Microsoft Office 2010 Sorunu Bakar Mısınız
-
Arkadaşlar microsoft office 2010 programını pcye kuruyorum daha doğrusu pc aldığımda kurulu olan microsoft 2010 programını etkinleştiriyorum daha sonra ürün anahtarı istiyor ürün anahtarını girerken 2 3 sonra pc otomatik kapanıyor. düğmeye basıp açtığımda ise sanki ben kendim kapatmışım gibi sorunsuz açılıyor. Güvenli mood veya windows olağan şekilde başlatılsın mı diye hiç sormadan direk başlıyor.
Bayadır uğraşıyorum sorunu çözmek için bulamadım sizin aklınıza gelen bir şeyler var mıdır arkadaşlar. Bide bu bende ki officeyi sildim hazır olanı netten indirdiğim bir office kullandım oda sağ tıkladığımda kısa yollarını göstermedi dosyalarımı otomatik olarak açmadı tek tek manuel olarak açtım. Yardımınıza ihtiyacım var kısacası. Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.
-
kaldir
yuklerken full yukleme yap
kaldirirken butun office ile ilgili herseyi kaldir,
-
ofis ile ilgili bütün proğramları kaldırıp, restart et ofis 2007 kur sonra üzerine 2010 ile upgrade yükseltme yap
-
bi sorunda benden
office 2007 x32 yukledım ama pc x64 sımdı office kaldırdım ama 2010 office x64 yuklerken microsoft groove silmek gerektigini soyleyen bi hata veriyor
bu hatayı nasıl giderebilirim microsoftun sayfasında grooveclean.exe diye bi programdan bahsediyor ama program yok
bu program veya elinde office tamamen silmek için program olan varsa yardımcı olabilirmi
teşekkürler
-
hoplasın zıplasın
konu hakkında yardımcı olabileccek bir yokmu
-
blackdeath bunu yazdı:
-----------------------------bi sorunda benden
office 2007 x32 yukledım ama pc x64 sımdı office kaldırdım ama 2010 office x64 yuklerken microsoft groove silmek gerektigini soyleyen bi hata veriyor
bu hatayı nasıl giderebilirim microsoftun sayfasında grooveclean.exe diye bi programdan bahsediyor ama program yok
bu program veya elinde office tamamen silmek için program olan varsa yardımcı olabilirmi
teşekkürler
-----------------------------http://www.softpedia.com/get/Security/Secure-cleaning/Windows-Installer-CleanUp-Utility.shtml
bunu denermisin bi?
-
banada acil key lazim arkdaslar
-
konuyu hortlatiyorum.biri pm den bana yollarsa sevinirim
-
Microsoft üzerinden trial professional plus sürümü vb. indirip,
Aktivasyon için bu aracı kullanabilirsiniz: http://www.datafilehost.com/download-92a18954.html
ZINDIK tarafından 31/Ağu/12 18:51 tarihinde düzenlenmiştir -
Kokten kaldirip tekrar kurman gerekiyor. Yuklemeden once Ccleaner tarzi bir programla temizlemen lazim.
-
Yeni konu acmayayim 1 tanede benden,
MS Office 2003 ve 2010 var.
2010 surumu acarken yukleme gibi birsey cikiyor daha sonra hata veriyor, ardindan iptale basinca Word normal aciliyor. Ayni durum 2003 icin yok o hemen aciliyor. Bende hep 2010 kullaniyorum onun hata vermeden direkt acilmasini nasil saglarim?