folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Microsoft Mühendislik Görsel Eğitim Seti - Microsoft Engineering

Microsoft Mühendislik Görsel Eğitim Seti - Microsoft Engineering

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cado_
    Cado_'s avatar
    Erkek
    arkadaş hotfile dan banlanmıştı ondan başka alternatif arıyor heralde :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

abi o zaman duckload a hepsini tek link atacak bizde sömürücez güzel güzel

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

o zaman benden size hediye gelsin, aynı egitim seti :

http://hotfile.com/dl/92381668/184599d/Microsoft_Muhendislik_Videolari-Microsoft_Engineering.system.part1.rar.html

http://hotfile.com/dl/92381667/962d5dd/Microsoft_Muhendislik_Videolari-Microsoft_Engineering.system.part2.rar.html

edit : ses yok videoda, yazılı anlatım yapmıs eleman, bilginize.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

ellerine sağlık hocam... umarım yeterince hızlı ve anlaşılırdır.

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

BUMP

Çalışan link buyrun Gülümseme

http://hotfile.com/dl/86529060/7fceb15/microsoft.muhendislik.videolari-microsoft.engineering.www.setindir.com.rar.html

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _CD_
    _CD_'s avatar
    Erkek

çizik. 

Algoritması yok bu aşkın; 8 Harf 3 Hece.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Çok tartışılmış bir konudur ve tartışılmaya devam etmektedir...

Microsoft Sistem Mühendisliği tarzında bir kavram olamaz,

Eğitimi veren kim ki, birilerine mühendis sıfatı takabilir,

Windows kurmakla mühendis mi olunur?

5 ayda 10 sınavla mühendis olunuyosa, 4 senede 400 kusur sınavla mühendis olan adamın günahı nedir?

vsvsvs...

Microsoft Sistem Uzmanlığı Eğitimleri denilebilir belki...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

5 ayda 10 sınavla mühendis olunuyosa, 4 senede 400 kusur sınavla mühendis olan adamın günahı nedir?

vsvsvs...

evet çok doğru mühendis yazınca bir bok sanıyor millet mühendis falan olmuyonuz kursu size kakalayıp paranızı alabilmek için öylegaydırı guppak yazmışlar :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

vsvsvs...

Merhaba ,

Microsoft'un egitim programlari ile ilgilendigim pek soylenemese de ,En ilginc yorum sizden gelince cevap yazmak istedim ;

Giris :)

insanlik tarihine baktigimizda prehistorik cagda kullanilmis el arac ve gereclerini gelistiren insanoglu daha o zaman muhendislige baslamis , neanderthaller karsisinda askeri basari saglamistir ,Kyle brown (Arizona universitesi arkeolog'u) Guney Afrika Pinnacle Poinnt'te bulunan gelisim zincirimizdeki halkayi tamamlayan tastan imal edilen balta,keski,bicak gibi aletlerin onceden firinlanarak pisirilmesi taslari sertlestirdigi icin daha kolay ve keskin sekilde yontulmalarina olanak verip dayanikliklarini arttiriyor . 

Matematiksel ve bilimsel prensibleri ortak fikirleri kullanarak , tercube ve kararlilik ile insanliga faydali urunler ortaya koyma sanatina muhendislik diyoruz , Micsoroft' un system engineer ' indeki ' engineer ' kelimesinin koku latinceden gelen ve anlami yaratici kisi olarak gecen ingeniatorem ' dir . bu ironik kavram halk arasinda kliselesmis kaniya gore paraya pula onem vermeyen ama ' seyleri' onemseyen muhendisler labaratuvarlarinda calismaktan ve zeki olmaktan mutludurlar .Muhendislik ogrencileri bu tarz bir kliseye kapilip muhendisligi secerler ama yanildiklari nokta asil basarili muhendislerin hem parayi hemde insanlari yoneten basarili yoneticiler olduklaridir.Muhendisligin cogu yonu zaten okulda ogretilmez , ''5 ayda 10 sınavla mühendis olunuyosa, 4 senede 400 kusur sınavla mühendis olan adamın günahı nedir?'' , mezuniyetlerinden once yeterli pratik bilgei ve beceriyi edindim diyen muhendislik bolumu ogrencisi varmidir ? haksiz yere kaygilanmadiklari bu pratik ve bilgi eksikligi uzun vadeli bir problem degildir is verenler icin ise beklenmedik bir durum hic degildir ve muhendislik okullari da bu yuzden pratik calisma surecinde daha iyi ogrenilebilecek seyleri ogretmeye bu yuzden gerek duymazlar cunku bu tur bilgiler ise ozgu nitelik tasimaktan ote endustri sektorundeki tesvik edici duzenekler olmadan ogretilmesi daha zor olabilen (ornegin ne zaman ve nasil yardim istenecegini bilmek muhendislik icin onem tasirken bu okulda ogretilmez cunku ogrencinin yaptigi isin degerlendirilmesi on plandadir ve okulda dayanismadan cok rekabet anlayisi vurgulanir) ayrica sure cok kisa oldugu icin her ogrencinin olabildigince cok konu hakkinda bilgilendirilmesi gerektigi icin de okullarda ekip projelerine fazla zaman ayrilmaktadir .

