Microsoft Office Live (Bedava Domain Ve Hosting Veriyor!) Microsoft Geri Adım Attı!
-
Microsoft Tahribat.com'daki konudan sonra geri adım attı ve Sayfadaki şifrelemeyi kaldırdı. Tabi bunda bluetulips'in katkısı yadsınamaz! :PpŞaka bi yana gerçekten girilemeyen sayfaya girilebiliyor. Yanlız Bedava Domain ve Hostu almak için Kredi kartı bilgilerinizi vermelisiniz. Bunun nedeni istismarı önlemek ve gerçek kişiliği kanıtlamak vb.Verilen Hizmetler...
- Kolay kullanımlı Web-site tasarım araçları
- Bedava domain ve Web hosting
- 500 MB alan
- 25 e-mail hesabı
Bu hizmeti kullanabilen ülkeler...France Germany Japan United Kingdom United States Türkiye (Adres bilgilerini Usa'dan verirseniz tabi!)
-
Hollanda yoqmu yaw :S bizim ba$imiz kelmi
-
Olsa mükemmel olurdu :) Hollanda live sitesi güvenlik sertifikası kullanmıyooo! :)
-
yaw ne biçim admasınız yaşadığınız ülkeyi sorar oraya bunlardan birini girin oda mı olmadı proxy sitelerinde onlardan gelen proxyler var ama bence ülkeleri girdin mi hallolur iş.
-
:) microsoft güvenlik sertifikası zumsuk hadi al bi tane benim için :)
-
Hollanda sitesinin amk kk racisten
-
iğrenç dnsler var deniyicemde dnsler bombok
girmiyor buraya aq türktelekomun ya ndir bu.
-
kredi kartı istiyodu en son denediğimde :)
-
Şifreleme protokolü: TLS v1.0 128 bit ARC4 (1024 bit RSA/MD5) Son kullanma tarihi 27 Eylül 2007 :)
Bu arada adamlar akıllı sadece free paket şifreli dierlerini alabiliyosun yada deneyebiliyosun :)
-
bizim türklerin beleşci oldugunu biliyorlar
biz bedava yarrak bulsak atlarız hemen biliyor adamlar :)))
işine yarıcak yaramıcak herkez alıcak türkiyede ondan dolayı vermiyorlar :D
-
sorcerer :D
Toplam Hit: 5763 Toplam Mesaj: 21