Microsoft Mobil Sektörde Kendini Zorla Bitirdi
-
Mkby, ios u çok uzun süre kullanmadım ancak yine de Windows Phone dan iyidir diye düşünüyorum ?
-
Jubei bunu yazdı
Mkby, ios u çok uzun süre kullanmadım ancak yine de Windows Phone dan iyidir diye düşünüyorum ?
Nokia'nın eski Symbian'ı bile Windows Phone'u tokatlar hocam. Ferrari ile kaplumbağayı kıyasladın sen. :)
-
mkyb bunu yazdıJubei bunu yazdı
Mikisoft hem yazılım olarak hemde donanım olarak bu işi beceremedi ki zaten bunu Windows Phone 10 derleme sürümünü Windows Phone 10 final diye kakalamasından belli, en güzeli Android daha da güzeli ios.
iOS'ta şu ara saçmalamaya başladı. iPhone forumlarını bak herkes kasıyor diye şikayet ediyor. Apple Jailbreak ile gelen özellikleri eklemeye başladı artık yenilik kalmadığı için. En son gece modunu getirdiler işte. Jailbreak ile yıllardır yapılabilen bir şeydi zaten.
kız arkadaşımda IOS 9 lu 5s var - telefonda ki videoyu açana kadar imanımız gevriyo, galeriden resim seçip açıyorsun blur lu açıyor, sanırsın videoyuda resmide internetten açıyoruz mk ( sorun ne hala da çözemiyorum ) ..
aynı 5s bende var fakat IOS 7 li gram sıkıntı yok, amk apple'ı yeni ürünü sattırmak için yapmadığı yavşaklık yok.
-
Hocam onun sebebi icloud yedeklemenin açık olması. Telefon hafıza doldukça fotoları buluta yüklüyor sen açmak isteyince netten indirip gösteriyor. Yer tutmasın diye düşük çözünürlükte kopyayı cihazda tutuyor. İnternet kapalıyken o fotoyu açmak istersen bulanık görmen normal.
-
Mkyb şimdide Microsoft Surface Fone diye bişi çıkaracak ve Nokia dan kalan Lumia yayı iyice yok edecek ve tüm Lumia sahiplerine Surface Phone aldırmaya çalışacak ancak bu saatten sonra yemezler.
Ulan şu Tizen telefonlar bi çıksa varya,off of.
-
Görünen köy klavuz istemez. Sonuç dediğin gibi olacaktır hocam. Windows Phone 7'de aynısı olmuştu şimdide oluyor. 2.500'e şuan Lumia 950 vs var. Bu kadar para verip alanlara şimdiden acıyorum.
-
Jubei bunu yazdı
Ulan şu Tizen telefonlar bi çıksa varya,off of.
Hocam Tizen den beklentin nedir ? merak ediyorum neyin farklı olacağini beklediğini.
-
anlam veremiyorum. 920 ile 1020 hayatımda gördüğüm en baba donanıma sahip cihazlardı.
wp ise hakkını yemeyin. güzel mi güzel işte. başarılı bir yazılımdı bence.
o.ç. gates. şebeğe çevirdin bizi ayfoncuların karşısında :D
-
Rakkoc, Tizen Meego tabanlı olduğundan dolayı android gibi yüksek ram ve işlemci kullanımı yüksek olmayacaktır ki en azından durum Meego da böyleydi ve Tizen de de böyle olacaktır diye düşünüyorum ve beklentim de bu yönde.
Umutluyum açıkçası.
-
zalimadam bunu yazdı
anlam veremiyorum. 920 ile 1020 hayatımda gördüğüm en baba donanıma sahip cihazlardı.
wp ise hakkını yemeyin. güzel mi güzel işte. başarılı bir yazılımdı bence.
o.ç. gates. şebeğe çevirdin bizi ayfoncuların karşısında :D
hocam wp nin ne hakkı var yemiyecekler ? meego ile devam etse nokia şimdi hala vardı