2

Gelisme

Bir sirkete'e yeni bir muhendisin is müracaatında, ucrette sınır olmadıgı soylenir kendisine.
    - Aday sorar, istedigim kadar yazabilir miyim ?
    - Tabii ki istedigin kadar yazabilirsin. Aday once sahipsiz bir hazine buldum sanır ve sormaya devam eder.
    - Mesela 2 milyar, 3 milyar da yazabilir miyim.?
    - Elbette neden olmasın, bizde zaten ayda 2 milyar 3 milyar
    alabilecek muhendis arıyoruz. Ancak ufak ayrıntı teskil edecek bir sartımız var ;
    - Nedir o ufak ayrıntı deyip heyecan ile soruyor.
    - Talep ettigin ucretin bir katı kadar da muessesemize katkıda bulunman icap ediyor ki, bize kazandırdıgının yansını sana ucret olarak odeyelim. Bu sartı kabul eden ancak 100 taneden bir tane ya cıkıyor, ya da cıkmıyor is dunyasina gore de muhendis'in baslica gorevi kar uretmek ve urettigi kar'dan aslan payini almak .. Uretmeden tuketilecekse 8 ay Microsoft'a veya 4 yil Itu ' ye gidilmis pek farkettigini sanmiyorum 100 kisiden 1 kisi o isi kabul ederken diger 99 kisi geri donup vaktini bos isler ile harcamiyormu ?

Sonuc

olayin egitim sureci acisindan yaptiginiz degerlendirme olumlu ama Mimar Sinan da Mimar Sinan universitesi Mezunu degil , '' 4 senede 400 kusur sinavla muhendis olan adam '' diye bir sey de orada varmis , Bence hic kimse baska birisini o kisinin icinde yoksa ressam da yapamaz , muzisyen de , muhendis de ve Turkiye 'de 4 sene insaat uzerine okuyan ogrenci projelere imza atabilecek yetkiyi alabiliyorsa bu ' o adamin gunahi ' degil kazancidir cunku benim yasadigim ulkede ayni ' guhansiz adam ' ayni konuda ayni projeye imza atabilmek icin daha uzun bir egitim doneminden gecirilecektir , '' 8 aylik kurs ile muhendis olunmaz - 4 yillik ile olunur '' buradaki egitimciler de 4 yillik egitim ile muhendis olunmaz kanisindalardir , 4 yil temel egitimden gecirilen ogrencinin (undergraduate) asil yetismek istedigi konunun (graduate) derecesindeki egitimini almasi ve  o konu uzerinden mezun olmasi gerekir . Bana ayrilan surenin sonuna gelirken hepinize hoscakalin demek istedim, yeni bir konuda veya yorumda gorusmek uzere hoscakalin :)

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

irem26 bunu yazdı:

vsvsvs...

Merhaba ,

Microsoft'un egitim programlari ile ilgilendigim pek soylenemese de ,

En ilginc yorum sizden gelince cevap yazmak istedim ;

Giris :)
    insanlik tarihine baktigimizda prehistorik cagda kullanilmis el arac

ve gereclerini gelistiren insanoglu daha o zaman muhendislige baslamis ,

neanderthaller karsisinda askeri basari saglamistir ,

Kyle brown (Arizona universitesi arkeolog'u) Guney Afrika Pinnacle Poinnt'te

bulunan gelisim zincirimizdeki halkayi tamamlayan tastan imal

edilen balta,keski,bicak gibi aletlerin onceden firinlanarak pisirilmesi

taslari sertlestirdigi icin daha kolay ve keskin sekilde yontulmalarina olanak verip dayanikliklarini arttiriyor . 

Matematiksel ve bilimsel prensibleri ortak fikirleri kullanarak ,

tercube ve kararlilik ile insanliga faydali urunler ortaya

koyma sanatina muhendislik diyoruz , Micsoroft' un system engineer ' indeki

' engineer ' kelimesinin koku latinceden gelen ve anlami yaratici

kisi olarak gecen ingeniatorem ' dir . bu ironik kavram halk arasinda

kliselesmis kaniya gore paraya pula onem vermeyen ama ' seyleri'

onemseyen muhendisler labaratuvarlarinda calismaktan ve

zeki olmaktan mutludurlar .Muhendislik ogrencileri bu tarz

bir kliseye kapilip muhendisligi secerler ama yanildiklari

nokta asil basarili muhendislerin hem parayi hemde

insanlari yoneten basarili yoneticiler olduklaridir.

