Microsoft Office 2003 Power Point Sound Eklemek!!
-
arkadaşlar slayt hazırlarken müzik ekledim ama sadece bir slayta ekliyor bütün slaytı kapsamıyor.sadece o slaytta müzik çalıyor.nerede hata yaptım?bileniniz varsa yardım etsin
saygılar...
-
Hocam animasyon duzenlerinde ses klibini butun slayt boyunca cal ,gibi bir secenek olacakti biraz kurcala...gecenler bir ders anlatimi icin hazirlamistim sunu ama tam menuyu hatirlamiyorum :)
-
hocam valla bulamadım baktım,bilen varsa söylesin agalar. sağolun
-
bi de ingilizce olunca zor oluyor o yüzden bulamadım.
-
Kardeşim sen video veya ses eklediğinde sana dicek ki : " Sadece tıklandığında mı çalsın? " vey " Sadece sayfada mı çalsın?" böle bişeydi işte :D Neyse onu, "No" olarak cevapla....Sonra F5 e basarak bi dene bakalım oluyo mu? Ama şöle bişide var kardeşim, Microsoft 2003 ve üstünde bildiğim kadarıyla Power Pointte sorun var,yani senin yapamaman gayet normal bende 2 saat uğraşmıştım :D En sonunda başka prog.da hazırladım sunuyu..ama bi dene yinede,belkide yanlış biliyorumdur..Olmazsa,Office 2000 de dene...
-
kardeş ben de senin dediğin gibi yaptım "automatically"ve "when clicced"çıkıyor ama her ikisini de tıkladığımda sadece bulunduğu slaytta çalıyor.sorun bu.
-
o zaman kardeşim 2003 de daha fazla zaman kaybetme,sanırım bildiğim şey doğru :) Yani tüm 2003 powerpointlerde sorun aynı...sen 2000 de dene!Yada başka bi prog.da dene..Dur bakayım sana göre bişiler bulurum inşl..
-
Dijital fotoğraflarınızı kullanarak slayt gösterileri oluşturun. Resimleri tek bir dokunuşla düzeltin, kesin veya döndürün. Fotoğraflı öykülerinize şaşırtıcı özel efektler, müzikler ve kendi sesli anlatımınızı ekleyin. Sonra başlıklar ve alt yazılarla kişiselleştirin.
Dosya boyutlarının küçük olması fotoğraflı öykülerinizi e-posta ile göndermenizi kolaylaştırır. Öykülerinizi TV'de, bilgisayarda veya Windows Mobile tabanlı bir taşınabilir aygıtta seyredin. (İsterseniz anne-babanızın evlilik yıl dönümlerinde onlara bir sürpriz yapabilirsiniz)
Program %100 Türkçe. Boyutu: 3.21 Mb. Kullanımı oldukça basit. Bu programla yapmak istedikleriniz sizin hayal gücünüze kalmış. Yaptıklarınıza sizde şaşırabilirsiniz Fotoğraf izlemek hiç bu kadar keyif verici olmamıştı..
http://www.sendspace.com/file/s8kevz
Buyur kardeşim dene bi!! -
kardeş kusura bakma ama bu siteden nereye tıklayacağım sana zahmet söylersen benim için daha iyi olur tekrar sağolasın.
-
az aşağıda download var,oradaki linki tıkla hocam :)
-
proshowgold.tamamdır kardeşim ben bi deneyeyim.çok sağol ilgin için teşekkürler....
Toplam Hit: 1885 Toplam Mesaj: 18