Microsoft Live Messenger‘I Yeniden Kullanabilmek İçin
-
msn de daha önceden engellediğin kişilerin engelini skyp den açamıyosun. bir kişi engellemek yok direk kaldır var.. + yeni kişi eklemek problem.. istediğine çevrim içi dışı gorunmek problem. bunları yapamıyosun.
Bok gibi birşey bu skype..
-
valla konuyu görünce denedim. sonra baktım ki msn'e dair hiçbir heves kalmamış içimde.
tekrar skype döndüm rahatladım.
-
-
Havada 50 Takla atmanıza gerek yok .
Güncelleme uyarısı alan arkadaşlar, Windows live messenger kisayoluna sag tik - özellikler - uyumluluk - windows 2000 - uygula - tamam.
Kolay gelsin :)
-
ben de hiç bir sıkıntı olmadan live mesenger calisiyor uyarı geliyor kapat deip devam ediyrum..
-
Citizen bunu yazdıFOXXLY bunu yazdı
microsoft hayatının hatasını yaptı msn i kapatmakla
Ya abi şimdi mi aklınıza geliyor ? En son ne zaman msn kullandığımı bile hatırlamıyorum.Msn İcq'yu bitirmişti.Facebook ve Whatsapp ise Msn'i bitirdi.Microsoft kapatacaz diyene kadar aklınız nerdeydi ?
aklımız halen yerindeydi. kapatcaz demeden öncede kullanıyorduk kapatacaz dedikten sonrada kullanıyoruz.
siz kullanmıyorsunuz diye herkes mi kullanmıyor sanıyorsunuz.
-
skype daha kullanışlı bence. atraksiyona gerek yok. hem direk isim soyisim yazınca şarrak diye de arama yapabiliyon.
-
Microsoft skype i aldiktan sonra bunu yapacagi bariz belliydi zaten.
Ayni firma ayni ozellige sahip iki farkli urun yerine ikisini daha kaliteli bir
Urunde birlestirmis. Skype in tek kotu yani var smile ekleyememek. Abi ozellestirmek cok onemli kisitlamayin bunları.
-
BarisYigit bunu yazdı
Sondaki hayvanat'in ismi ne :) -
Takip bakalım işe yarayacak mı.