Muhendisligin cogu yonu zaten okulda ogretilmez ,

''5 ayda 10 sınavla mühendis olunuyosa,

4 senede 400 kusur sınavla mühendis olan adamın günahı nedir?'' ,

mezuniyetlerinden once yeterli pratik bilgei ve beceriyi edindim diyen

muhendislik bolumu ogrencisi varmidir ? haksiz yere kaygilanmadiklari

bu pratik ve bilgi eksikligi uzun vadeli bir problem degildir is verenler

icin ise beklenmedik bir durum hic degildir ve muhendislik okullari da

bu yuzden pratik calisma surecinde daha iyi ogrenilebilecek seyleri ogretmeye

bu yuzden gerek duymazlar cunku bu tur bilgiler ise ozgu nitelik tasimaktan

ote endustri sektorundeki tesvik edici duzenekler olmadan ogretilmesi daha

zor olabilen (ornegin ne zaman ve nasil yardim istenecegini bilmek muhendislik

icin onem tasirken bu okulda ogretilmez cunku ogrencinin yaptigi isin degerlendirilmesi

on plandadir ve okulda dayanismadan cok rekabet anlayisi vurgulanir)

ayrica sure cok kisa oldugu icin her ogrencinin olabildigince cok konu

hakkinda bilgilendirilmesi gerektigi icin de okullarda ekip projelerine fazla zaman ayrilmaktadir .

2

Gelisme

Bir sirkete'e yeni bir muhendisin is müracaatında, ucrette sınır olmadıgı soylenir kendisine.
    - Aday sorar, istedigim kadar yazabilir miyim ?
    - Tabii ki istedigin kadar yazabilirsin. Aday once sahipsiz bir hazine buldum sanır ve sormaya devam eder.
    - Mesela 2 milyar, 3 milyar da yazabilir miyim.?
    - Elbette neden olmasın, bizde zaten ayda 2 milyar 3 milyar
    alabilecek muhendis arıyoruz. Ancak ufak ayrıntı teskil edecek bir sartımız var ;
    - Nedir o ufak ayrıntı deyip heyecan ile soruyor.
    - Talep ettigin ucretin bir katı kadar da muessesemize katkıda bulunman icap ediyor ki,

bize kazandırdıgının yansını sana ucret olarak odeyelim.

Bu sartı kabul eden ancak 100 taneden bir tane ya cıkıyor, ya da cıkmıyor

is dunyasina gore de muhendis'in baslica gorevi kar uretmek ve urettigi kar'dan aslan payini almak ..

Uretmeden tuketilecekse 8 ay Microsoft'a veya 4 yil Itu ' ye gidilmis pek farkettigini sanmiyorum

100 kisiden 1 kisi o isi kabul ederken diger 99 kisi geri donup vaktini bos isler ile harcamiyormu ?

Sonuc

olayin egitim sureci acisindan yaptiginiz degerlendirme olumlu

ama Mimar Sinan da Mimar Sinan universitesi Mezunu degil ,

'' 4 senede 400 kusur sinavla muhendis olan adam '' diye bir sey de orada varmis ,

Bence hic kimse baska birisini o kisinin icinde yoksa ressam da yapamaz ,

muzisyen de , muhendis de ve Turkiye 'de 4 sene insaat uzerine okuyan

ogrenci projelere imza atabilecek yetkiyi alabiliyorsa bu

' o adamin gunahi ' degil kazancidir cunku benim yasadigim ulkede ayni

' guhansiz adam ' ayni konuda ayni projeye imza atabilmek icin

daha uzun bir egitim doneminden gecirilecektir ,

'' 8 aylik kurs ile muhendis olunmaz - 4 yillik ile olunur ''

buradaki egitimciler de 4 yillik egitim ile muhendis olunmaz kanisindalardir ,

4 yil temel egitimden gecirilen ogrencinin (undergraduate) asil yetismek

istedigi konunun (graduate) derecesindeki egitimini almasi ve 

o konu uzerinden mezun olmasi gerekir .

Bana ayrilan surenin sonuna gelirken hepinize hoscakalin demek istedim,

yeni bir konuda veya yorumda gorusmek uzere hoscakalin :)

irem yine robot gibi yazmışsın; yazılarına biraz duygu kat, biraz devrik cümle falan... müridlerin bir kısmı seni hâla bot sanıyor. :)

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 4145 Toplam Mesaj: 22