folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Microsoft Office 2010 Sorunu Bakar Mısınız

Microsoft Office 2010 Sorunu Bakar Mısınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zfr321
    Zfr321's avatar
    Erkek

Arkadaşlar microsoft office 2010 programını pcye kuruyorum daha doğrusu pc aldığımda kurulu olan microsoft 2010 programını etkinleştiriyorum daha sonra ürün anahtarı istiyor ürün anahtarını girerken 2 3 sonra pc otomatik kapanıyor. düğmeye basıp açtığımda ise sanki ben kendim kapatmışım gibi sorunsuz açılıyor. Güvenli mood veya windows olağan şekilde başlatılsın mı diye hiç sormadan direk başlıyor.

Bayadır uğraşıyorum sorunu çözmek için bulamadım sizin aklınıza gelen bir şeyler var mıdır arkadaşlar. Bide bu bende ki officeyi sildim hazır olanı netten indirdiğim bir office kullandım oda sağ tıkladığımda kısa yollarını göstermedi dosyalarımı otomatik olarak açmadı tek tek manuel olarak açtım. Yardımınıza ihtiyacım var kısacası. Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

kaldir

yuklerken full yukleme yap

kaldirirken butun office ile ilgili herseyi kaldir,

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

ofis ile ilgili bütün proğramları kaldırıp, restart et ofis 2007 kur sonra üzerine 2010 ile upgrade yükseltme yap

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek

bi sorunda benden

office 2007 x32 yukledım ama pc x64 sımdı office kaldırdım ama 2010 office x64 yuklerken microsoft groove  silmek gerektigini soyleyen bi hata veriyor

bu hatayı nasıl giderebilirim microsoftun sayfasında grooveclean.exe diye bi programdan bahsediyor ama program yok

bu program veya elinde office tamamen silmek için program olan varsa yardımcı  olabilirmi

teşekkürler

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek

hoplasın zıplasın

konu hakkında yardımcı olabileccek bir yokmu

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

blackdeath bunu yazdı:
    -----------------------------

bi sorunda benden

office 2007 x32 yukledım ama pc x64 sımdı office kaldırdım ama 2010 office x64 yuklerken microsoft groove  silmek gerektigini soyleyen bi hata veriyor

bu hatayı nasıl giderebilirim microsoftun sayfasında grooveclean.exe diye bi programdan bahsediyor ama program yok

bu program veya elinde office tamamen silmek için program olan varsa yardımcı  olabilirmi

teşekkürler

-----------------------------

http://www.softpedia.com/get/Security/Secure-cleaning/Windows-Installer-CleanUp-Utility.shtml

bunu denermisin bi?

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Real_Love
    Real_Love's avatar
    Erkek

banada acil key lazim arkdaslar

Üzülme can ! Terkederse canan terketsin ...Dua et Rabbin seni terketmesin! Çünkü O terkederse gerçekten B İ T E R S İ N !..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Real_Love
    Real_Love's avatar
    Erkek

konuyu hortlatiyorum.biri pm den bana yollarsa sevinirim

Üzülme can ! Terkederse canan terketsin ...Dua et Rabbin seni terketmesin! Çünkü O terkederse gerçekten B İ T E R S İ N !..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZINDIK
    ZINDIK's avatar
    Erkek

Microsoft üzerinden trial professional plus sürümü vb. indirip,

Aktivasyon için bu aracı kullanabilirsiniz: http://www.datafilehost.com/download-92a18954.html

ZINDIK tarafından 31/Ağu/12 18:51 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Kokten kaldirip tekrar kurman gerekiyor. Yuklemeden once Ccleaner tarzi bir programla temizlemen lazim.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Yeni konu acmayayim 1 tanede benden,

MS Office 2003 ve 2010 var.

2010 surumu acarken yukleme gibi birsey cikiyor daha sonra hata veriyor, ardindan iptale basinca Word normal aciliyor. Ayni durum 2003 icin yok o hemen aciliyor. Bende hep 2010 kullaniyorum onun hata vermeden direkt acilmasini nasil saglarim?

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
Toplam Hit: 4335 Toplam Mesaj: 16