_me bunu yazdı:
İstanbuldan ankaraya 1 adet cd gönderimi 4,5 tl
kargo parası 20 tl olsada farketmez öderim yeterki simulatörü göndersinler. -
up... yokmu elinde olan bi arkadaş yardımcı olacak?
-
hacım bulursam elime geçerse bi şekilde yollarım
çok isteklisin :)
bu arada zonguldağın neresinden ?:)